hangisine daha ii?
leyla nın ewi,engereğin gözündeki kamaşma,mutluluk...kitaplarının yazarı mı yoksa sewilen şarkıların müzik adamı mı?
ben karar veremedim...bi de siz düşünün bakalım...
yabre36
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
çok yönlü insan.hepsine de yakıştırabiliriz.
hakikaten çok yönlü bir insan...rönesans çağı avrupasında böyle adamlara rastlanır...çok yönlü bir sanat adamıdır...
ama livaneliye acıyorum..siyasete girerek kendini harcadı..üç kuruşluk adamlara laf ettirdi kendine..yazık böyle entelektüel birinin siyasette ne işi var
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-09-11 17:35:04
ewet doğru söylüosun...biraz garip kaçtıı sankii,beceremedi.
rotasını şaşırdığı bi ana denk geldi galibaaa

diktatörler(mesela deniz b.) livaneli gibi entelektüel ve bilgili insanları siyasetten soğutur..o insanları siyasetten dışlarlar ki tahtlarını koruyabilsinler...bu çark böyle devam eder, siyaset meydanı da işbilmez diktatörlere kalır...
belki livaneli bu anlayışla siyasete girdi ama dayanamadı...diktatörün yandaşları bu adama şunu demişlerdi:"seni sen yapan bizim parti, şimdi bu partiye neler diyorsun"
harcadı kendini bu adam harcadı..yazık
Tabi Niye Gİrdi Nİye GİrmeDİ Onu Bİz Bilemeyiz,
Ayrıca Sİyasete Girmeklerde KenDİnİ hArcaDığInI SaNmıyoRum 3 KurşLuk ADamLarı SöyLetMEsi Çokta ÖnemLİ DeğİL ZateN GünEş BalÇıkLa SıVaNmaZ...
Bu Arada
---Gorbaçovla Devrim Üzerine Görüşmeler-----
Adlı KitaBını OkuManıZı TavSİve ÜZerİnE TavSİye Ederim..
kalın sağlıcakla...
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-09-18 11:25:55
ben de diktatör ve palyaço kitabını öneririm..
kitabındaki "İhtilal dediğin türkiyede yapılır başka yerde yaparsan hesabını sorarlar adamdan" lafını çok severim..
gerçek düşünceleri ile izlediği siyaseti arasında zıtlık var mı önemli olan bu bana göre..siyasette kendini mi harcadı yoksa fikirlerini mi harcadı bu da farklı bi bakış
sulobanli
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
bence cok iyi bir edebiyatçı ve cok iyi bir müzisyen... siyaset konusundaki düsuncelerininde yabana atılmaması taraftarıyım....
bence iyiki siyasete girdi... ne kendini harcadı, nede dşüncelerini?... ama meydanı bos insanlardan kurtarabilmek adına bir girisimde bulunmus oldu... en azından denedi....