serhatbey22 demiş ki:
merhabalar;
yeni kayit yaptiracak iseniz ve basvurunuzu su ana kadar yapmadiysaniz buyuk ihtimal isterler. ogrenci belgenizin olmasi her halukarda sizin lehinizedir. yalniz tr deki standart ogrenci belgesi formati ile buradakiler arasinda biraz fark var. ogrenci belgenizin uzerinde lisans programina kayitli oldugunuz (4 yil) ve normal ogrenci oldugunuz (regular student) muhakkak belirtilsin. keza innsbruck uni de kayit islemlerine bakan kisiler bu konuda cok cok kati diyebilirim. kendi durumunuzu daha aciklayici sekilde yazarsaniz daha verimli cevaplar verebilirim...
Ugur Genc
ugur@ugurgenc.com
öncelikle cevap yazdın için teşekkür ederim. ama ben daha mimarlığı kazanmadım 2008 öss ye girmeyi düşünüyorum.meslek lisesi çıkışlı olduğu için mimarlığı seçerken özel ünivlerden tercih yapıcam ( puanları düşük olduğu için , bide meslek lisesi oldum için puan kırıyorlarya o yüzden) şimdi yerleşirsem özel üniv.e yerleşip öyle başvuru yapıcam. fakat benden öğrenci belgesi isterlerse benim için çok kötü olur kayıt yaptırmak zorunda kalırım. özele yerleşirsem bide daha kötü olur ne yapabilirim bana biras yardımcı olursa çok sewinirim...
mic.check@hotmail.com mail adresim eklersen daha ayrıntılı bi şekilde konuşurus...