Mesaj Panosu

bolvadin dış ticarette okucam yardım lütfenn:(
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
bolvadin dış ticarette okucam yardım lütfenn:( 2007-08-22 (10:40)
nursah
Bayan
nursah
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
bolvadin hakkında duyduklarımdan snra çok çekindim açıkcası.nasıl biyerdir.bilen warsa bana yardımcı olabilir mi yaaa:(
2007-08-27 (23:21)
aliveforlive
Bayan
aliveforlive
Bulgaristan, Varna
çok güzel bir yer olduğu söylenemez tutucu bazen tehlikeli ama (arayan mevlasınıda bulur belasınıda) yani herzaman değil öğretmenler benim bildiğim kadarı ile dış ticaret çok olmadı açılalı ve bildiğim öğretmenleri iyiydi benim tavisyem ilk sene bir yurta kalman pek gezilicek bir yer yok cafede iki tane filandır orası bir ilçe küçük bir yer orada vaktin arkadaşlarınla geçer başka türlü geçmez yani okumak istiyorsan iki sene sonuçta katlanılmıyacak bir zaman dilimi değil sen bilirsin tabi yinede
2007-08-28 (13:17)
nursah
Bayan
nursah
Türkiye, Afyonkarahisar
tmm çok teşekkür ederim.nasıl biyer olduğunu öğrenmeye çalışıyodum.küçükmüş ewet herkes öle dio.saol
2007-08-31 (12:05)
medcezzir
Bayan
medcezzir
Türkiye, Afyonkarahisar
bolvadin küçük biyer ve tutucular bize gavur bile diolar ama alışca ve ortam yapınca arkadas cevreni geliştirince emin ol ki sıkılmıycaksın pek fazla cafe filan yok 3 tane falan var bende işletme 2. sınıfım orda gecen sene cok zorluklar cektik ama yazın orayı özlüyo insan gittin zaman sok olucaksın cünkü bizlerde olmuştuk bir sürü insanla tanışcaksın pat patın ne oldugu falan ögrenceksin daha dur sen yenisin neler ögrenceksin nelr ama okumak için geliyosan katlanacaksın ögretmeler falan iidir hele hasan gürkaş dersinize girerse yasadık kafadan matematiklerden geçtin hocaların cogu zorluk çıkartmaz bazı dışında hepsi iyi insanlardır ders delisi bi insansan hele hiçbir zorluk yaşamazsın yurtaa kalıcaksan arkadas ortamını iyi sec çok pişman olucagın seyler yasarsın sonra bizlerde yasadık neyse sen gittin zamn nede olsa neyin iyi neyin kötü oldugunu anlarsın kib aramıza hoşgeldin bolvadinmyo ya
bolvadin dış ticaret 2007-09-07 (21:31)
ayşeny
Bayan
ayşeny
Türkiye, Eskişehir
Osmangazi Üniversitesi
slm.benimde bolvadin dıi ticaret ve ilk senem.belki birbirimizi bilirsek daha kolay olur die düşündüm.nerde kalcaksın.özel yutta falanmı.enazından tanırsak birbirimizi ii olur.tabi istersenn....
2007-09-08 (10:34)
msadik
Bay
msadik
Türkiye, Afyonkarahisar
cuma günü kayıt için gittim. ankaradan araba ile 3 saatte afyona gittim. kayıt 10 dakika sürdü. evrakları verdim, 40 ytl'ye 3 tane ortak ders kitaplarını aldım. gerisini sonra hocalar söyleycekmiş. sonra bolvadine gittim afyon ile arası 45 dakika. şehir merkezi ile okul arası 5 dakika. yol boyunca yurtlar var. yurtlar genelde kızlar için. fazla kafe yok. bir tane gazino gibi bir yer gördüm. okulun yanında kredi yuntların yurdu var. ayın 14. nde yedek listeler açıklanacakmış. okulun karşısında iki tane büyük yurt var. küçük bir şehir. sinema yok herhalde göremedim. otogar şehrin biraz dışında.

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8929/yuksekokul1bhv2.th.jpg[/IMG]
slm ayseny 2007-09-08 (17:05)
gizemlimor
Bayan
gizemlimor
Türkiye, Afyonkarahisar
slm aysen aramıza hoşgeldinnursahta bende bolvadin dıs ticarette okucaz.ayrıca ikimizde ipekyolu die özel bi yurt var oraya kayıt olduk..ben bolvaini pek begenmedim ama inş iyi arkadaslıklar kurduguumuz sürece hersey güsel olucak
;) 2007-09-16 (10:59)
jelibon2
Bayan
jelibon2
Türkiye, Afyonkarahisar
dış ticaret 2. sınıf öörencisyimm..evet çok fazla gezilcekk eglenilcek bi tarafı yok açıkcası..ama arkadaslarınızı ii seçinn diorum..ark.ın yoksaaa ızdıraba dönüşür bolvadin günleri...yaz a girmeden önceee yalvardık artık gidelim gidelim die istanbulda yaşıorum..şuan çok özledim herşeyiyle bööle bişi aklımın ucuna bile gelmesdi ama...dönem içindeee büyük yurtlarda partyler oluo gayet eeelencelii GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyorŞaka yapıyor
HELP ME!!!! 2007-09-16 (13:00)
SAMSUNLU DELİ
Bayan
SAMSUNLU DELİ
Türkiye, Afyonkarahisar
SLM BEN DE BU YIL BOLVADİN MYO DIŞ TİCARET BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM.
AMA DERSLER HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK. AYRICA ŞU İNT TEN DERS KAYITLARINIDA HİÇ ANLAMADIM BİLEN VARSA YARDIM İSTİYORUM ÖZELLİKLEDE JELİBON Gözlerini yuvarlıyor SENDEN BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN SAĞOL Gülüyor
2008-03-12 (15:06)
rosaruya
Bayan
rosaruya
Türkiye, İstanbul
Maltepe Lisesi
meraklanma ayrıca da korkma arkadaşım ben bodtüden mezunum orda harika zamanlar geçireceksin evet zorlanabilirsin ilk başlarda ama inan mutlu olacaksın...hasan gürkaş,fuat öz,gazi abi:D hepsi çok seker ve de ii hocalardır.. Soğukkanlı keyfini çıkar..
Ücretsiz Kayıt Ol