beşincimevsim demiş ki:
arkadaşlar meraba..bende çanklelyi düşnüüyorum terchlerimde çeko yazıcam bigadaymış galiba.. yazdığım andatutucak kesin o yüzdenn gerçekleri vurabilriseniz yüzümüze seviniriz

biga çanklle merkeze çok mu uzakk..bide yurt nerde?
arkadaşım biga merkeze 96 km yani 1.30 saat arası var ve 8 ytl para ödemek zorundasın dönüşle birlikte her gidip geldiğinde 16 ytl harcayacaksın öncelikle bunu belirteyim.
yurt olayına gelince zaten biga öle cok fazla büyük bir yer değil okulun hemen yanında 170 küsür diye hatırlıorum o kadar kişilik bir yurt var kızlı erkekli . ayrıca merkezle okul arası yaklasık 15 dakkayı buluyor . okulun yanındaki yurdu tutarsan bu süreyi her seferinde gidip gelecegini unutmassan iyi olur . merkezdeki yurtlardan da bir kac tane ben biliyorum ama ne kadar iyi olduklarını acıkcası bilemiyorum ama okulun yanındaki yurt nispeten daha iyi gibi geldi bana .
gelelim gerceklere:) yorumları okumanı tavsiye ederim öncelikle . ben istanbuldan geldim bigaya . Haliyle sevilecek cok da fazla bir seyi yok. denizi yok ama karabigaya gidersen yarım saat sürmez gidersin . biga da aktivite olarak yapılabilecek pek fazla birsey olmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim . Ben senin adına daha iyi bir yer yazman gerektigini söyleyebilirim. bigadaki okulun yeri tamamen köye yakın otoyolun yanına yapıılmıs ipe sapa gelmez garip sacma bi yer . canakkale merkeze alınmamasının sebebinin köyü geliştirmek adına yapıldıgı düsüncesini tasıyorum .Artı eğlenmek içinde cok fazla yer yok .nerdeyse sağlam yer arıosan hiç yok . ı . bence yazma ben burda 4 yıl okumak yerine geciş yapmayı düsünüorum . bu kadarı yeter heralde