Duyuru Lütfen herkes okusun!!
Yeni Konu Aç
Lütfen herkes okusun!! 2007-08-23 (10:00)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
Degerli Arkadaslar ;
Bu forumda gelisen tatsiz olaylar nedeniyle bu forum basligini gözetim altina aldigimizi bilmenizi isterim..
Öncelikle bir kez daha altini ciziyorum bu baslik altinda reklam yapmak yasaktir bunu defalarca söylemeye gerek yok ama bize gelen bir cok mesajdan anlasiyor ki bazi kisi ve kurumlar yardim bahanesiyle insanlarin umutlarina göz dikiyor tabiki bunu bedava yapmiyorlar..
sizlerden istirhamim "umut tacirlerine" dikkat edin..burasi egitim forumu ve herkes bilgisi cercevesinde birbirine yardimci olmaya calisyior lütfen bu paylasimi ranta dökmeyelim..
o reklam yapan arkadaslar eger amaciniz reklam yapmaksa site yönetimiyle görüsün sitenin müsait bir yerinde reklaminizi yaptirin ama burada üyelere yardim bahanesiyle onlarin ceplerine göz dikmek hic ama hic etik degil.
burada isim vermiyorum herkes kendini biliyor ama sunuda bilmelerinide isterim ki bundan sonra öyle kolayca burada reklam yapilamayacak..
bu forumu özellikle takip edecegim ve her basligi, her yaziyi okuyacagim reklam iceren mesajlari hic düsünmeden silecegim..
bu forum üyelerinden ricam kendilerine gelen reklamlari bana iletmeleri hemen icabina bakilacaktir..
bir hatirlatma daha nasil reklama gecit yoksa hakaret, küfür, forumla alakali olmayan konulara da yer yoktur..
bu yazinin dikkate alinacagini umar, hepinizi egitim hayatinda basarilar dilerim...
son_perde