Mesaj Panosu

bu sene düzce üniversitesini kazananları göreyim arkadaşlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

slm 2007-09-15 (14:18)
farukaydin
Bay
farukaydin
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi
duzce unıvı kasananlara solıorum ordahayatınısı gecırırceksenız sadece ders calsıın derslerı verın ve bıran once kacın Gülümsüyor ısallah ben kacıcam bu sene ordan neyse orda gorusmek dılegıyle bye makına tasarım faruk Gülümsüyor
2007-09-15 (21:49)
09tamer09
Bay
09tamer09
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
ben konuralpe bu yaz taşındım allahtan samsunu kazandım da kaçıorum buralardan hakketten dedikleri kadar var dağın başında bi okul in cin top oynuyor. ancak düzceye giderseniz belki zamn geçirebilirsiniz spor sokakta. ama konuralp te 4 sene geçmez size diyim ama ders çalışmak için birebir bi yer bu doğru sessiz sakin.ama 4 yıl içinde gelişmeler gösterir mi bilmem şimdilik böyle... Soğukkanlı
SELAM BENDE BU YIL DÜZCE BİL. ÖĞ. Nİ KAZANDIM YAKIN BEN KÖYDE OTURUYORUM FAKAT ORASI GERÇEKTEN DAĞ BAŞI AMACIM ŞİMDİDEN SAKARYAY 2007-09-17 (12:48)
MURATTI
Bay
MURATTI
Türkiye, Düzce
Düzce Üniversitesi
Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
SELAM BENDE BU YIL DÜZCE BİL. ÖĞ. Nİ KAZANDIM YAKIN BEN KÖYDE OTURUYORUM FAKAT ORASI GERÇEKTEN DAĞ BAŞI AMACIM ŞİMDİDEN SAKARYAY 2007-09-17 (12:50)
MURATTI
Bay
MURATTI
Türkiye, Düzce
Düzce Üniversitesi
Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
:) 2007-09-20 (20:53)
baby88
Bayan
baby88
Türkiye, Düzce
Düzce Üniversitesi
arkadaşlar...siz daha gidip görmeden okulla ilgili yorum yapmaya başlamıssınız bile..gittiğiniz yeri güzelleştirmek sizin elinizde..bende düzce üniversitesi turizm işletmeciliği okuyorum ..okulumdan ve arkadaşlarımdan gayet memnunum..unutmayınki siz orda düzce halkı ile okumıcaksınız...sizin kendi arkadaş çevreniz size yetecekde artacak..eğer düzceyi beğenmiyorsanız hafta sonları bir kaç arkadaş bir araya gelip başka yakın yerlere egziler düzenleyebilirsiniz..gittiğiniz yerde illa eğlence mekanı mı olmalı...hem unutmayalım ki her ne olursa olsun oraya okumaya gidiyorsunuz...bir kişi gidip beğenmiyor buraya bir yorum yazıyor...herkes onun dediğine inanıyor..bence çok yanlış davranıyorsunuz..en iyisi yeni ders yılına hazzırlanın siz..benden söylemesi..zaten çok yogun bır sene gecırceksınız..
2007-10-30 (23:45)
ercihan85
Bay
ercihan85
Türkiye, İstanbul
ARKADAŞLAR ! Bu baby 88 midir nedir dediklerine inanmayın doğruları yansıtmıyo söyledikleri . DÜZCE hayatınız da gitmek istiyeceğiniz en son yerlerden biri olacak bana inanın size düzceye gidenleri geçireceği evrelerden bahsedicem.

1-HAYAL KIRIKLIĞI : bu ne ya o kadar puan aldık çalıştık bu mudur? hani benim hayallerim var dı üniversiteye gidecektim diceksiziz (tabi aklınızdaki üniversite simgesi amerikan film
leriyle pekiştiği için biraz şok etkisi normaldir.)

2-UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞMA: tabi her aklı başında insan gibi sizde yaşadığınınz ortama uyum sağlamak isticeksiniz.Ammma fazla ümitlenmeyin düzce halkı istanbul dan gelenlere pek de anlayışlı diildir ah hele birde kızsanız ve birz albenili giyiniyosanız yerli maganda larla derdiniz var demektir.(bi erkek olarak kızlara söylenen sözlerden ağır küfürle karışık tacizlerden ben bile irkilirdim diebilirim)
Tabi bunun bide erkek boyutu var ; büyük şehirlerde yaşamış medeni, kavgacı olmayan ama kavgadan da kaçmayan erkeğim diosanız ya duymamazlıktan gelip kulağınızı kapatacaksınız yada bol bol kavga edeceksiniz. Ha bu arada bu yerli magandalar dayak yemeyi pek hazmedemezler baktılar işler değişiyo direk çıkarırlar bıçağı.Yani bu kavgalar tek tarafın kazanmasına yöneliktir.
İşin birde din boyutu var . Arkadaş ben oruç tutmam ama tutan adama da ALLAH kabul etsin gibi bir felsefeniz varsa aynı hoşgörüyü onlardan beklemeyin.Çünkü bırakın ramazan da eliniz de sigarayla dışarda dolaşmayı iftardan önce açık lokanta bulamazsınız.

3-İSYAN VEYA KENDİNİ KANDIRMA: işte bu evrede iki yol var bunlardan hangisini seçeceğiniz ise sizin karakterinizle ilgili.Ya içinde bulunduğunuz duruma isyan edip''ne biçim yer lan bu hay aklımı s***m gelmez olaydım '' gibi isyankar bi havaya bürünceksiniz yada'' ya aslında fena yer diil alışıyorum galiba burdada yaşanabilir'' gibi genellikle kızların başvurduğu bir yöntem olarak yalanı kabullenme yada kendini kandırma moduna gireceksiniz.
2007-11-01 (09:50)
2kol3bacak
Bay
2kol3bacak
Rusya Federasyonu, Nizhny Novgorod
Linguistic University of Nizhny Novgorod
ercihan85 demiş ki:
ARKADAŞLAR ! Bu baby 88 midir nedir dediklerine inanmayın doğruları yansıtmıyo söyledikleri . DÜZCE hayatınız da gitmek istiyeceğiniz en son yerlerden biri olacak bana inanın size düzceye gidenleri geçireceği evrelerden bahsedicem.

1-HAYAL KIRIKLIĞI : bu ne ya o kadar puan aldık çalıştık bu mudur? hani benim hayallerim var dı üniversiteye gidecektim diceksiziz (tabi aklınızdaki üniversite simgesi amerikan film
leriyle pekiştiği için biraz şok etkisi normaldir.)

2-UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞMA: tabi her aklı başında insan gibi sizde yaşadığınınz ortama uyum sağlamak isticeksiniz.Ammma fazla ümitlenmeyin düzce halkı istanbul dan gelenlere pek de anlayışlı diildir ah hele birde kızsanız ve birz albenili giyiniyosanız yerli maganda larla derdiniz var demektir.(bi erkek olarak kızlara söylenen sözlerden ağır küfürle karışık tacizlerden ben bile irkilirdim diebilirim)
Tabi bunun bide erkek boyutu var ; büyük şehirlerde yaşamış medeni, kavgacı olmayan ama kavgadan da kaçmayan erkeğim diosanız ya duymamazlıktan gelip kulağınızı kapatacaksınız yada bol bol kavga edeceksiniz. Ha bu arada bu yerli magandalar dayak yemeyi pek hazmedemezler baktılar işler değişiyo direk çıkarırlar bıçağı.Yani bu kavgalar tek tarafın kazanmasına yöneliktir.
İşin birde din boyutu var . Arkadaş ben oruç tutmam ama tutan adama da ALLAH kabul etsin gibi bir felsefeniz varsa aynı hoşgörüyü onlardan beklemeyin.Çünkü bırakın ramazan da eliniz de sigarayla dışarda dolaşmayı iftardan önce açık lokanta bulamazsınız.

3-İSYAN VEYA KENDİNİ KANDIRMA: işte bu evrede iki yol var bunlardan hangisini seçeceğiniz ise sizin karakterinizle ilgili.Ya içinde bulunduğunuz duruma isyan edip''ne biçim yer lan bu hay aklımı s***m gelmez olaydım '' gibi isyankar bi havaya bürünceksiniz yada'' ya aslında fena yer diil alışıyorum galiba burdada yaşanabilir'' gibi genellikle kızların başvurduğu bir yöntem olarak yalanı kabullenme yada kendini kandırma moduna gireceksiniz.

Düzce küçük bi yer bunu kabul ederim sonuna kadar.Ben de orada oraya küfür ederek yaşadım 18 sene.Ama orda dur..

1-HAYAL BOZUKLUĞU: DÜzce üni. yeni kurulmuş bi üniversitedir.Sonuçta küçük bi şehir olduğundan daha üniversite kültürünü kavrayamamış insanlardan oluşmaktadır.Hala herkes birbirini tanır vaziyettedir.

2-UYUMSUZSANIZ UYUMSUZSUNUZ: Yavrum bakın, bu işler şakaya gelmez sonuçta orada dört(Belki de iki) yılınız geçecek.Zaten g.t kadar bi yer kendinize gidin arkadaş edinin biyerden.Zaten ondan sora kafanıza göre adamları bulursunu.DÜzceye uyum sağlamak o kadar da zor olmaz nasolsa herkes birbirini tanıo olm garanti şimdi bi tanıdık geçer hesabına spor skağa oturun bekleyin.Fazla beklemezsiniz yapışır birine gidersiniz.Maganda olmaz mmı var ama istanbuldakiler gibi direk deşmiolar kapıp kaçmıolar sıkıştırıp ditmiolar adamı.Lafını atar kavgasını edecekse eder.Sora sttrolur gider.Çingeni kürdü bilmemnesi çoktur oralarda gece hayat çekilmez o yüzden.Ramazanda da orucsuzsanız kötü gözle bakar yerli esim ama yine de bişe diyemezler sonuçta, görmemek sizin elinizde.

3-İSYANIM VAR OLM KASILDIM BEN BURDA: derseniz çekeceğiniz var.İSTEMEYEN GİTSİN.Dİyorum size janjanlı harflerle.Sonra da tekrar düzcenin küçük biyer olduğunu, erkeklerin telefonla sapıklık yaparak, kızların da türbanla ismail yk konserine yada düğünlere giderke koca buldugu bi kıro memleketi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini hatırlatmak isterim.Ama çok sıkıldım derseniz gidin greene oturun evladım ne işiniz var yk ile düğün dernek ile.Sonuçta hayat sizin düzceyi de siz adama edeceksiniz ey yeni nesiller...Ey kuyruk acısı olanlar...Ey istanbuldan gelip düzceyi kötüleyenler...Önce yaşa orda sora konuş..Buyrun
2007-11-01 (17:47)
ercihan85
Bay
ercihan85
Türkiye, İstanbul
Düzceyi biliyorum ve bilerek yazdım.HAA buarada ''beğenmiyosan s**r git kardeşim''
türü laflarıda çok duydum beğenmeyen bi insan zaten gidebilse gider kolaymı öle gidebilmek bak sen 18 yıl küfrederek yaşamışsın bi de bizi düşün ösym oraya uygun görmüş gitmişiz e gir tekrar sınava git başka yere diebilirsin bi yıl sonra da ösym nin ''sen yerleşmişin geçen sene bu sene tekrar tercih yaparsan puanını kırarım'' kanunu olduğu için o da pek kolay deil yani gidebilmek bi yerden çok da kolay diil ....
2007-12-14 (09:30)
thesea
Bayan
thesea
Türkiye, Mersin
Çağ Üniversitesi
Bu ne be kardeşim kötüleyen kötüleyene... tercih etmeselermiş. İnsaf be geldğiniz yere hiçbir yer benzemez bunu herkes öğrenmeli ne şartlar altında okuyor insanlar siz yapamayacakmısınız. Eğer zorluktan korkuyorsanız oturun evde herşeyinizi aileniz yapsın hatta sizin yerinize de okusunlar. Yazık aileniz sizi büyütmüş okutmak istiyor siz halinize şükretmiyorsunuz. Gerçekten yazık....Doğuda okuyanları düşünün ne zorluklar çekiyorlar hem de küçücük cocuklar bunlar.Onlar kadar olamıyorsanız diycem hiçbir şey yok
selam 2007-12-19 (19:23)
MUZQ
Bay
MUZQ
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
gülcan düzeye hoşgeldin.düzce kötü deikl ama sıkıcı maalesef ve sen gene şanlısın çünkü şimdiki kampüs gelişmiş olanı?????yani daha önce gelmediğine şükret.bende teknik eğt fak.

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol