Arkadaslar gercekten cok onemli... Deneyimli arkadaslardan cevap bekliyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Arkadaslar gercekten cok onemli... Deneyimli arkadaslardan cevap bekliyorum 2007-09-11 (15:05)
Veysel Kerem Hun (maestro491)
Veysel Kerem Hun (maestro491)
Ben 2007 mart ayinda okuldan katdimi aldirdim ve viyana universitesi'ne basvuru'da bulundum. Ancak yolladigim belgelerdeki apostil yanlis oldugu icin bana geri gonderildi. Ben de hatalari duzeltip tekrar basvurdum. Kabul alip almadigimi ogrenmek icin de yasemin Hanim'a mail attigim da ilginc bir cevapla karsilastim.

"Sayin Veysel bey,

gönderdigniz evraklara baktim, yalniz ögrenci belgesini Mart 2007de
cikartirmissinz yani yaz dönemi icin, bize lazim olan kis dönemi
2007/2008dede ögrenci oldugunza dagir bir belge.

01.09 süre vardi, 15.10. kadar uzatiyorum, o zamana kadar belgeyi
gönderebilirseniz gönderin."

Simdi arkadalar ben orjinal belgeleri alabilmek icin kaydimi okuldan aldirdim. Yani universitemden ogrenci olduguma dair belge almamin imkani yok gibi gozukuyor. Gerci OSYM belgem de okulun 4 yillik oldugu belirtiliyor ama bu yeterli olmamis sanirim. 2007/08 yiilinda ogrenci haklarimin oldugunu nasil ispat edebilirim arkadaslar? Lutfen bilen kisilerden cok acil cevap bekliyorum.
2007-09-12 (06:08)
Mortale Mortale (mortale)
Mortale Mortale (mortale)
Viyanadaki ilk basvurumda eksik evrak olarak benden de bu belgeyi istemislerdi.Yalniz ben Turkiye'deki kayitli oldugum universite o yil icin kaydimi dondurmustim o yuzden o belgeyi alabildim.Yalniz sizin durumunuz biraz farkli gibi gozukuyor bu asamada nasil bir yol izlemeniz gerekir bilemiyorum.