Mesaj Panosu

TRAKYA'DA Kİ ARKADASLIKLAR NASIL???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2007-09-19 (02:51)
kaanok
Bay
kaanok
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Nisan ben burada soyledigim herseye kefilim.. Edirnedede herkes tanir bizi Edirneyide herkes bilir.. Bir kisi varsaki sen yanlis , eksik veya fazla demissin diyen her zaman bana hesap sorabilir, bende ozur dilerim.. Bilmiyorum insanlar cok mu insan tanimis veya cok mu ortam gormu$ ama. Gülümsüyor) Ben edirneyi cok iyi taniyan her yerinde bulunmus biri olarak diyorum.. Iciniz cok rahat olsun, Edirnenin insani cok cagda$tir.. Pkkli filan hayatta olamaz!! Gece kolay kolay size kimse satasmaz.. Eglencesi boldur.. Bir tek capkini fazladir aman dikkat genelde bu yuzden cok aglayan olur.. Edirnede sosyal aktivite fazla deildir.. Dedikodu fazladir.. Cevreniz iyi ise gunler guzel gecer.. Ozgursunuzdur.. Kendi yaraticiliginizla kendi imkanlarinizi yaratirsiniz.. Size simdiden guzel bir 4 yil diliyorum.. Umarim bir gun giderken guzel hatiralariniz olur.. Eger bir sorununuz olursa yardimcida olmaya calisirim ..
:)) 2007-09-19 (07:50)
nisan3366
Bayan
nisan3366
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
saol tesekkur ederım kaanok:) şimdi gercekten rahatladım valla bısey olursa işte o dedı derım Gülüyor (kaanok) Şaka yapıyor sanırım çapkınlarla pek işim olmaz tabı buyuk konısmıyım de cunku ben ondan ayrıl onla cık ne kadar insanla bırlıkte olursam o kadar iidır diyenlerden degılım Göz kırpıyor ama eglence yonuu iise sevınırım cunku hem eglenceyı hem de eglencelı arkadasları severım Soğukkanlı
2007-09-19 (12:05)
kaanok
Bay
kaanok
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Ha sooyleee Edirneye geliyorsunuz hep makara hep eglence rahat olun.. Turkiyedeki buyuk sehirlerden sonra ogrencligi en iyi yasayabileceginiz yerdesiniz , dedigim gibi tabi yaraticilik sizde olmali kimse evde yurtta butun gun oturana bi sehri begendiremez Gülümsüyor .. Ha belki disaridan gelenlere gore edirnenin bi kusuru icmeyi cok ama cok severiz Gülümsüyor
2007-10-08 (18:19)
nurdan347
Bayan
nurdan347
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
yok arkadaşım ya bence de senin kafan 3-4 sene geride kalmış olmalı. bu sene edirnede yeniyim ama hiçbir kötü şey görmedim.hem oda arkadaşlarım hem okul arkadaşlarım hemde kyk dakiler çok ii insanlar çıktı en azından benm çevrem öyle.. bence fazlasını kurcalamayalım o geçmişte kalsın hayat şimdiki hayat..
türkiyenin en rahat şehirlerinden biridir 2007-11-01 (12:43)
whitered
Bay
whitered
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
1-2 mahallesi dışında çok rahat gezilebilecek ve yaşanacak şehirdir o 2 mahalleside kemikçiler ve gazimihaldir.herkesin birbirini tanığı ondan dolayı büyük olayların olmadığı tipik bir trakya şehridir insanları sıcak kanlıdır doğunun çoğu yerini görmüş bi edirneli olarak orda okuyan arkadaşlara kıymetini bilin derim
2008-01-24 (02:39)
ksevgin
Bay
ksevgin
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Ben 2 yıl oldu edirnedeyim.Tabi diğer şehirlere göre edirne ufak bir yer ama buranın ufak olması önemli değil önemli olan senin kendinin ve arkadaşların ile sosyal faaliyetler yaparak yaşamak,yapmazsan bence edirne F tipi kapalı cezaevinden farkı olmaz emin ol ki Çok mutlu

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol