mertcingi demiş ki:
arkadaslar bana ınnsbruck unıversıtesının yolladıgı kabul belgelerının 1 donemlık olduug solendı.yanı kıs donemı ıcın basvuru yapıldıgı zaman okulun cevabı vızenın cıkması demek 1 donemde yetısememek anlamına gelıyokı bu zamanda okuldakı durumunu notlarını ıstıyolar.problem su ben ozel unı yazıcam ve kayıt yaptırmıcam .ama eger bana 1 donemlık kabul belgesı gelırse ne oraya yetısebılırım nde burda okuyabılırım:(ve seneyede oss depuanım kırılır:'(. tam oılarak net bılgısı olan arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsun ??
iyi gunler,
en az 4 donemlik bir kabul belgesi alirsiniz, yalniz soyle bir durum sozkonusu;
ilk donemin belirli bir tarihine kadar sizden okula tam kayit yaptirmaniz istenecektir. eger o tarihe kadar vize islemlerini halledemeyip, gec kalirsaniz buraya geldiginizde bir daha ki donem icin, bir basvuru formu doldurup iceriye verdiginizde kaydiniz tekrarlanacaktir. yalniz bir dahaki donem icin, ogrenci belgesi isteyebilirler..
en iyisi bu durumunuzu sormak olacaktir. bir mail atarsaniz asagida verecegim adreslerden birine kesin size bir geri donus olacaktir...
Brigitte Norz -
brigitte.norz@uibk.ac.at - Turk ogrenciler ile ilgilenen memur
Mag. Stefan Hlavac -
stefan.hlavac@uibk.ac.at - Leiter der Studienabteilung Ogrenci Kabul Muduru
Bu bilginin kesinlikle dogrulugunu veya neyin tam anlamiyla dogru oldugunu bu yukaridaki kisilere onaylatin ona gore islemlerinizi yapin...
ugur@ugurgenc.com
Ing. Ugur Genc