parayla alakası yok onlar devlet yurdundan daha fazla fiyatı sonuçta özel yurt malatyadaki cemaat yurdu güzel 3 kişilik oda yemekleride idare eder pazar günlerinden nefret ediyoduk ama lahmacunlar çok kötü oluyodu....yurtda dedeğim gibi fazla sıkmıyolar namaz kılmayan arkadaşlarda vardı. ama evde öyle deil
devlet yurduna göre ortam sartlarinin daha iyi oldugu kesin

sokakta kalirim ama orda Cumhuriyetime düsman,Atama düsman vatan hainlerinin arasinda kalmam...
allahım bu üniversitenin öğrencileri bu kadar bos beles adam olmak zorunda mı adam cemaat yrdu nası dıyo ya hayret ok guzel gel gorursun ebenın horekesını
bu arada bastakı de yorumlara acık bı sey yanı ama ben sevmek kelımesını kastettım
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-13 00:19:04
Kendi benliklerine saygısı olmayan, kendine guvenemeyen, hayata dair hiçbir fikri olmayan insan aidiyet duygusunun da verdiği acizlikle işte bu şekilde konacak dal arar. Bunu fırsat bilenler de kapılarını bir takım değerleri de kullanarak bu kuşlara açarlar. Arkadaşlar lütfen biraz akıl mantık sahibi olun. Üniversite kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenin. Böyle bir soru sorarak ne üniversitelerimizi ne de bu formu.. neyse.
Madem o kadar cemaatçi-tarikatçi iseniz selamunalayküm lü forumlara gidin. okuyup üflerler.
arkadaşım hayat senin yaşam seninn bence git bir bak nasıl eger çıkmaz istersen çıkarsın illaki seni zorlayan yok her şey senin elindee yerii geldiginde ortam güzell olurr yerii geldginde kırgınlık ama son kara verecek olan sensinn kaldıgın yerden memnun degilsen bir bak derimm sana hayatında başarılar diliyorumm
hiç kimseye zorla bişey yaptırdıkları yoq.ben orta okulu oranın okullarında okudum ve okulun yurdunda kaldım bize tek verdikleri yüksek standartlarda eğitimdi.en azından malatyadaki kurumlarında öle bişey yoq.hala okuyan tanıdıklarım var ve bu kişiler öle baskılara gelemiyecek kişiler,yani onlar da bu sorunları yaşamıyolar.
ve o yayın evi meselesinin de ihlas yurtlarıyla ilgisi yok o kişilerle lise de aynı okul servisindeydik malima arkadaşım kimse doru söylüyo onların dinle imanla alakası yoktu.
yani kim ne yaşadı bilemem ama ben sorun yaşamadım.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-31 03:46:52