Mesaj Panosu

ÖZGÜN MÜZİĞE BAKIŞ!!??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456

2008-02-20 (15:25)
emancipee
Bayan
emancipee
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
sen bir haykırışsın suskunsa diller gözlerde yeşil düşlerde beyaz sen ÖZGÜRLÜKSÜN sevdiğim... Göz kırpıyor
slm 2008-03-12 (05:13)
semihbilgi
Bay
semihbilgi
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
Değerli dostlarım grubumuzun web sayfası yayına girmiştir. Tüm İzmirli ve Manisalı dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız... http://grupmarjinal.sitemynet.com Marjinal
2008-03-13 (12:59)
fgercekci
Bay
fgercekci
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
özgün müzik dendimi akla hemen bir iki isim gelirki benim değer verdiğim kişilerdir siyasete karıştırılır ya da o tarafa çekilmek istenir.müzikle siyaseti ya da şöyle diyeyim kişiliği ayırt edemeyen insan zaten çağdan geride kalmıştır bir nevi.
2008-03-28 (03:56)
kbskl
Bay
kbskl
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
konuyu açan arkadaşın söylediği o yüzden mi dinlemiyorsunuz sözüne istinaden
asıl o nedenle dinliyorum
melodik beğeni, alt yapu ve kullanılan enstrumanlar herkesin kulağına hitap etmese de
sözlerin herbirimize ait olduğuna ve buram buram yurdum koktuğuna inanıyorum.
yılmaz erdoğan abimden alıntı olsun bu kısım solculuk oynadığımız dönemlerde
daha bi cezbetmiştir daha bi sarmıştır beni özgün müzik.
müzik evrenseldir ama anlatılan hikayeler hangi görüş ve bakış açısına sahip olursak olalım
yereldir.mizah için kullanılan "güldürürken düşündürmek tarzı bir geyik başlı başına
beni güldüren bi yaklaşım olsa da iş müziğe geldiğnde özgün eserler etnik müzikler beni hep
düşüncelere sevk etmiştir.
özgünü koruyalım,korumayanları uyaralım Gülümsüyor
2008-05-18 (09:38)
ArdahanlıKrAll
Bay
ArdahanlıKrAll
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Biz onlarla doğduk onlarla büyüyoruz.Bu gün özgün müziğe gittikçe ilgi azaldığını düşünüyorum.Ya artık bi kendimize bakalım bence şu 15-20 yıldır nerden nereye bi geldik çocukluğumu hatırlıyorum da yani şu durumla aşırı bi farklılık var.Artık yabancı müzikler dinleniyor İnanın ki son 10-15 yıldır satanistlerin sayısı yüzde 60 a yakın arttı şimdi satanist arkadaşlar gururlanabilir '' oooo sayımız artmış bak krall mı ne öle yazmış ''ama ya 3-4 sene sonra ne yapacaksınız kedi kese kese kedi bırakmadınız Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Sabah saatleri daha yeni uyandım yazıyla ilgili bilgim yok Niyeti kötü Niyeti kötü

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456

Ücretsiz Kayıt Ol