Mesaj Panosu

lütfen cvp yazın bi bilginiz varsa
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
lütfen cvp yazın bi bilginiz varsa 2007-08-20 (14:56)
abruzzi3232
Bay
abruzzi3232
Türkiye, İstanbul
Kadıköy Kenan Evren Anadolu Lisesi
Ben ktü gemi inşaat mühendisliğinde okuyorum.İlerde hollandaya yerleşmem söz konusu.Bizim burda aldığımız 4 yıllık fakültelerin diplomaları orda 2 yıllık olarak geçiyormus diye bi duyum aldım bi mühendis abiden ama onunda tam bilgisi olmadığı için size sormak istedim böle bişey varmı.
Ben oraya gittiğimde mühendislik diplomam burdakiyle anı geçerlilikte mi olcak yoksa orda bi kaç sene daha eğitimmi almam gerekcek denkliğin sağlanabilmesi için..
çok teşekkür ederim şimdiden vericeğiniz cevaplar için
2007-09-23 (04:47)
abruzzi3232 demiş ki:
Ben ktü gemi inşaat mühendisliğinde okuyorum.İlerde hollandaya yerleşmem söz konusu.Bizim burda aldığımız 4 yıllık fakültelerin diplomaları orda 2 yıllık olarak geçiyormus diye bi duyum aldım bi mühendis abiden ama onunda tam bilgisi olmadığı için size sormak istedim böle bişey varmı.
Ben oraya gittiğimde mühendislik diplomam burdakiyle anı geçerlilikte mi olcak yoksa orda bi kaç sene daha eğitimmi almam gerekcek denkliğin sağlanabilmesi için..
çok teşekkür ederim şimdiden vericeğiniz cevaplar için

bak aslanım kısaca orada 3 yılın gidecek. 1 yıl dil eğitimi. bölümünü kabul ederlerse tıpı bile çok zor denkliğe sayıyolar 2 yıl daha okuycan 3 yıl gidecek.
Ücretsiz Kayıt Ol