Mesaj Panosu

Innsbruck Ün.hakkinda bilgi..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-10-09 (14:42)
serhatbey22
Bay
serhatbey22
Avusturya, Tirol
Leopold-Franzens-Universität Innsbruck, Innsbruck
emrekrc demiş ki:
öncelikle ilginize teşekur ederım

size ulasagım bır telefon numarası bulujnuyormu ???

msn : ugur@ugurgenc.com
2007-10-12 (18:39)
Miccheck
Bay
Miccheck
Türkiye, İstanbul
Tuzla Lisesi
serhatbey22 demiş ki:
merhabalar;

yeni kayit yaptiracak iseniz ve basvurunuzu su ana kadar yapmadiysaniz buyuk ihtimal isterler. ogrenci belgenizin olmasi her halukarda sizin lehinizedir. yalniz tr deki standart ogrenci belgesi formati ile buradakiler arasinda biraz fark var. ogrenci belgenizin uzerinde lisans programina kayitli oldugunuz (4 yil) ve normal ogrenci oldugunuz (regular student) muhakkak belirtilsin. keza innsbruck uni de kayit islemlerine bakan kisiler bu konuda cok cok kati diyebilirim. kendi durumunuzu daha aciklayici sekilde yazarsaniz daha verimli cevaplar verebilirim...

Ugur Genc
ugur@ugurgenc.com

öncelikle cevap yazdın için teşekkür ederim. ama ben daha mimarlığı kazanmadım 2008 öss ye girmeyi düşünüyorum.meslek lisesi çıkışlı olduğu için mimarlığı seçerken özel ünivlerden tercih yapıcam ( puanları düşük olduğu için , bide meslek lisesi oldum için puan kırıyorlarya o yüzden) şimdi yerleşirsem özel üniv.e yerleşip öyle başvuru yapıcam. fakat benden öğrenci belgesi isterlerse benim için çok kötü olur kayıt yaptırmak zorunda kalırım. özele yerleşirsem bide daha kötü olur ne yapabilirim bana biras yardımcı olursa çok sewinirim...
mic.check@hotmail.com mail adresim eklersen daha ayrıntılı bi şekilde konuşurus...
hukuk 2008-05-06 (02:32)
zetzen
Bay
zetzen
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
innsbruck ünide hukuk bölümü varmı?
ve avusturyada hukuk okuyan bir türke hiç rastlamadım...
kimse yok mu arkadaşlar...
Gülümsüyor
2008-05-09 (16:58)
serhatbey22
Bay
serhatbey22
Avusturya, Tirol
Innsbruck Universitesinde Hukuk bolumu mevcuttur. bir kac tane mezun olmus turk arkadas ve okuyan turk arkadaslar var. yabanci bir tanidigim da okuyor. ama turkiyeden gelip de okuyana rastlamadim henuz. uluslar arasi hukuk gibi bir alan da var. sadece hukuk fakultesi degil yani daha ayrintili bolumler var hukuk ile ilgili...

Ugur Genc
ugur@ugurgenc.com
acil yardım:( 2008-07-07 (22:21)
mertcingi
Bay
mertcingi
Türkiye, Bursa
arkadaslar bana ınnsbruck unıversıtesının yolladıgı kabul belgelerının 1 donemlık olduug solendı.yanı kıs donemı ıcın basvuru yapıldıgı zaman okulun cevabı vızenın cıkması demek 1 donemde yetısememek anlamına gelıyokı bu zamanda okuldakı durumunu notlarını ıstıyolar.problem su ben ozel unı yazıcam ve kayıt yaptırmıcam .ama eger bana 1 donemlık kabul belgesı gelırse ne oraya yetısebılırım nde burda okuyabılırım:(ve seneyede oss depuanım kırılır:'(. tam oılarak net bılgısı olan arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsun ??
2008-07-07 (22:40)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
bu durumda özel uniye kayit yaptirmaktan, aktuel ögrenci durumunda bulunmaktan ve uzun süre gecerli ögrenci belgesi almaktan baska caren yok diye düsünoyrum.
2008-07-09 (00:13)
serhatbey22
Bay
serhatbey22
Avusturya, Tirol
mertcingi demiş ki:
arkadaslar bana ınnsbruck unıversıtesının yolladıgı kabul belgelerının 1 donemlık olduug solendı.yanı kıs donemı ıcın basvuru yapıldıgı zaman okulun cevabı vızenın cıkması demek 1 donemde yetısememek anlamına gelıyokı bu zamanda okuldakı durumunu notlarını ıstıyolar.problem su ben ozel unı yazıcam ve kayıt yaptırmıcam .ama eger bana 1 donemlık kabul belgesı gelırse ne oraya yetısebılırım nde burda okuyabılırım:(ve seneyede oss depuanım kırılır:'(. tam oılarak net bılgısı olan arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsun ??

iyi gunler,

en az 4 donemlik bir kabul belgesi alirsiniz, yalniz soyle bir durum sozkonusu;
ilk donemin belirli bir tarihine kadar sizden okula tam kayit yaptirmaniz istenecektir. eger o tarihe kadar vize islemlerini halledemeyip, gec kalirsaniz buraya geldiginizde bir daha ki donem icin, bir basvuru formu doldurup iceriye verdiginizde kaydiniz tekrarlanacaktir. yalniz bir dahaki donem icin, ogrenci belgesi isteyebilirler..

en iyisi bu durumunuzu sormak olacaktir. bir mail atarsaniz asagida verecegim adreslerden birine kesin size bir geri donus olacaktir...

Brigitte Norz - brigitte.norz@uibk.ac.at - Turk ogrenciler ile ilgilenen memur
Mag. Stefan Hlavac - stefan.hlavac@uibk.ac.at - Leiter der Studienabteilung Ogrenci Kabul Muduru

Bu bilginin kesinlikle dogrulugunu veya neyin tam anlamiyla dogru oldugunu bu yukaridaki kisilere onaylatin ona gore islemlerinizi yapin...

ugur@ugurgenc.com
Ing. Ugur Genc

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol