Ulu önder ATATÜRK'ün ismine leke süren böyle üniversitelerin kaldırlması lazım.Antakyalı ev sahipleri para hastası şerefsiz haysiyetsiz,bir miktar paraya götlerini verecek o.rospuçocuklarıdır.Üniversitenin içindeki öğretmen diye geçinen götveren amına koduğum evlatlarıda bölüme gelen kızlara sarkan, toplumdan hor görülmüş egolarını öğretmenlikte tatmin etmeye çalışan beceriksiz aptal or.ospuçocuklarıdır.Topunun sülalesini si.keyim.Okul bitince yapacağım zaten az kaldı analarını bacılarını sonrada kendilerini s.ikip kazığa oturtacam.Antakyalılarda kaçakçı,kişiliklerini parayla örtmeye çalışan zavallı özürlü p.içlerdir.İsteyen alınsın.Alınanında anasını s.ikeyim.Zaten 4-5 kişinin kafasınıda kırdım.Oro.spuçocukları yanımdaki kıza sarkmaya çalıştılar analarını s.iktim amına koduğum evlatlarının.Okul biter bitmez o üniversite hakkında anti propagandaya başlıcam.Herkes oranın ne boktan bir yer olduğunu antakya ve üniversite olarak gereksiz bir yer olduğunu bilsinler.Antakyalıyı da üniversite hocalarınıda üniversitede okuyupta fahişelik yapanları da s.ikeyim analarını bacılarında s.ikeyim.ORO.SPUÇOCUKLARI!!! SAKIN ÖZEL HAYATTA KARŞIMA ÇIKMAYIN SİZE ÖYLE ŞEYLER YAPARIMKİ BENİ ÖLDÜR DİYE BANA YALVARIRISINIZ AMINA KODUĞUM EVLATLARI!!!!!