valla arkadasım bnm sevgım kelımelerde degıl yuregımdedır aslına bakarsan hıc kullanmam degıl ama cok nadir kullanırım ...hem bunu için de şoyle bir söz yazdım ...
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir. . .
"seni seviyorum" bende çok sık kulanırm özellkle anneme ve bu güne kadarda söylediğm seni seviyormlerın en içteni onun içindi. açık ve gerçekçi olalım bir arkadş veya bir sevgili zaman zaman size bu kelimeyi boşa kullandm hissi yaratmıyo mu?AMA BEN YİNEDE **** SÖYLEN MESİNDEN YANAYIM ÇÜNKİ MUTLU OLMANIN TEK YOLU BU
"seni seviyorum" bende çok sık kulanırm özellkle anneme ve bu güne kadarda söylediğm seni seviyormlerın en içteni onun içindi. açık ve gerçekçi olalım bir arkadş veya bir sevgili zaman zaman size bu kelimeyi boşa kullandm hissi yaratmıyo mu?AMA BEN YİNEDE **** SÖYLEN MESİNDEN YANAYIM ÇÜNKİ MUTLU OLMANIN TEK YOLU BU
MB69 Türkiye, İstanbul İstanbul Teknik Üniversitesi
aliserhat demiş ki:
insan seni sewiorm demeli yaa yoksa içinde kalıooo...sölememek çok ktü sölemek mükemmel...
hmm kişiye göre değişir.Ayşeem sana katılıyorum,aliserhat dediğin gibi gene insanın içinde kalıyor size kucak dolusu boğulana kadar sıkan sevgiler kendinize iyi bakın