Mesaj Panosu

kampüste başınıza gelen komik olayları yazın arkadaşlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

bizimki azerbaycan bastan sona komedi 2008-03-07 (20:35)
burhanettinmanisali
Bay
burhanettinmanisali
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
bi gun siniftaki azeri kiz sabah bize selam verdi bizde karsiligini verdik neyse Gülüyor sonra baktikki kizin pacalarina camur kaymis bizde bacim pacalarin camur olmus deyince kiz sinirbir halde bize sapik dedi ve yerine oturdu biz birsey anlamadik sonra azeri bi erkege sordugumuzda meger bunlarda paca apis arasi demekmis Gözlerini yuvarlıyor gercekten iyiki kizin tantayi kafaya yemedigimize sukrettik............
bizimki azerbaycan bastan sona komedi 2008-03-07 (20:41)
burhanettinmanisali
Bay
burhanettinmanisali
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
bi gun siniftaki azeri kiz sabah bize selam verdi bizde karsiligini verdik neyse Gülüyor sonra baktikki kizin pacalarina camur kaymis bizde bacim pacalarin camur olmus deyince kiz sinirbir halde bize sapik dedi ve yerine oturdu biz birsey anlamadik sonra azeri bi erkege sordugumuzda meger bunlarda paca apis arasi demekmis Gözlerini yuvarlıyor gercekten iyiki kizin tantayi kafaya yemedigimize sukrettik............
2008-03-12 (15:56)
öğrenici
Bayan
öğrenici
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
hava kararmak üzere idi.dersten çıkmıştım.acele ile gökkuşağına gidiyordum.bahar gelmiş konya son karı ağırlıyordu.bu yılda hiç düşmedim derken...olan oldu..bir kaydım ama anlatamam..karşıdanda 3 tane erkek öğrenci geliyor. Şok olmuş tam ayaklarının dibine kaydım oturdum.hiç unutmam.resmen ayakların akapandım..
konyayı bilen bilir kardan sonra çok buzlu olur yerler..bide eskiden gökkuşağının önü merdivenli felan değildi..topark.şimdi her yer merdiven odu ama iş işten geçmişti..

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol