Mesaj Panosu

arkadaslar bana biri anlatsın akü iktisat kazandım sizce nasıl suana kadar kücük bi yerde hiç yasamadm ankara izmir istanbulda …
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2007-09-07 (00:21)
uAwoLky
Bay
uAwoLky
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
teşekkürler arkadşm hşbuldm bu arada aranıza ...
2007-09-07 (13:48)
hakanyurtsever
Bay
hakanyurtsever
Türkiye, Afyonkarahisar
yaparsın yaparsın ben de bursalıyım bursadan geliyorum afyona fena değil yani beğendim zaten bizi ilgilendiren okul değil mi onun dışında yurtta ders çalışmayacak mısın.
gezme eğlenme dersen o konuda da idare eder diyebilirim başarılar dilerim. Gülümsüyor
merhaba 2007-09-21 (17:00)
fethidogan
Bay
fethidogan
Türkiye, Afyonkarahisar
künefe merhaba kardeş bende akü deyim 2005 de kazandım hazırlık okudum işletme 1 bitti şimdi 2 okuyacam tanışsak görüşürüz herhalde kaç girişlisin sen 2005 mi 2006 mı
HAZIRLIK 2007-09-21 (17:09)
fethidogan
Bay
fethidogan
Türkiye, Afyonkarahisar
ARKADAŞLAR YUKARI DA DA YAZDIM ZATEN 2005 DE GİRDİM İŞLETME OLARAK AMA HAZIRLIK VARMIŞ VE HABERİM YOKTU NEYSE İLK ZAMNALAR O KALDAR BUNALDIM Kİ VE BİR DE HZIRLIKTA BAŞARISIZ OLDUĞUN ZAMAN KALIYORDUN ARTI Bİ SENE DAHA TEKRAR EDECEKTİN EE NE OLDU BİİZM 4 SENELİK OKUL OLDU 6 SENE AMA GEÇTİK ALLAHTAN KALMADIK. ŞİMDİ SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY HAZIRLIK OKUYACAK ARKADAŞLARIM KORKMAYIN KALMA İŞİ KALDIRILDI BAŞARIZIN OLSAN DAHİ SINIF TEKRARI YOK. AMA SONRA İNGİLİZCE DERSİNİ YA DA HAZIRLIK SINIFINI GEÇMEK İÇİN SINAVLARINA GİRECEKSİN O MECBURİYETİ KOYDULAR. HAA BU ARADA 2. ÖĞRETİM İKTİSAD MALİYE İŞLETME BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAZIRIK DERSİ YOK. BENCE HAZIRLIK BİZLER İÇİN Bİ AVANTAJDIR UNUTMAYALIM. ÜNİVERSİTEMİZ GELİŞMEKTE OLAN Bİ YAPISI İLE ZATEN AB STANDARTLARINDA.DEVLET YURDUNDA KALMADIM BİLEMİYORUM AMA ÖZEL YURT SEÇECEK OLAN ARKADAŞLARA DA Bİ UYARIM AMAN SAKIN OLA AFYON ÖZEL ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNA GİRMEYİN BENDEN SÖYLEMSİ SAYGILARIMLA YARDIMCI OLABİLDİ İSEM NE MUTLU BBANA. FETHİ DOĞAN İŞLETME 2

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol