Mesaj Panosu

Üniversite Sonrası ...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-06 (13:04)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
zetzen demiş ki:
selam arkadaşlar..
çok araştırmama rağmen hukuk hakkında bilgi alamadım..
avusturyada herhangi bir üniversitede hukuk okuyan veya mezun olmuş biri varmı?
doğru bilgi alabileceğim biri ile tanışmak istiyorum..
yardımcı olursanız çok sevinirim..
bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşalım..

bi arkadasim hukuk okuyodu ama o da hukugu birakti iletisime gecti Gülümsüyor baska tanidigim yok.. bilindigi gibi hukuk cok zor bi bolumdur, ayni zamanda almancanin yaninda hukuk okuyabilmek icin Latincede bilmen gerekiyo diye biliyorum.
hukuk okuyan 2008-05-09 (17:29)
nemceli
Bay
nemceli
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
TR"den gelip burada bashlayip burada hukuk bölümünü bitiren 1,
bitirmek üzere olan 4 kisi biliyorum.
TR"den bitirmish olarak gelip
burada fark derslerini veren, shu anda mahkemede staj yapmakta ya da yapmish olan da 2 kishi tanidiklarim arasinda.
yine innsbruck universitesinde Hukuk bölümünü bitirip orada avukatlik staji yapan bir kishi bulunmaktadir.
Viyana"da avukat olarak calisan 2 kisi oldugu da duyumlarim arasinda.
Ama genel olarak hukuk bölümü burada zordur. ve bitirdikten sonra en az 5 yil stajyer avukat olarak calishmaniz gerekmektedir, hemen bir ishyeri achma durumunuz ya da davalara girme durumunuz yoktur.
universite süreci ya da üniversite sonrasi durumun akademik yönden pekte ich achici olmadigi da biline....
hukuk 2008-05-09 (22:27)
zetzen
Bay
zetzen
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
arkadaşlar üniversite sonrası akademik kariyer yapanlar yok mu? huku bitirenler mesela doktora yapıp unide görev alamıyormu? veya tr de unilerde hocalık yapamıyormu?
konu hukuk bölümü olunca..malum ülkeler arası farklar var..peki uni lerde görev alınması mümkün değilmidir*
2008-05-10 (00:09)
physiker01
Bay
physiker01
Türkiye, Adana
Yüreğir Sunar-Nuri Çomu Lisesi
nasil yani, simdi avusturya da okulu bitirince kalma hakkiniz yokmu?? dau sende büyük konusma, gönlünü kaptirirsin belki avusturya da söyle sarisin bi ablaya , o zaman evlenmek zorunda kalirsan sana hatirlatiriz bu günleri Gülüyor

almanya da bir sene hakkiniz var,( bu aralar 3 yila cikmasi gündemde ) is bulmak icin bulursan yirtiyorsun. Gülüyor bende almanya beni baydi, söyle okul biterse bi gün avusturya taraflarina kaciyim diyordum ( gerci o igrenc aksanli almancayi nasil anlayabilecegim o da bi mesele ama Çok mutlu ) Gözlerini yuvarlıyor

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol