SEVGİLİNİZİ GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUNUZ, YOKSA SİZDE ALIŞKANLIĞA MI DÖNÜŞTÜ???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

ASK ASK !!! 2007-09-04 (20:16)
Murat Emecan (KocaALİ)
Murat Emecan (KocaALİ)
ask karanlık dehlizlerde saklı pahabicilmez bir yakut gibidir.elde edilmesi pek zordur elde oldugunda ise muhafazası çok zordur.masuk ise onu kendinde barındaran gizemli bir peri gibidir.asıgın durumu ise cok farklı o ne mal ister ne mülk o ne saltanat ister ne de servet sevildigini bilmek yetr ona bunun icinde KOS KOCAMAN Bİ YÜREK GEREK!!!!
SEVGİLİ SENLE BEN BİR PERGEL GİBİYİZ
KENDİ EKSENİMİZDE HEP DÖNMEKTEYİZ...........
her ikiside. 2007-09-04 (20:33)
Ozi Nabıcan Ki (Metropolboy86)
Ozi Nabıcan Ki (Metropolboy86)
Gülümsüyor önce bi tanımlara el atsak. Yani:

SEVGİ: İnsanların birbirini sevmesi (karşılıklı oluyor) yani ben onu seviyorum ama o bana eziyet çektiriyor diyen olmaz. Eziyet varsa sevgi körelir.
AŞK: İşte bu tam anlamıyla baş belası olan sevgi. Bu karşılıksız sevgi olarak ta adlandırılıyor.

Böle sorunu olan arkadaşım varsa ona önerim ilişki aralılarını uzun tutsun. Daldan dala uçmaya özenirseniz. Aşkınızı yok edersiniz.
slm 2007-09-04 (21:25)
Yeliz Kuvel (yeliz kuvel)
Yeliz Kuvel (yeliz kuvel)
gercekten aslında kafa karıstıran bı soru Şaşkın ama sadece o kadar...suanda bı bırlıktelıgım var ama alıskanlık degıl cunku bı ınsanın sadece alıskanlık ugruna sevdıgı ınsanla olması bence sacma alıskanlık dedıgın o ınsanla gecırdıgın dakıkaları sureklı tekrar etmek ıstersın ama sevgı boyle bırsey degıl o an ne yapacagın bellı olmaz her dk heran yanında olmasını ıstersın evet ben bı alıskanlık ugruna beraber degılım sevdıgım ve ugruna herseyı yapabılecegım ıcın bırlıkteyım...Ama sunu bılın arkadaslar sevmek ve sevıldıgını hıssetmek cok guzel bır duygu...
2007-09-05 (00:35)
Gözde Uyar (goozdee)
Gözde Uyar (goozdee)
evet onu gercektn sevıyorum.ama bunn yanı sıra alışkanlık da var tabıkı.bence uzun ılşkılerın hepsınde alışkanlık vardır,ama eger sadece alışkanlıksa o zamn bu ilşknn cok gercekcı ve sevgı uzerıne kurulu oldugu soylenemez.aslında bu kouyu tartsmak da yersız.sevıyosan sevıyosundur yani.ötesi yoktur bunn.
2007-09-05 (19:46)
bi yerden sonra midyeyi limonsuz,rakıyı buzsuz icmemek gibi bisi...
hehe 2007-10-15 (13:55)
Halil Çınar (korayyyy1984)
Halil Çınar (korayyyy1984)
Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter. Çok mutlu
2007-10-15 (14:37)
Ece Seymen (eceemnaz)
Ece Seymen (eceemnaz)
Aşk aslında gece üstü açık yatmaktır sabaha doğru üşüdüğünü anlarsın ve aniden uyanırsın ve üstünü örtersin işte aşk böğle bir şeydir. büyük bir gökdelenden atlamaktır cheyenne diyerek evet düşüp öleceksin ama adrenalini yakalayıp eğer adını sayıklıyorsan düşerken işte o kısa süre aşktır yada hepsi yalan.. Eroksiyona gitmenin bir kaç yoludur önce ellerin titrer yanında sonra sözlerin ince bir temas evet yataktayız ya aşk ereksiyona uğrarken geçen sürelerde bir kalp krizi gibi başlar ve biter ne acı dimi evet aşk ta hep acılar üzerine kuralan sevgiden bir parçadır sadece yada cenneti chenneme tercih etmek kadar güzel yada salakça bir tutkudur.

bir erkeğin yaptığı açıklama aşk için Gülümsüyor) kimseyi sevmeye gerek yok hayvanları seviyorum. onların sevgisi karşılıklı Gülümsüyor)
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123