arkadaslar neler söyluyorsunuz ya kafam karma karısık oldu yok pkk yok tecavüz abartma mı var anlamadım bırısı bılen bırısı bısey soylesın ya aslı var mı bu olanların selımıye kotu dıyorsunuz kızlar aksam dısarı cıkamadıgı için zaten akşam dısarı cıkan kızın basına hersey gelır ii bı kızın ne işi var gece vaktı o kızdan ii bişey beklenmez zaten gunduzler cuvala gırmedı bana gore

çiçek87
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
canım sen arkadaşlık nası diyo sormuşun arkadaş pkkdan söz ediyo..konudan konuya bu kadar olur..takma kafana...evet çoook mübalağa var...takma kafana..en iyisi gel gör...sonra yorum yap sen de...bakalım ne dicen...

qamzeLi
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
ya trakya da pkk ne arar ya orası en devrimci bölge..taa hakkariden oıraya nasıl uzansın

merak etmeyin arkadaşlar trakya insanı öğrencilerine ilgi gösteren yardımcı olan ve değer veren insandır 4 5 yıl önceki en büyük eylemlerden dedikleri de biri bi slogan patlatmıştır kavga çıkmıştır odur yanii..istanbulda en büyük eylemler olur ama trakya da olmaz merak etmeyin hele hele sınır kapısında edirne de hiç olmaz

01011988
Türkiye, Bitlis
Bitlis Beş Minare Lisesi
korkmayın edirneden arkadaşlar güvenli bir şehirdir zaten öğrencilerin arkadaşın bahsettiği yerlerde ne işi var ?
qamzeLi demiş ki:
ya trakya da pkk ne arar ya orası en devrimci bölge..taa hakkariden oıraya nasıl uzansın

merak etmeyin arkadaşlar trakya insanı öğrencilerine ilgi gösteren yardımcı olan ve değer veren insandır 4 5 yıl önceki en büyük eylemlerden dedikleri de biri bi slogan patlatmıştır kavga çıkmıştır odur yanii..istanbulda en büyük eylemler olur ama trakya da olmaz merak etmeyin hele hele sınır kapısında edirne de hiç olmaz

eminmisin peki sen o olaylarin icinde bulundun mu onu belirteyim ben sana gordun mu yani gozunle?
Ben edirne kotu demiyorum size edirne guzel sehirdir zaten yarisi ogrencidir edirnenin
Kardeşim sen edirnede 15 senedir yaşıyosun da İstanbul da hiç bulunmadın galiba. Anlattığın olayar çok basit şeyler ist üniv için. Hukuk Fakültesi önünde her gün olur zaten ama Edirnede 2002 dedi olay dışında başka bişey duymadım. Yurt konusuna gelince haklısın. Kalınabilecek en iğrenç yer.İmkanı olup orda kalan adamın aklından şüphe ederim. Edirne ise tam bir avrupa şehri. Ufak olmasına rağmen aradığınız her şeyi bulabilirsiniz, ama biraz pahalı..
ya neler oluyoo boleee saskınlık ıcersndeymm... bahsettgnz yer edrne mı ne bole bu kadrmı berbat bıyerr walla nasıl bı yer bılemm gezmedım yasamdım ama cok sey duydum bolesınde ılk defa yanı .. hıc bole bahsedılmemıstı nerde ozgur sehır nerde ogrencye deger werenlerın mekanı nerdee bu kadar zmndr bahsedılenn o essız yerr bı kalemde sılıp attınız hafızamdan.ama su kadarını solıyımm ıstanblda yastrum we onca olaylar oluyo walla bıgun bana sıcramadı cunkı uzak drdum hep gerceklık derecesı ne kadar bılemm ama eğer bahsettgnız gbıyse bıle bız bulasmadgımız surece hıc bısey olmazz .sadec su tecawz olayına tktımm ama bunu gunısıgnda yapıcak cesarette bırınn oldgunu sanmıorum gecesıne gelınce o kısmıda zaten benı ılgldrmıoo bence bu gereksız ayrntlarla ınsanların kafasını karıstrmaya gerek yok herkes yetrnce gergın zaten gereksız stres yaratmayalımm demı ama .. doei

kaanok
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Edirnede PKK filan olmaz.. Bende 24 yildan beri burdayim edirneninde yarisi tanir herhalde beni.. Olan olay Egitim fakultesinde zamaninda olan bisi yapanlarda aldi cezasini, zaten boyle birseye izin verilmez.. Edirnede hayata gelince Edirnede hayat ortami olana hic bitmez.. 10 hic bitmez cafeler 1'e kadar acik ve doludur.. Partiler gece 3'e kadar surer. Partiden sonra corbaci/borekci fasli normaldir.. Binevler tarafinda iseniz size kimse laf atmaz, edirnenin genelinde kimse laf atmaz .. Bi kac istisna olabilir ki onlar buyuk ihtimal edirneli deildir.. Ha Edirne insani alkolu , yasamayi sever , makarasi coktur **** gelemez.. Universite arkadasliklari genelde dengesiz olur bi bozulur bi barisir.. uzun surmez , suren istisnalar vardir .. cunku unide daha cok menfaat cikar iliskileri istemedende olsa ortaya cikar.. Birde edirneli gencligin cogu zaten edirneden disarida sizin gibi universite okuyordur.. Geriye kalanlarda ortalama oluyor o yuzden ara sira acaip tipler cikabilir..
walla herkes farklı bı yorum yapıyor farklı seyler soyluyorr ama ben mumkun oldugu kadar olumlu seylerı duymaya calısıyorum inş ben boyle seylerle karsılasmam ve inş arkadaslıklarım cıkar ılıskıısıne dayanmaz en guzel arkadaslıklarımm olurr bu temennım herkes için

inş.. ilk günden uyumsuz,suratsız tiplerle karşılaşmays umarım..hakkımzda hayırlısı yaa...