Mesaj Panosu

SOSYAL AKTİVİTEE;)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

SOSYAL AKTİVİTEE;) 2007-09-09 (15:20)
muhterem arkadaşlar;
şimcik millet ancak moral bozuyo bakıyorum da...yaww sonuçtaa türkiyede okuyan birinden çok daha fazla imkanlara sahibiz.... !
yapabileceğin düşündüğün kadardır yani ;)biz avusturya üniversitelerini sömürelim sömüre bildiğimiz kadar.....Çok mutlu
ben şunu sorma istiyorum...
TU nun yada başka üniversitelerin klüpleri var mıdır?tenis;yüzme... bu gibi şeylere ucuz fiyatlarla kavuşabilirmiyiz..ben buz pateni yapıyorum.. birde yüzüyorum ama okulun değil bunlar özel..müzik klübü filan varmıdır?*
bilenler lütfen bu başlık altına yazsın
şimdiden teşekkürler....Gülümsüyor
2007-09-09 (15:23)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
vinliinsan demiş ki:
muhterem arkadaşlar;
şimcik millet ancak moral bozuyo bakıyorum da...yaww sonuçtaa türkiyede okuyan birinden çok daha fazla imkanlara sahibiz.... !
yapabileceğin düşündüğün kadardır yani ;)biz avusturya üniversitelerini sömürelim sömüre bildiğimiz kadar.....Çok mutlu
ben şunu sorma istiyorum...
TU nun yada başka üniversitelerin klüpleri var mıdır?tenis;yüzme... bu gibi şeylere ucuz fiyatlarla kavuşabilirmiyiz..ben buz pateni yapıyorum.. birde yüzüyorum ama okulun değil bunlar özel..müzik klübü filan varmıdır?*
bilenler lütfen bu başlık altına yazsın
şimdiden teşekkürler....Gülümsüyor

sömürmek?!?! aferin güzel düşünmüssün.

cidden yazık...
şaka mı bu??? 2007-09-09 (15:32)
arkadaşım... latife ne demek biliyo musun ?? bilmiyorumm... o işinn espirisi...... bi halt bilmiyorum ondan laf olsun torba dolsun diye yazdım demiyosun sen ....bunada işte böle bahaneler uyduruyosun....
lütfen yaa yapmayalım böle kirlilik oluyo forum da
2007-09-09 (18:48)
aslanery
Bay
aslanery
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
abi süper bi konuya deyinmişsin kutlarım seni Gülümsüyor
bende kısmetse geliyorum viyana unıv.e
yuzme olayı varsa ucretsız yada mantıklı makul bi ucretle, turkiyedeki gibi anormal ucretler ıstemıyorlarsa bi havuzda iki saat yüzmek için.
ilk beni yazın abi direk atlıyorum burdan balıklama atlıyorum Gülümsüyor sonra stil değiştiririz orda kurbağlama sırt üstü falan Gülümsüyor

hadi bakalım bilgisi olan varsa ordan bi arkadaş varsa üye müye harbi bilgi verirse çok sevinirim ücretler şartlar falan ne ?????
2007-09-09 (20:39)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
Ünv nin bir cok degisik alanda klüpleri var ama nedense biz hep uzak duruyoruz..bir ara okulun futbol takimina yazilmayi düsünmüstüm ama ne odluysa arada kaynadi..
bizde aktivitelerimizi arkadaslar arasinda yapiyoruz..mesela dün aksam 4 saat halle de mac oynadik Soğukkanlı ..yazin bol bol yüzdük..
bilmedigim islere pek kalkismam ama gecen kis buz patenini denimistim bir kac kez basarisiz olunca zorlamadim Gülümsüyor..
2007-09-09 (20:48)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
vinliinsan demiş ki:
arkadaşım... latife ne demek biliyo musun ?? bilmiyorumm... o işinn espirisi...... bi halt bilmiyorum ondan laf olsun torba dolsun diye yazdım demiyosun sen ....bunada işte böle bahaneler uyduruyosun....
lütfen yaa yapmayalım böle kirlilik oluyo forum da

bu halt bılmıyorum evet. bekle bu guzıde yanıtlarından sonra bı halt bılen onlarca mesajla ıstedıgın yanıtları "alırsın" Göz kırpıyor

forumdakı kırlılık derdını adam gıbı anlatmak yerıne sacma sapan cumleler kuranlar tarafındna yaratılıyo guzel kardesım . soracagın soru tu da sosyal aktıvıteler nedır ben sununla alakadar oluyor bu konuda bılgı verın demektır.

buyur laf olsun torba dolsun demıyen arkadaslar sana yanıt verecektır. en kısa zamanda ıgrenc espırı yetenegınden kurtulman dılegıyle. esen kal!
:D 2007-09-10 (10:00)
abi güldürdün bei sağol yaaaa!Çok mutlu!!! ben burdaa konsolosluğa soru yormuyorum ki.. ünililerle muhabbet ediyoruz....bak son perde ne demiş ...biz hep uzak duruyoruz evet öle uzak duruyoruz.. ondann açtım konuyu yazanında yazmayanında canı sağ olsun..heç yani Çok mutlu
kasmamak laazım böle ortamlarda....
hörmetler.......
sömürünnnn!!!!!!!!!!TU YU:D
2007-09-10 (11:18)
aslanery
Bay
aslanery
Avusturya, Wien
arkadaş haklı kıbrıslı.
relax bitte relax Gülümsüyor)

kasmayalım arkadaşlar ortamı burda kız istemeye gelmedik.
reisi cumhurlada konuşmuyoruz.

sosyal aktivite olayına gelincede viyanadaki arkadaş yazmış var ama biz uzak duruyoruz falan...biz gelirsek inşallah yakılaşıırız takma kafaya Gülümsüyor)
2007-09-10 (14:23)
tania
Bay
tania
Avusturya, Wien
burada spor kursları var viyana üniversitesinin, gayet ucuz sömerter başına 20-40 euro civarı.. ama kurslara talep çok ve çabuk doluyor.. ilk geldiğimde acemilikten buna değil de özel bi spor kursuna yazılıp her ay 70euro vermiştim..

http://www.univie.ac.at/USI-Wien/index2.htm
burada Vorlesungsverzeichnis e basin
2007-09-20 (15:17)
cekirgeeee
Bayan
cekirgeeee
Avusturya, Wien
arkadaslar icinizden boxa gidecek olan varmi bu yil USI de? Soğukkanlı

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol