ruslar türkiyeyi şeçiyomu bilmiyorum ama türklerin rusyayı seçmesi su götürmeyen bi şey

arkadaşlar bu yazı gerçekten çok iyi niyetlerle yazılmış. rusların türkiyeyi sevdiği bir gerçek ama bu kadar iyi olsa keşke türkiye. size rus kızları ve türk erkeği ilişkilerinin bir sentezini yapayım.
1- Eğer rus kızıysanız ve ayasofya civarlarında dolaşıyorsanız eyvah. yahu insanda sıkılma olur biraz, bari konuş, devamını getirmiyorsa bırak gitsin. ama bizde abaza çok. her taksim ya da ayasofya gezilerimde muhakkak bir laf atma girişimine rastlıyorum.
2-Eğer kemer bölgesinde gezen bir rus kızıysanız, yanınızda ailenizin ya da erkek arkadaşlarınızın olması gerekmez, laf yemek için sokakta turlamanız yeter. hatta rus olmanıza gerek yok, ben çok gördüm terbiyesizlikle maruz kalan türk kızlarını. bunların bir kısmı da kayıt dışı olarak çalışan gürcüler.
3-Eğer rus kızıysanız, bazı erkeklere hayat kadını olmadığınızı kanıtlamanız gerekir. ya da insan olduğunuzu, sadece etinizin değil duygularınızın, değerlerinizin olduğunu göstermeniz gerek.
4-Bazı sitelerde rus kızıysanız, kesin size aşık olduğunu söyleyen birine rastlarsınız. ve bir süreden sonra not olarak türk erkeği istemediğinizi yazabilirsiniz.
Şunuda söylemekte yarar var. Tüm bu ufak aksaklıklara rağmen, günümüzde türk-rus ilişkileri oldukça iyileşti. biz yıllarca savaştık, moskova bizim için türkiyeyi tehdit eden siyasi akımın başkenti olarak değerlendirildi. soğuk insanlar ve hayatları sadece içki ve cinsellikten ibaret olan insanlar olarak tanıdık. ya ruslar; onlar bizi çölde yaşayan haydutlar olarak gördüler. bizler onlar için nato da görevli olan bir rus düşmanı politikacılara sahiptik. zaten azerbaycanı da kardeş devlet olarak görüyorduk...
Ama sınırlar kalkınca bu ilişkide gözle görülür bir biçimde iyileşme var. artık ruslar türkleri, türklerde rusları seviyor. son anketler ve eylemler bunu gösteriyor. hatta türkiyede yaşamak isteyen, türkçe öğrenmek isteyen ve türk arkadaşlara sahip birçok rus var.
tabi ben rus-türk ilişkilerinde ne düşünüyorum ya da ruslar hakkında??? ehh işte
NMTD
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-10-19 09:43:40
vay anasına demek istiyorum ama gercektende ole be kardeşim.... dışarı cıktınmı anlıyorsun memleketini... türkiye vatanım benim...