oqqan demiş ki:
Bu arada son_perde tek başlık altına almışsın ama benim vizem çıkarsa eğer ben o sevinçle koca koca ''OLEEY ÇIKTI'' diye bir başlık açarım herhalde. Silersen başlığı, Avusturya'ya gelirken bebeğe bir çift ayakkabı getirmem bak ına göre
Yok ya herhalde getiririm yine ben ona kıyamam (: Çok tatlı be, maşallah.
kardes farkettiysen senin basligida kilitledim..

..yok bizde öyle torpil filan ama sen al vizeni biz "oqqan da vize aldi, ne olacak bu almanya nin hali" diye sabit bir baslik acariz senin icin

..
bende vize stresini yasadim gerci ben sabah verdim evraklari, aksam aldim ama sonucta yasadik iste o stresi

o yüzden sizleri cok iyi anliyorum..
hele ki almanya gibi kasacak yer arayan bir ülkeden vize beklemek dahada zor bir is o yüzden simdiden bütün arkadaslar en basta bol bol sabir diliyorum..
cünkü sabir size bu asamada en cok lazim olacak seydir..sabirli olunmadigi zaman acaleyle yapilacak isler veya acele verilen kararlar bütün isleri arapsacina döndürebilir..
bu baglamda bende forumda islerin hizlanmasi adina bütün vizeyle alakali konularin bu baslikta toplanmasini yegledim..
cünkü acilan basliklar bir müddet sonra arka sayfalara kayiyor ama vizede basinizdan gecenler burada yer alirsa yeni basvuracak arkadaslara yol gösterme konusunda yardimci olabilecegi kanaatindeyim...
simdiden bütün arkadaslara vize maratonunda basarilar diliyorum..
insallah hayalleriniz hayal olmaktan cikar ve gercege dönüsür