Mesaj Panosu

antakya'da okumak
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-20 (16:11)
dorah
Bayan
dorah
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
dyner demiş ki:
DORAH senin söylediklerine kısmen katılmıyorum çünkü ben eğer antakyalı olduğum için veya sen adanalı olduğun için memlekini savunacaksan çok yanlış olur çünkü hiç bir şey mükemmel olamaz. iyileri aradığımız gibi kötülerde vardır. çünkü doğanın kanunu bu.ERLLDNZ dediğini cevap ise o kadar dayanılmaz bi yer deil ancak metropol bi şehirden geliyorsa katılıyorum...

konuyu anlamak istediğin gibianladığın için böle düşünüorsun. 1- ben adanayı sadece kendi memleketim oldugu için değil orada doğup büyüdüğüm yıllarca yasadığım ve doğal olarak adana hakkında daha cok tecrübem oldugu için savunurum. sırf kütüğümde adana yazıor diye değil. 2- ben antakya için rezalet demedim ki mükemmeli arıormus gibi bir izlenim bırakmış olim.dikkatli okursan bu yasadıklarım ANTAKYAYI ve OKULUMU SEVMEME ENGEL OLMADI diye ifade etmişim.tabi ki "mükemmel" die bi yer olamayacagı için ne antakyayı ne de adanayı mükemmel olark tabir etmem..senin antakya ve halkı için düşündüklerini ve hissettiklerini ben de adana için düşünüor ve hissediorum. Göz kırpıyor
2007-09-20 (19:19)
siya_siyabend
Bay
siya_siyabend
Türkiye, Hatay
needsometimes demiş ki:
ya aslında bu ev sahipleri dediğimiz,evini kiralayan insanlara özgü bir şey.Ben şuan 3.üniversiteye başladım ve şimdiye kadar hep ev sahiplerinin aç gözlülüğüne,acımasızlığına,öğrenciyi soyduklarına tanık oldum.

Ben Antakya' halkından bahsediyorum..O insanlar gerçekten çok sıcak ve hoş görülüdürler.

ev sahibi olmayan antakyalılar iyidir o zman Gülüyor
2007-09-20 (19:53)
needsometimes
Bay
needsometimes
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
siya_siyabend demiş ki:
needsometimes demiş ki:
ya aslında bu ev sahipleri dediğimiz,evini kiralayan insanlara özgü bir şey.Ben şuan 3.üniversiteye başladım ve şimdiye kadar hep ev sahiplerinin aç gözlülüğüne,acımasızlığına,öğrenciyi soyduklarına tanık oldum.

Ben Antakya' halkından bahsediyorum..O insanlar gerçekten çok sıcak ve hoş görülüdürler.

ev sahibi olmayan antakyalılar iyidir o zman Gülüyor

dostum benim "evini kiralayan ev sahiplerini" kastetiğimi senden başka herkes anlamış galiba..fakat ille de bi şekilde dalga geçmek istiyosan serbestsin geçebilirsin Gülümsüyor
2007-09-20 (20:00)
needsometimes
Bay
needsometimes
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
erlldnzz'in Kırıhkanın çekilmezliği düşüncesine aynen ben de katılıyorum.
O ne yer öyle tanrım..Okulun binası bina değil,şehir şehir değil,insanları bi tuhaf.bi bayan geçti mi öle mal mal bakarlar iki saat vs..
:) 2007-09-20 (20:51)
erlldnzz
Bayan
erlldnzz
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Allah razı olsn yaaaaaaaaaaaaa
biri anladı beni bakın arkadaslar amacım memleket ayrımı yapmak degil ama gercekten kötü yaaaaaaaaa kac tane ögrenci okulun son dönemi okulu bıraktı ben oraya gttm orayı grdm belkide burdan kötü yerler vardırr bilemem Üzgün
2007-09-22 (15:57)
siya_siyabend
Bay
siya_siyabend
Türkiye, Hatay
needsometimes demiş ki:
O ne yer öyle tanrım..Okulun binası bina değil,şehir şehir değil,insanları bi tuhaf.bi bayan geçti mi öle mal mal bakarlar iki saat vs..

eski otogar tarafinin bi farki yok ozman orada da senin tabirinle mal mal bakan insanlar var dükkanlarda
2007-09-22 (15:57)
siya_siyabend
Bay
siya_siyabend
Türkiye, Hatay
needsometimes demiş ki:

eski otogar tarafinin bi farki yok ozman orada da senin tabirinle mal mal bakan insanlar var dükkanlarda
2007-09-22 (18:28)
needsometimes
Bay
needsometimes
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
ya sende dört dörtlük bir yer istiyorsun ha.yani her yerde hırsız var her yerde sapık var her yerde paragöz var heryerde herşey var.ama biz genelden bahsediyoruz.o kırıkhanın heryeri öyle insanlarla dolu.
2007-09-22 (18:30)
needsometimes
Bay
needsometimes
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
ayrıca o bahsettiğin yerde eski otogarda öyle insanların oldugunu hatırlamıyorum.
kardeşim sen Antakya'yı sevmiyor olabilirsin,ama öyle asılsız şeylerle de Antakya'yı da kötülemene gerek yok tamam mı?
:) 2007-09-22 (18:34)
erlldnzz
Bayan
erlldnzz
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
arkadaslar antakyanın güzel yerlerini var mesela harbiye güzel bi yer ama oranın insanları genel olarak ögrenciye alışmamışlar gerci ne varsa ögrencide var ama iişte nese a orayı begenmeyenlere önerecek tek seym gecişGülümsüyor

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol