Mesaj Panosu

2007 akdeniz üniversitesine yerleşenler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Yeni Gelenlere TEBRİKLER 2007-09-16 (13:59)
redcrab
Bay
redcrab
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Ben İStanbul üniversitesinde okuyorum ama hemen hemen 9 yıldır Antalyada yaşıyorum.. Babam memur olunca bir çok yer gezmek zorunda kaldım.. ama yeni gelenlere şunu söylemek isterim BENCE EN GÜZEL Bİ YERDE ÜNİVERSİTE OKUMA ŞANSINA SAHİP OLMUŞSUNUZ..
Eger okuduğum üniversite İstanbul Üniversitesi olmasaydı Gerçekten burda yani antalyada üniversite okumak isterdim..
Tekrar Tebrikler
Antalyayı bilmeyenler için önerilerde yardımlarda bulunabilirim..
Serkan
İstanbul univ. Siyasal Bilgiler Fak.
Kamu Ymnetimi 4
Sequu@hotmail.com
2007-09-21 (15:21)
dejavu-ms
Bayan
dejavu-ms
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
slm bende kamu yönetimi okuyacam bölüm hakkında
biraz bilgi verirmisinn zormuş öle diyolarda gözümü korkuttularr ama isteyerek geldim Gülümsüyor Şaka yapıyor Gülüyor
kolay diyemem, zor da sayılmaz.. 2007-09-23 (12:20)
redcrab
Bay
redcrab
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
dejavu-ms demiş ki:
slm bende kamu yönetimi okuyacam bölüm hakkında
biraz bilgi verirmisinn zormuş öle diyolarda gözümü korkuttularr ama isteyerek geldim Gülümsüyor Şaka yapıyor Gülüyor

öncelikle tebrikler.. bölüm hakkında bilgi vereyim ama benim vereceim bilgilere zaten sahip olman gerekiyor tercih yaptıgına göre..
Kamu yönetiminin dersleri genelde hukuk agırlıklı( tabi hukuk fakültesinde ögretilenler kadar detaylı değil) çok az işletme dersi var biraz iktisad ve maliye...
geniş bi ders içeriğine sahip. Zor mu kolaymı.. Göreceli tabiki bu soru.. Ama elbette zor olan dersler var. Belki ders kolaydır ama onu hoca zorlaştırır.. bazen sitem edersiniz "şu kıytırık secmeli ders bizi ne hallere soktu" dersiniz Gülümsüyor ama iyi yada köyü zor yada kolay bi şekilde veriyorsunuz derslerinizi.. hem isteyerek te gelmişsin.. ee o zaman herşeye hazırsın. Zor da olsa hazırsın katlanmaya kolayda olsa Göz kırpıyor başarılar şimdiden
2008-04-06 (14:45)
dejavu-ms
Bayan
dejavu-ms
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
saol çok teşekkür ederim zaten seneye başlıcam kendi bölümümee çünkü şuan hazırlıktayımm o yüzden çok saollllll Şaka yapıyor

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Ücretsiz Kayıt Ol