Mesaj Panosu

Çankırı Karatekin MYO ya giden varmı arkadaşlar...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-08-26 (18:13)
kuzeystyle
Bay
kuzeystyle
Türkiye, Çankırı
tmm dedigin konuda haklısın zaten ama gelsemde gelmesemde puanım ciddi bir boyutta kesiliyor sonuçta Gülümsüyor Amacım Dgs Hayırlısıyla :9 sagol Gülümsüyor
2007-08-26 (18:59)
kuzeystyle
Bay
kuzeystyle
Türkiye, Çankırı
Bakıcaz ya işte bi gelim ztn 1 inin gecesinde çıkıp önce ankarada olmam gerekiyor mecburen çünkü direk otobüs bile yok bi gecede çankırıda konaklicam filan pskolojim bozulana kadar okumaya çalışıcam evde kafayı yemekten iyidr para filan yanması olayına gelince ben aöf ye kayıt oldum bu sene hiç sebepsiz yere askerlik filanda gelmemişti henüz 2 dersten geçtim sadece çünkü hiç çalışmadım (gerçi bunu söyleyince herkez neye çalıştın ki gibisinden bakıyolar bende öss ye diyemiyorum tabe Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu ) neyse işte böle Şaka yapıyor Çok mutlu
Mrb Arkadaşlar... 2007-08-29 (13:06)
omurgunduzhev
Bay
omurgunduzhev
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
NesRin Bu MYO na Gelmememiz İçİn İsrar eDİOsun bUnun ArkaSıNda YaTan NEdenLErden BirKaçıNı SöylerseNN SewİNİrim Oke...( Böyle Daha Açıklayıcı Olur )....
arkadaşlar 2007-09-07 (22:40)
MesT
Bay
MesT
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
Arkadaşlar ben Ankara Üniversitesi Çankırı MYO öğrencisiyim..Geçen yıl okuılum bitecekti ama sağlık problemlerim nedeniyle bitiremedim..Arkadaşlar Çankırı eğer amacınız okumaksa çok güzel bir yer...Küçük eğlence yerleri pek yok....Ama ben eğlenmek için gelecem sonra gezmek için geleceğim diyorsanız hiç yeri değil çankırı...KYK yerleşmenizi isterim..Ev kiraları öğrenciye pahalı...Kyk oldukça güzel..Hiç değilse akşamları bahçede voleybol oynamanın tadı bam başka..Okulumuzun eğitim seviyesi oldukça güzel ve tanınmış bir marka..Sayın Müdürümüz Sabahattin Balcı çok çalışkan bir prof..Öğrencileri için canını bile verecek olanlardan....Okulumuzun sportif faaliyetleri oldukça güzel ve Ankara Üniversitesi içinde yapılan yarışmalarda takım halinde birinci oluyorlar...Bende bu okulun Halk oyunları kulübündeyim ve çok güzel arkadaşlıklarım var...Ama birde şu var okulumuz artık Karatekin üniversitesi adı altında eğitim verecek şimdi iyi düşünün...Allah yardımcınız olsun....
2007-10-11 (10:52)
saimdmr
Bay
saimdmr
Türkiye, İstanbul
arklar özür dilerim ama ben harç ücretini yatıramadım nerden oldugunu bilnen varmı acaba
ben ankara üni çankırı gidiorm 2008-01-31 (15:02)
melemenmenemen
Bay
melemenmenemen
Türkiye, Çankırı
Çerkeş Anadolu Lisesi
hikmet.canbaz@gmail.com uzun uzun konusuruz
2008-02-11 (01:42)
Özkanbey
Bay
Özkanbey
Türkiye, Çankırı
Çankırı Lisesi
Ya kardes bos ver sen onları ben de cankırıda okuyorum ev konusunda bura kadar ucuzunu bulamazsın trafik sorunu olmaz cankırı halkı cana yakın ınsanlar
2008-02-18 (16:36)
özez
Bayan
özez
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
sakın gelme buraya
okul berbat gelen binpişman okulun geçme şartları çok kötü geçirmemek için elinden geleni yapıyo hocalr büt falan yok hocalrın hiç biri kendi branşında değil beni dinle ve sakın gelme çankırıya
çok kötü bir şehir şehir bile değil hiç bişe yok burda hiç bir sosyal faailyet yok
küçücük biyer ankara uzak ben yakın diye biliyodum
çoğu kişiburayı ankaranın içinde sanmış yeni üniversite oldu zaten hiç bir gelişme yok hedefini yüksek tut ve buraya gelme sakınpişman olacağını biliyorum çünkü burda olupta mutlu olan insan yok
..... 2008-03-25 (03:36)
SsensizZ
Bay
SsensizZ
Türkiye, Ankara
Mamak Anadolu Lisesi
neden çokmu kötü bende oraya gelecektim ya Şaşkın
YanılıyOlar... 2008-05-02 (18:33)
omurgunduzhev
Bay
omurgunduzhev
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
Bende İst.Den GeldiM ArkadaşLAr ÇanKırıı Doğru KüçüK oLabilir Ama Gayet Güzel Bi Şehirr Eğlenmesinii biliyorsan Eğerrr Ger Türlü.... Çokta güZel Cafelerr Varr.... SiNama.. 3-4 tane Bar-Cafe..Lunaparkı OlsuN... felan Gayet güzel Zaman Geçiriyorumm Ankarayada Çok Yakın... Bilmediğinizz belkide Dağ başında Bir Kampuse Gitcenize bu KüÇük Ama EğLenceli ŞeHire GelebiLirsiniz... (Ama Kızınn Çok Souk oLuoo Sölimmm...) K.i.b....

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol