Mesaj Panosu

ÇOK MERAK EDİYORUM NEDİR BU HACETTEPENİN AYRICALIĞI?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-09 (14:57)
gulbeseker88
Bayan
gulbeseker88
Türkiye, Konya
Selçuklu Anadolu Lisesi
Xqer demiş ki:
zzzzzzz demiş ki:
ben adını sadece tıpla duyurduğu konusuna katılmıorum.bi çok bölüm hacettepede 1 numara.örneğin psikoloji.psikoloji okumak isteyen bi çok kişinin hedefidir hacettepe

ben sayısal puanla ögrenci alan bölümlerini biliyorum bir sayısalcı olarak.. Gözlerini yuvarlıyor
ama dediklerinde dogrudur tabi..hatta hacettepenin dil egitiminin de iyi oldugunu söylerler..(bu kesinlikle hazırlık egitimine yansımıyor) mütercim tercümanlıkta falan gayet iyi olduklarını duymustum..

Bir sayısalcı olduğunu ve sayısal puanla ögrenci alan bölümlerini bildiğini söylüyorsun.O zaman neden bilmediğin konularda yorum yapıyorsun?Beytepeyi ne kadar tanıyorsun ki?Beytepede birçok kaliteli bölümler var ve Hacettepe her yönüyle en iyi üniversitelerden biri.Beytepe de üvey çocuk falan değil.Eğitim fakültesi olarak da en çok yayın veren ve kesinlikle en kaliteli hocaların bulunduğu üniversitelerden biri.Adını tıpta duyurmuş olabilir; fakat bu diğer bölümlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor.Ayrıca de,da bağlaçlarını hep yanlış kullanıyorsun.Yazım hataları da fazla.Son olarak da "Eğitim şart" diyorum.
2007-09-09 (15:10)
hazalbck
Bayan
hazalbck
Türkiye, Ankara
Bilkent Üniversitesi
benım bıldıgım kadarıyla verdıklerı dıploma tum dunyada gecerlılıgı olan bır dıploma zaten yıne bılldıgım kadarıyla bu ozellık sadece bılkent ve hacettepede var .........
2007-09-09 (15:16)
gulbeseker88
Bayan
gulbeseker88
Türkiye, Konya
Selçuklu Anadolu Lisesi
Çok mutlu Göz kırpıyor
2007-09-09 (19:50)
Xqer
Bay
Xqer
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
gulbeseker88 demiş ki:
Bir sayısalcı olduğunu ve sayısal puanla ögrenci alan bölümlerini bildiğini söylüyorsun.O zaman neden bilmediğin konularda yorum yapıyorsun?Beytepeyi ne kadar tanıyorsun ki?Beytepede birçok kaliteli bölümler var ve Hacettepe her yönüyle en iyi üniversitelerden biri.Beytepe de üvey çocuk falan değil.Eğitim fakültesi olarak da en çok yayın veren ve kesinlikle en kaliteli hocaların bulunduğu üniversitelerden biri.Adını tıpta duyurmuş olabilir; fakat bu diğer bölümlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor.Ayrıca de,da bağlaçlarını hep yanlış kullanıyorsun.Yazım hataları da fazla.Son olarak da "Eğitim şart" diyorum.

Bu kadar sert tepki verip üstüne küçük düşürmeye çalışmak için oturup imla hatalarıma kadar araştırdığına göre göre damarına bastım heralde.. Gözlerini yuvarlıyor Buranın üst düzeyde bir dikkatte dil kullanılması gereken bir forum olduğunu düşünmüyorum..Ama sağol zahmet edip hatalarımı araştırdığın için.Ne yapalım sistem bozuk össdeki Türkçe sorularını yapıp doğru düzgün yazı bile yazamıyoruz...

Beytepeyi ne kadar tanıdığımı sormuşsun.2sene orda okudum eğer bunu bana daha yeni kazanıp gelen biri olarak söylediysen çok gülerim.Bu arada dediklerimin hala arkasındayım.

