Sabit Vize görüşmeleri bu başlıkta toplanıyor!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 60
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Vize görüşmeleri bu başlıkta toplanıyor!! 2007-09-05 (22:59)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
Degerli arkadaslar forumda son günlerde cok fazla vizeyle alakali baslik acilmaya baslandi buda forumda bir kirlilik meydana getiriyor..
hem bilgi akisini hizlandirmak, hem kirliligi önlemek adina vize görüsmesiyle alakali bütün yazilar bu baslik altinda toplaniyor..
Vize görüsmesine gidecekler, vize görüsmesinden cikanlar, vize de sorunu cikanlar, vizesi cikip bunu arkadaslarla paylasmak isteyenler, vize görüsmesi hakkinda bilgi edinmek isteyen arkadaslar bu basligi kullanabilirler..
böylece bu konular tek bir baslik altinda toplanarak yeni gelen arkadaslara yol gösterici olur..
simdiden anlayisiniz icin tesekkür eder, yukarida saydigim basliklarla alakali acilan basliklar istisnasiz kilitlenecektir...
hepinize iyi paylasimlar..
2007-09-05 (23:09)
Cengiz Kahraman (yolcu54)
eylül 18 de vize görüşmem var.inşallah olumlu geçer ve bunu sizlerle payleşırım
2007-09-06 (10:22)
Hasan Tanış (cemcim)
Hasan Tanış (cemcim)
bizim konular kitlenmiş ama neyse.

yolcu54 kardeş,

bol şans diliyorum sana. daha varmış görüşmene gerçi. tüm evraklarını eksiksiz toplamaya çalış. emin ol ki sıkıntı yaşamadan atlatırsı.
2007-09-06 (10:29)
inşallah. seninde vizen hayırlı olsun. çok sıkıntı çektirdiler sana. oqqan kardeşede aynı sıkıntıyı çektiriyolar. galiba bana ve 1on1(aynı günde randevumuz var) ede aynı sıkıntıyı yaşatırlar. inşallah sizin gibi bizde vizelrimizi alıız
2007-09-06 (13:21)
Kadir Gürel (1 on 1)
Kadir Gürel (1 on 1)
yolcu54 demiş ki:
inşallah. seninde vizen hayırlı olsun. çok sıkıntı çektirdiler sana. oqqan kardeşede aynı sıkıntıyı çektiriyolar. galiba bana ve 1on1(aynı günde randevumuz var) ede aynı sıkıntıyı yaşatırlar. inşallah sizin gibi bizde vizelrimizi alıız

valla herkes çekiyor bu sıkıntıyı,bizede çektirecek gibi..yolcu kardeşle aynı günde randevumuzun olmasına çok sevindim..belgelerimi hazırlıyorum ama en çok uğraştıran öss yerleştirildi belgesi oldu,adamlar bana sonuç belgesini yolladı elimde 2 tane sonuç belgesi var.şimdi ankaradan bi tanıdık bnm yerime aldı saolsun..ayrıca teyzemler dil kursunun sadece ilk ücretini ödemişler bazı arkadaşlar en az 2-3 ödenmesi lazım diyorlar,ne yapacağımı bilmiyorum..

Alıntı:
inşallah sizin gibi bizde vizelrimizi alıız
Amin
vize görüşmesinden çıktım 2007-09-06 (15:13)
Onur Albayrak (Renovatio)
Onur Albayrak (Renovatio)
evet arkadaşlar sonunda vize görüşme günü geldi çattı ve bu sabah o işi artık bittirdim.ama moral bozukluğuyla.artık herkes başta girişte ups ie alakalı şeyleri bildiği için bunları es geçiyorum ve direk görüşmeyi anlatıyorum.evrakları o kadar güzel dizmişimki evraklara bakan adam evraklardaki sırayı değiştirmedi ve görüşme odasına alındım.esmer iyi bir bayana denk geldim bana birkaç soru sordu cevapladım ama dediği birşey moralimi bozdu.almanyaya niçin gitmek istiyorsun? gelince ne yapacaksın filan dedi bunları cevapladım, sonra ordaki bayan birkaç espri yaptı falan filan sonra bana dediki üniversiten ne zaman bitiyor, dedim önümüzdeki hafta tek bi dersten sınava giricem ve ekimde diploma elimde olucak, kadın bana aynen şçöyle dedi:''keşke uni diplomanı aldıktan sonra başvursaydın'' bende dedim ki onu ben şöyle ayarladım temmuzun 15indeki uni kayıtlarına kadar DHS sınavını geçmem lazım eğer diplomayı aldıktan sonra başvursaydım randevu verilecek sonra vize beklemesi var ve bana temmuzun 15ine kadar zaman kalmaz ve sonra Ocak 15i beklemek zorunda kalıcam dedi, bana sonra dediki senin uni kayıtın filan yok seni dil kursu vizesi oarak değerlendiricem bi sorun yaratırmı dedi, yaratmaz dedim nasıl olsa DHS sınavını verip uni kaydı yaptırdıktan sonra istanbula tatile gelicem dedim.vize görüşmesindeki bayan çok tatlı yaklaştı sanki bana vize verilmesini ister gibiydi.ama ordaki ''keşke uni diplomanı aldıktan sonra başvursaydın'' lafında ki Keşke lafı benim moralimi bozdu.sonra tekrar sordu almancayı eğitimin için öğrenmek istiyorsun dime dedi bende evet dedim ve notunu aldı.benim önceki schengen vizem daha devam ediyordu ve onu inceledi daha italyadan vizen varmış ve daha devam ediyor dedi bende evet dedim kasımın 24üne kadar geçerli dedim.dedi sen bu vizende ilk italyaya girmedin mi dedi?italyadan girdim isveçten çıktım sonra düsseldorftan girip kölnden çıktım dedim, heeee bu iyi tamam şimdi gördüm giriş damgasını dedi çünkü bu bizim için önemli dedi.anladığım kadarıyla önceden schengen vizesi olması avantaj, ama bide şöyle bişey var kadına verdiğim 3 ev tapusunun fotokopilerini bana iade etti, anlamadım niye.bide kendi hesabımda para vardı yeterli miktarda onada baktı ama bi yorum getirmedi.sonra almanyadaki garantörümün kim olduğunu falan sordu notlarını aldı ve herşey tamam dedi bana kayıt nosu verdi.ve bende çıktım.ama moralim çok bozuldu kadın bana vize verilmesini ister gibiydi ve ordaki lafı ''Ah keşke diplomanı alıp başvursaydın'' lafı benim moralimi sıfıra indirdi yani şöyle der gibiydi ya böyle vize alman zor, keşke diplomanı almayı bekleyip öyle başvursaydın daha kolaylaşırdı.arkadaşlar dediğim gibi moralim hala bozuk pasaportumu 10 güne kadar red gönderirlerse, hatta evraklarımı yabancılar polisine göndermeden, hiç şaşırmam.
2007-09-06 (15:32)
bence keşke lafına sen kuruntu yapıyon. bence ordaki keşkeyle demek istediği bidaha türkiyeye gelmene gerek kalmzdı. ama şimdi dil kursu vizesi vericem sana demek sitemiş galiba. tabi bu benim düşüncem. yani bence alırsın vizeni rahatol. allah izin verirse senide gönderecez kardeş
Özgür Schen (oezguer)
Özgür Schen (oezguer)
arkadsim bozma moralini iyi gecmis gorusmen. keske dil degilde ogrenci adayi alsaydin ama neyse kadin sana demis dil yazsam sorun olur mu yok demissin zaten trye gelcen geri. sende beklemeye basla bakalim takma kafana gez dolas son gunlerin gibi...
Özgür Schen (oezguer)
Özgür Schen (oezguer)
arkadsim bozma moralini iyi gecmis gorusmen. keske dil degilde ogrenci adayi alsaydin ama neyse kadin sana demis dil yazsam sorun olur mu yok demissin zaten trye gelcen geri. sende beklemeye basla bakalim takma kafana gez dolas son gunlerin gibi...
2007-09-06 (15:46)
Hasan Tanış (cemcim)
Hasan Tanış (cemcim)
renovatio hadi hayırlı olsun şimdiden sana.

sende benim gibi moralini bozacak yer arıyorsun bencede Gülümsüyor

bir şey olmaz korkma. sen derdini anlatmışsın. o aradaki " keşke " lafına fazla takılma.

alacaksınız arkadaşlar vizelerinizi merak etmeyin. biraz zorlu dönem ama alacaksınız. Almanya sizleri bekliyor Gülümsüyor

bu arada bende bu cumartesi gidiyorum inşallah. bir kişilik yer kalmış bileti o tarihe aldırttım. bu aldırtmalar ve erteletmeler sana neye mâl oldu demeyin sakın. ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

inşallah renovatio sende, yolcu54 kaderşte, 1on1 da alacaksınız vizeleri. bu ara oqqan kardeşin vizesini bekliyoruz bakalım.
Sayfa / 60
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa