Sabit Vize görüşmeleri bu başlıkta toplanıyor!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 62
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4849505152 … Sonraki SayfaSon Sayfa

yüksek lisans için vize 2008-05-10 (23:42)
Şenol Gönül (Xenol)
Şenol Gönül (Xenol)
Merhaba arkadaşlar,

Konsolosluk yüksek lisans için vize verdiğinde okulun başlayacağı tarihten sadece bir-iki hafta öncesine mi vize veriyor yoksa; Eylülde başlayacak olsa da temmuzda veya ağustos başında verebilirmi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler...
2008-05-11 (11:42)
Murat Yazıcı (muratyzc)
Murat Yazıcı (muratyzc)
merhaba,
ben almanyada dil kursuna katılmak istiyorum.ama almanyaya bir ay önce gitmek istiyorum.bunun için ziyaretçi vizesi almammı lazım yoksa dil kursu vizesi mi almam lazım.Yada ilk önce ziyaretçi vizesi alsam sonra almanyadan dil kursu vizesi alabilirmiyim.Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
2008-05-22 (18:41)
Derya Tekin (ditekin)
Derya Tekin (ditekin)
Slm arkadaşlar,
vize konusuyla ilgili bilgi ararken foruma uye oldum:))
Almanya' ya öğrenci olarak değil, avrupa gönüllülük hizmetleri ile gitmek istiyorum. ama vize turlerinde hiçbir kategoriye girmiyor benim başvurum. bu konularla ilgili net bilgiyi nasıl alabiliriz? direkt konsolosluğa gidip bilgi alabiliyor muyuz?
iaeste için vize görüşmesi 2008-06-02 (18:07)
Ada Demir (ada96)
Ada Demir (ada96)
Merhaba arkadaşlar,
forumu inceledeğimde aynı soruya rastladım fakat net bi cevap göremedim o yüzden bir de ben sorayım dedim.
almanya'ya iaeste aracılığıyla stajyer olarak gideceğim.Vize belgeleri arasında staj kontratı diye bir belge var.Bu bana karşı şirketten gönerilen kabul mektubumu yoksa başka bir belge mi gerekiyor?Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler..
2008-06-09 (12:02)
Scrpn Sd (scrpn)
Scrpn Sd (scrpn)
Arkadaslar merhaba,

Ben bu yaz suresince almanyada staj yapicam..Bunun icin vizem cikti Çok mutlu ancak ben vize bitis tarihinden 2 gun sonraya donus biletimi almistim..Bu konuda bi sorun cikiyormu yada en fazla bitis tarihinden sonra kac gun daha kalabiliyoruz almanyada?
2.sorum ise vizede gecerli ulke oılarak deutschland yazio."D" tipi... number of entries ise "mult".. Bu vizeyle cevresindeki ulkelere giris yapabilirmiyim?

Bilen birisi yardimci olursa cok sevinirim..Tesekkurler..
2008-06-09 (12:03)
Scrpn Sd (scrpn)
Scrpn Sd (scrpn)
Arkadaslar merhaba,

Ben bu yaz suresince almanyada staj yapicam..Bunun icin vizem cikti Gülümsüyor ancak ben vize bitis tarihinden 2 gun sonraya donus biletimi almistim..Bu konuda bi sorun cikiyormu yada bitis tarihinden sonra en fazla kac gun daha kalabiliyoruz almanyada?
2.sorum ise vizede gecerli ulke oılarak deutschland yazio."D" tipi... number of entries ise "mult".. Bu vizeyle cevresindeki ulkelere giris yapabilirmiyim? Aslinda schengen icin basvurmustum ama Üzgün

Bilen birisi yardimci olursa cok sevinirim..Tesekkurler..
2008-06-09 (13:21)
merhaba arkadaslar
soruma acıl olarak cevap yazabılırsenız cok sevınırım yarın 9da randevum var cunku
bahsı gecen ıyınıyet mektubu vıze tarıhının one alınması konusunda bı yardımı olabılır mı?
Yaz kursu için vize tarihi 2008-06-09 (18:28)
Devran Demir (devran86)
Devran Demir (devran86)
Merhaba arkadaşlar

Gideceğim yaz kursu 9 ağustosta başlıyor, acaba bu tarihten 1 hafta öncesinde geçerli olacak şekilde vize verilmesi mümkün oluyormu? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler Gülümsüyor
ben almanyada dil eğitimi almayı planlıyoruım. 2008-06-11 (10:47)
Cumali Kızıl (mcumali6)
Cumali Kızıl (mcumali6)
merhaba

ben almanyada dil eğitimi almayı planlıyoruım.

ama ünv bitmese sorun olur mu?

bu konu hakkında pek bilgim yok lütfen bana ne yapmam gerektği hakkında bilgi ...
2008-06-12 (17:54)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
dostlar sorulara toptan cevap veriyorum...

1-vizeyle sadece almanyaya girebilirsin.. ama !! onu zaten oturuma dönustur micek misin.. mesela ben dil ve uni icin geldim.. 3 aylik vizemi burada oturuma donusturdum.. sanirim seninki de boyle olacak.. oturum aldigin taktirde EU ulkelerinin hemen hemen hepsine girebiliosun.. hollanda belcika fransa + isvicre ye girebilirsin.. cek cumhuriyetini bilmiorm..

2- vizenin baslangic tarihine dostum sen mudahale edemiyosun... Benim dil kursum vakti zamaninda 10 ocakta basliyodu... ama bana 8 ocaga vize vermislerdi... adamlarin kendi ulkesi kafalarina gore veriolar..

3-ben de suan dil egitimi aliyorum.. uni kazandim ama kayit yaptirmadim yani uniye hic gitmedim.. eger bu mantigi goz onune alirsak, unini bitirmeden de dil egitimi alip burda bi uniye devam edebilirsin... benim gorusume gore...

elimde geldigince yardimci olmaya calistim.. eksiklerim varsa affola...
Sayfa / 62
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4849505152 … Sonraki SayfaSon Sayfa