"ARKADAŞLAR HANGİ BÖLÜMDE OLURSAK OLALIM HACETTEPE'NİN AYRICALIĞI VARMI VARSA DA NE?"

Sen sordun ben cevapladım.Madem sinirlenecektin niye sordun ?
Sayısal bölümler açısından , Hacettepeli olmanın tıp,diş,eczacılık bölümleri hariç ayrıcalığı falan yok.(dil , ea ve sözelden öğrenci alan bölümleri BİLMİYORUM ama sayısal için bu böyle)

Heralde ben Hacettepe'nin bütün bölümleri süperdir.Her konuda Odtü , Boğaziçi , İtü ile yarışır desem hiçbir sorun olmayacaktı..
Son olarak,
Herkes herkesin fikrine saygılı olmayı bilmelidir , işine gelmese bile...Bence de eğitim şart...
2007-09-09 (21:14)
Xqer demiş ki:
Buranın üst düzeyde bir dikkatte dil kullanılması gereken bir forum olduğunu düşünmüyorum..Ama sağol zahmet edip hatalarımı araştırdığın için.Ne yapalım sistem bozuk össdeki Türkçe sorularını yapıp doğru düzgün yazı bile yazamıyoruz...

Dostum okulumuz hakkındaki düşüncelerin kendi düşüncelerin onlara eyvallah diyorum,zaten bir açıklama da yaptım yukarda bunun için ama senin son yazdığın yorumun ilk cümlesine şiddetle karşı çıkıyorum. Türkçe'nin kötü kullanılacağı bir yer olamaz, bu kötü elbise değil ki kimse olmadığında giyesin Göz kırpıyor
Sistem kötü ama seni uyaran arkadaş da o sistemle geldi buralara,biraz da suçu kendimizde aramak lazım. Göz kırpıyor
2007-09-09 (21:36)
Xqer
Bay
Xqer
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
MHMT1905 demiş ki:
Xqer demiş ki:
Buranın üst düzeyde bir dikkatte dil kullanılması gereken bir forum olduğunu düşünmüyorum..Ama sağol zahmet edip hatalarımı araştırdığın için.Ne yapalım sistem bozuk össdeki Türkçe sorularını yapıp doğru düzgün yazı bile yazamıyoruz...

Dostum okulumuz hakkındaki düşüncelerin kendi düşüncelerin onlara eyvallah diyorum,zaten bir açıklama da yaptım yukarda bunun için ama senin son yazdığın yorumun ilk cümlesine şiddetle karşı çıkıyorum. Türkçe'nin kötü kullanılacağı bir yer olamaz, bu kötü elbise değil ki kimse olmadığında giyesin Göz kırpıyor
Sistem kötü ama seni uyaran arkadaş da o sistemle geldi buralara,biraz da suçu kendimizde aramak lazım. Göz kırpıyor

Kötü olabilir haklısın.Ama herkes zaman zaman kullanır böyle bir yazı dilini.(Bir nevi chat dili) Bende biliyorum hoş durmadığını ama bir tür alışkanlık.Sayfaları baştan sona incelersen bu tip yazan tek kişi olmadığımı göreceksin.
Bu uyarıların tek bana yapılması çok ilginç doğrusu. Şaşkın Üstelik kat kat beter durumda yazılar varken..Fikirlerle alakalı diye düşünmeden edemiyor insan.
Neyse uyarın için teşekkürler...

Ek olarak bir not:
Yazdıklarımı da asla burada okuyanları küçümsemek için falan yazmadım 4eylüle kadar bende Hacettepe öğrencisiydim.Sadece fikirlerimi belirttim.
2007-09-10 (19:13)
üffff
Bay
üffff
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
arkadaşlar forum sorusundan çok uzaklaşmışsınız ya.boşverin hadi konuya dönün hı? olmaz mı? Göz kırpıyor
2007-09-11 (09:24)
gulbeseker88
Bayan
gulbeseker88
Türkiye, Konya
Selçuklu Anadolu Lisesi
Xqer demiş ki:
gulbeseker88 demiş ki:

Bu kadar sert tepki verip üstüne küçük düşürmeye çalışmak için oturup imla hatalarıma kadar araştırdığına göre göre damarına bastım heralde.. Gözlerini yuvarlıyor Buranın üst düzeyde bir dikkatte dil kullanılması gereken bir forum olduğunu düşünmüyorum..Ama sağol zahmet edip hatalarımı araştırdığın için.Ne yapalım sistem bozuk össdeki Türkçe sorularını yapıp doğru düzgün yazı bile yazamıyoruz...

Beytepeyi ne kadar tanıdığımı sormuşsun.2sene orda okudum eğer bunu bana daha yeni kazanıp gelen biri olarak söylediysen çok gülerim.Bu arada dediklerimin hala arkasındayım.

"ARKADAŞLAR HANGİ BÖLÜMDE OLURSAK OLALIM HACETTEPE'NİN AYRICALIĞI VARMI VARSA DA NE?"

Sen sordun ben cevapladım.Madem sinirlenecektin niye sordun ?
Sayısal bölümler açısından , Hacettepeli olmanın tıp,diş,eczacılık bölümleri hariç ayrıcalığı falan yok.(dil , ea ve sözelden öğrenci alan bölümleri BİLMİYORUM ama sayısal için bu böyle)

Heralde ben Hacettepe'nin bütün bölümleri süperdir.Her konuda Odtü , Boğaziçi , İtü ile yarışır desem hiçbir sorun olmayacaktı..
Son olarak,
Herkes herkesin fikrine saygılı olmayı bilmelidir , işine gelmese bile...Bence de eğitim şart...

Senin nasıl üvey çocuk diye küçümsediğinden haberin yok galiba.Ben de sadece senin düşüncelerine katılmadığımı söyledim.Ayrıca de,da bağlacını kullanmayı üst düzey bir Türkçe olarak görüyorsan hiçbir şey demiyorum zaten.Senden önceki arkadaşlar da düşüncelerini ifade etti ama senin gibi küçümser bir ifadeyle dile getirmediler.

Ben de düşüncelerimin arkasındayım.Hacettepenin ayrıcalıklarını ben görüyorum.Üniversite sadece iş bulma açısından düşünülmemeli.Hayatın boyunca sürdürdüğün meslekte sana farklı nitelikler de katabilmeli.Sana iş bulma açısından kısmen katılıyorum.Sadece başka açıdan da düşünmeni öneriyorum.Aslında iş tamamen insanın kendisinde bitiyor.En iyi üniversite de olsa sen bir şeyler almak istemezsen o üniversiteden, oturduğun yerden hiçbir ayrıcalığını göremezsin zaten.
Son olarak, ben herkesin düşüncesine saygılıyım.Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.Düşüncelerimi ben de senin gibi(!) ifade ettim.
2007-09-13 (19:57)
mstf12
Bay
mstf12
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
hacettepeli olmak tabi ki ayrıcalıktır beytepeli olmak daha bi ayrıcalıktır.türkiyenin en iyi 3 4 üniversitesinden biridir. ayrıca baktınız mı bilmiyorum ama dünyada en iyi 500 üni. sıralamasında türkiyeden en üst sırada olanıdır.hacettepeden başka bi de bilkent var (ki ikisi de ihsan doğramacının eseridir)sıralamada.odtü ve boğaziçinin listede adları bile yokmuş.kampüs olarak tıpkı bilkent gibi beytepenin de aslında odtüden iyi olduğunu söylememe gerek var mı?
2007-10-14 (11:03)
anything
Bayan
anything
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
ya hacettepede okumak gerçekten bir ayrıcalıkmı? ben neden bu ayrıcalığı göremiyorum Çok üzgün, ağlıyor

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol