fransa dil okulu
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
fransa dil okulu 2007-08-24 (15:33)
Bilge Sarı (saila)
Bilge Sarı (saila)
selam arkadaslar

ben İstanbul fransız kultur merkezi'nde ARA 2'ye (230 saat) kadar fransızca kursuna gittim. ve simdi Paris'te dil okuluna gitmek istiyorum. daha onceden alınmıs fransa ve almanya vizem var ama ikisi de turistik.
Paris'te France Langue dil okuluna internetten kayıt oldum ama bana eylul'de gel seviye tespit sınavına gir diyorlar. ama bu durumda acil vize basvurusu yapmalıyım ve kurstan kabul belgesine ihtiyacım var. ( yani oyle degil mi?) acıkcası kafam cok karıstı ve ne yapmam gerektigini bilemiyorum. biri bana yardımcı olabilirse cok sevinirim.
kolay gelsin.... 2007-08-30 (16:49)
Macit Yetis (macityetis)
Macit Yetis (macityetis)
selam saila..
bende şu an paristeyim ve bugünlerde bi okula kayıt yaptırcm. Yapman gereken bir çok şey var burda dil okuluna gidebilmek için. İlkönce istanbul fransa konsolosluğu sitesindende gidebileceğin http://turquie.campusfrance.org/ sitesini ziyaret etmen gerekiyor. Vize almak için bayağa uğraşıyosun ama gerekli her belgeyi ayarlarsan 1-2 hafta içinde alırsın. ayrıca fransaya dil okulunda okumaya gitmek için minimum belli bir hafta sayısı kadar kayıt yaptırman gerekiyor. Yani ilkönce kaydı yaptıracaksın, vizeyi alacaksın , ve sonra geldiğinde seni seviye tespit sınavına sokacaklar. Umarım yardımcı olmuştur bu, başka sormak istediğin bişe olursa msj atblrsn. Kolay gelsin
umarim gec kalmamisimdir 2007-11-17 (23:41)
Yildiz İlhan (edax)
Yildiz İlhan (edax)
slm kaydinin okul tarafindan onayladigi bilgisini alinca vize islemlerinin hizladirilmasi icin okuldan davetiye talep etmeliydin bu seni kesin sonuca gotururdu basarilar
2008-01-21 (15:12)
Sibel Kurt (sibelcatalin)
Sibel Kurt (sibelcatalin)
selam arkadaşlaR
Ben uludağ üniversitesi Franszca öğretmenliği yeni mezunuyum.Fransada master yapmak istiyorum.Fransızca öğretmenliği üzerine.Benim gibi fransızca öğretmenliği mezunu olup ta fransada master yapmış ya da dil okuluna gitmiş arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var.Hangi üniversitesi seçmeliyim.Tabi bütçe de çok önemli.Fikirlerinize ihtiyacım.teşekkürler.herkese başarılar
2008-02-13 (01:52)
Resika Ulkucu (resika)
Resika Ulkucu (resika)
merhaba bende fransizca ogrenmek istiyorum bana yardimci olurmusun
Fransada Üniversite 2008-08-30 (16:46)
Kadir Evler (evlerka)
Kadir Evler (evlerka)
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben "Fransada Üniversite" ve "Fransada Üniversite 2" forumlarından "evlerka" ismi ile bildiğiniz Kadir EVLER.

Sizinde bildiğiniz gibi iki yıldan bu yana turkstudent.net'ten elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştım ve forumumuz yirmi binin üzerinde izleme ve yüz altmışa yakın cevap ile en büyük başlığa ulaştı.

Ve şimdi bu bilgi paylaşımını bir adım daha ileriye götürmek için sizleri, 4 Eylül Perşembe Ankara'da, 16 Eylül Salı Balıkesir'de ve 19 Eylül Cuma Istanbul'da yapacağımız görüşmelere davet ediyorum.

Daha ayrıntılı bilgi için bana 0544 229 06 62 ya da evlerka@hotmail.com adresinden ulaşabilirsinıiz.