MyTu demiş ki:
ee ozaman ben yaza öss ye de giremicem ne saçma iş bu ya öss ye girmeden denklikte alamıyorum kafam iyice karıştı yoksa bu sevdadan vaz mı geçsem diye düşünmeye başladım
Sizin durumunuz malesef anlatigim gibi

aslinda benimki Turkce Ogretmenligi kismet olurda okulu uzatmadan bitirebilirsem 29 yasimi doldurdugumda mezun olmus olucam yani **** calisirsam sorun cikmaz gibi geliyor
mrb..lisanstan yeni mezun oldum ingiltereye gidiyorum fakat bir sorunum var ingiltereye dil okulu için gidiyorum avrupa birliği vatandaşı olduğum için vizesiz gidiyorum ingiltereye ve nihayetinde türk pasaportunu kullanmadan gidiyorum orada askerlik dosyası çıkartırken sorun olurmu benim için çünkü vatandaşı olduğum ülkede ki ismim aynı olmasına rağmen soyadım değişik,orada türk konsolosluğu benden türk pasaportunu isteyebilirmi ? yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar ben 85 dogumluyum üniversiteyi 2.sınfta bıraktım başka bi lisans programına kayıt olucam askerlik durum belgesi istediler onda şöyle bi ibare yazması gerekiyormuş bir yüksek öğretim kurumuna kayıt olmasında askerlikçe bi sakınca yoktur fakat benimkinde 2008 ekim ayına kadar tecil görünüyor sizce bi sıkıntı yaşarmıyım kayıtta
benim durumumda seninkiyle ayni bende ekime kadar tecilliyim hicbir sorun olmadi yeni kaydi yaptirdim icin rahat olsun