ayşeny
Türkiye, Eskişehir
Osmangazi Üniversitesi
ya ben bu sene bolvadine gelicem ama msjları okumaya başlayınca korkmaya başladım.nasıl bir yer bolvadin.banada bilgi verebilirmisin.bide özel yurtlar hakkında bilgin varsaa..yani hangisi daha iii?o konuda.ben birkaç yer baktım karaa veremiyorum.özel arı öğrenci yurdu var yeni açılıyor sanırım.bide sena yurdu var.bunlar hakkındada bilgin varsa beni aydınlatırmısın.şimdiden teşekkürlerr....
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-09-07 21:26:07
gizemlimor
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
aysencim özel yurt düşünüon demek sende..ama bi önceki konuda belirttigim gibi ipekyolundan bahsedim daha bugun kayıt oldum gayet güsel...yemekhane ve kantını dısarda.yemek kokuusu derdi olmucak.odalar 4 kişilik..tuvalet banyo odanın içinde..tv var..dolaplar var..bir tane masa var..kaloriferli.camasır odası var.belese yıkanıomus:)etüt salonu lobisi öle işte güsel bi yer..arı ögrenci yurdu dediginde heemen ipekyolunun arkasında..sena kız ögrenci yurdu merkezde..sehiriçine binmen gereko..bana göre en mantıklısı okula yakın olsun.hergün okuldayız çünkü.ayrıca bolvadin yeme içme bakımından cok ucuz geldi bana..merkezde pek bişi yok yani öle
işte
ayşeny
Türkiye, Eskişehir
Osmangazi Üniversitesi
msjını daha yeni okudum cnm.keşke birazdaha erken gnderebilseydin bende oraya kayıt yaptırrdım.sabah sena kız öğrenci yurduna yptrdım kaydımı.ama geri alama şansım varsa ailemme knuşayım.iki sene boyunca aynı sınıftayız.umarım ii arkadşklıklar kurarızda herşey güzel olur.çünkü bolvadini bende pek beğenmedim:(
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-09-08 19:23:46
HakanMT
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
bende ıpekyolu yurdundayım butun bolvadıne gelen arkadaslara basarılar