şehir merkezindeki yurt çıktı bana ordan kampüse geçmek istiorum heralde daha iyi olur kampüste dimi sen evde mi kalıosun boluyla bi derdim yokta benim annemden ayrılmak zor gelio düşkünüm de çok:( lisede de yurtta kalmıştım ben zaten ya bolunun dolmuşları çok acayip o koltukların arası koridor falan ne kadar sıkışık ööyle. saol gerçekten yardmın için ama kimseye ööyle taşıtmak istemem ya taksiler ucuz mu boluda merkezden kampüse kaça götürür mesela..
perfect1903 Türkiye, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
ıkıyıll kampus yurdunda kaldımm okul acısından gayet guzell tabı okul içinnn.kampuse dolmuşlarla cıkmanı tavsıye ederım gercı taksıde pek fazla yazmıyo ama gecen senelerde guzduz 15 20 gece lerde ıse 20 25 gıbı cıkıyoduk , bı kackeree son otobuslerıı kacırmıslıgımızz olduda:) dolmuşlara gelınce pek genışinii bulamassınn bolular işini bılıyooo otobuslerde o kadar genış yerrr bırakmazlarrrr cunku maddıyati severlerrr (bu rada taksıye bınerken fıyatını keste bınn genelde bız oyle yapardıkk )
taksi pahalıymış bizim evden sabiha gökçen o kadar tutuo yol kaç katı neyse vazgeçtim ben taksiden çok olmadı sınıftan birinden isterim yardım eder taşımama hem belkiide değişmem ya bolulular kötü mü gerçekten ben kayıt için geldiğimde herkes çok iyyi davrandı ben mi şanslıydım ogün acaba bide seni hiç online göremiyrm girince kaçma hemen:)
bişey beklemyrm ki üniden yada hayal etmiyrm mesleğimi en iyi şekilde öğrenmek için geliyrm ben yani gsl olması çok sorun diil bana neyse azda kaldı açılmasına başlasa da bitse bi an önce...
perfect1903 Türkiye, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
TBRKLRRRRRR guzel bolumm her acıdannn.tşort konusuna gelınce umarım haklı cıkmassınn( ama durum onu gosterıyoo) ben de matematık ogrtmenlıgınde okuyorum egıtımcıyız yanıı bu araadaa senın tıpta bayagı uzun ya bızlere gore, benim ıkıyılım kaldı ıple cekıyorum
teşk. ya ama ben hiç sevinemedim bu sene üni kazandığıma tıpa gelmeden önce çok özeniodum ama ne biliim özellikle bu aralar herşey moralimi bozuo.. matematiği çok severdim ama üniv mat çok zordur galba... hmm bu arada dediğim gibi kaç gündür burda hava kapalı hep ve soğuk bence gelirken kazak da getir sana tavsiyem:)