Mesaj Panosu

çanakkaleymiş hıhh...hatta çanakkalenin bigası,sen tutu bide İİBF'si
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-25 (17:29)
beşincimevsim
Bayan
beşincimevsim
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
arkadaşlar meraba..bende çanklelyi düşnüüyorum terchlerimde çeko yazıcam bigadaymış galiba.. yazdığım andatutucak kesin o yüzdenn gerçekleri vurabilriseniz yüzümüze seviniriz Göz kırpıyor biga çanklle merkeze çok mu uzakk..bide yurt nerde?
2008-07-31 (23:10)
Metropolboy86
Bay
Metropolboy86
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Soğukkanlı okuyoruz. sessiz, sakin bir yer biga. Kızlar için çanakkale gerçekten güzel bir yer. 12 de sokakta çok az sorun yaşayacağınız bir yer. (çoğu yerde bu imkansızdır)

Arabanızı kitlemeden bırakırsanız aynı bulursunuz. Herkes birbirini tanır. (a sosyal değilseniz)
Fakülte Çanakkale - Bursa Yolunun Üzerindedir. Bigaya 8 km dir. 15 dk aralıklarla minibüsler fakülteye gider. (genelde öğrenciler bigada kalır)

Ayrıntılı bilgi : www.kop-gel.net adresinden (fakültenin yeni forumu) öğrenebilirsiniz.
2008-08-01 (21:52)
beşincimevsim
Bayan
beşincimevsim
Türkiye, Trabzon
hımm..tşkkürler bilgilerinz için.yazdım ama bakalım kısmet Göz kırpıyor
2008-08-02 (16:01)
gcisem
Bayan
gcisem
Türkiye, Çanakkale
ya bana kesin ve kesin çomü de iibf de bi bölüm gelcek:(aslen cannakkaleliiym ama istnbulda oturuyorum...bigaı gözü aldım almasına ama barınma olayı sıkıyo canımı biraz aydınlatırmsnz?
2008-08-04 (19:03)
hellbent
Bay
hellbent
Türkiye, Çanakkale
beşincimevsim demiş ki:
arkadaşlar meraba..bende çanklelyi düşnüüyorum terchlerimde çeko yazıcam bigadaymış galiba.. yazdığım andatutucak kesin o yüzdenn gerçekleri vurabilriseniz yüzümüze seviniriz Göz kırpıyor biga çanklle merkeze çok mu uzakk..bide yurt nerde?

arkadaşım biga merkeze 96 km yani 1.30 saat arası var ve 8 ytl para ödemek zorundasın dönüşle birlikte her gidip geldiğinde 16 ytl harcayacaksın öncelikle bunu belirteyim.

yurt olayına gelince zaten biga öle cok fazla büyük bir yer değil okulun hemen yanında 170 küsür diye hatırlıorum o kadar kişilik bir yurt var kızlı erkekli . ayrıca merkezle okul arası yaklasık 15 dakkayı buluyor . okulun yanındaki yurdu tutarsan bu süreyi her seferinde gidip gelecegini unutmassan iyi olur . merkezdeki yurtlardan da bir kac tane ben biliyorum ama ne kadar iyi olduklarını acıkcası bilemiyorum ama okulun yanındaki yurt nispeten daha iyi gibi geldi bana .

gelelim gerceklere:) yorumları okumanı tavsiye ederim öncelikle . ben istanbuldan geldim bigaya . Haliyle sevilecek cok da fazla bir seyi yok. denizi yok ama karabigaya gidersen yarım saat sürmez gidersin . biga da aktivite olarak yapılabilecek pek fazla birsey olmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim . Ben senin adına daha iyi bir yer yazman gerektigini söyleyebilirim. bigadaki okulun yeri tamamen köye yakın otoyolun yanına yapıılmıs ipe sapa gelmez garip sacma bi yer . canakkale merkeze alınmamasının sebebinin köyü geliştirmek adına yapıldıgı düsüncesini tasıyorum .Artı eğlenmek içinde cok fazla yer yok .nerdeyse sağlam yer arıosan hiç yok . ı . bence yazma ben burda 4 yıl okumak yerine geciş yapmayı düsünüorum . bu kadarı yeter heralde Mr. Green
... 2008-08-05 (20:49)
beşincimevsim
Bayan
beşincimevsim
Türkiye, Trabzon
çok tşkkür ederim Göz kırpıyor baya aydınaltıcı oldu..pamukkale olucak inş. Gözlerini yuvarlıyor
2008-08-08 (12:23)
algoritma
Bay
algoritma
Türkiye, Çanakkale
hellbent o dedigin yurtta ben bir sene kaldım. Okulun yanında ki Selçuk yurdunu diyorsun:)

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol