Mesaj Panosu

antakya'da okumak
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-23 (12:33)
dyner
Bay
dyner
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
erlldnz bu defa sana katılmamak elde değil çünkü bir kişinin hataya gelip harbiyeyi görmüyor ise hatayı gördüm demesi yanlış ben bir harbiyeli olduğum için demiyorum ama harbiye halkı öğrenci alışkın olmaayan bir yer değil çünkü ortalama her evde bir iki kişi üniversite öğrencisi olduğu için öğrencileri anlayan ve bilen bir yerdir Çok mutlu
2007-09-23 (21:49)
needsometimes
Bay
needsometimes
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
aynen dyner arkadaşımıza katılıyorum..

int min wle ? Gülümsüyor
2007-09-27 (13:40)
dyner
Bay
dyner
Türkiye, Afyonkarahisar
needsometimes bana katıldığın için sağol ben zaten katılmamak mümkün değil bu gerçeğe neyse ben aşağı harbiyeden adım mehmet

ya ent min _? Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
GÜZEL 2007-11-27 (19:41)
kemal-mkü
Bay
kemal-mkü
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
Yni antakya ! da okumak güzel bşy ben okuyorum şahsen şimdilik bşy yok sorun inşl olmazda yani mersinde okumak istemişim hep kısmet olmadı ne diyelim burasıda güzel yani sevdim.. çünkü hatylıyım ..!
2007-12-13 (16:02)
iiikkk
Bay
iiikkk
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
arkadaşlar hatay da okumak bir ayrıcalık bunun farkına varmak lazım ben hataylıyım şu anda istanbulda okuyorum gerçekten yaşadıklarım dayanılmaz yurta kalıyorum ve istanbul trafiği gerçekten çekilmiyor tüm günüm yollarda geçiyor kalabalık insanı boğuyor yemekler berbat ve pahallı eve çıkmak çok zor kiralar 600 ytl den başlıyor keşkehatayda okusaydım diyorum ama olmadı çünkü orda öğrenci olduğunun farkına varıyor insan
2007-12-14 (18:59)
karakteristikerkek
Bay
karakteristikerkek
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
hiç sevemedim antakyayı ,cok sıcak ve cok esiyor.gezilecek pekte bir yeri yok .yemek konusunda kesinlikle alternatifler cok az ve hijjen değil.işleri güçleri dürüm yapmak.eğlence mekanları olarak seviyeli bir yer bulmak cok zor .ayrıca insanları havadan para kazandıkları için bir çoğu üniversite kızlarına salca oluyorlar.sosyal faliyet olarak yapabileceğiniz kesinlikle hiç bir şey yok .sanayisi yok .örnek olarak bir cizim programı öğrenmek istiyosunuz böyle bir kurs yok.ama para konusunda durumu zayıf arkadaşlar için ideal bir yer.marmara bölgesinde oturan oranın yerlisi olan öğrenci arkadaşların yazmalarını tavsiye etmem ,kendinize göre arkadaş bulmanız zor olur.ayrıca cok uzak 17 saat sürüyor .ayrıca en kötü tarafı bu üniversiteyi türkiyede tanınmıyor .mkü diyosunuz adam soruyo o ne ya diyosun mustafa kemal üniv. ne zaman acıldı nerde diyo hatay diyosun oranın üniv . demide var diyolar vs.iyi tarafları parasal yönden rahat edersiniz ve dediğim gibi insanları iyi .şunuda söylemekte fayda var az çalışıpta üniversite isteyen öğrencilerin gelecekleri bir üniv.benim görüşüm ve yaşadıklarım bunlar.
2007-12-15 (12:48)
dyner
Bay
dyner
Türkiye, Afyonkarahisar
birincisi antakya yı istanbul veya bursa ile kıyaslaman yanış çünkü onlar türkiyenin modeli diyebileceğimiz şehirler ama anadolu da kıyaslama yapacaksan listenin en üst yerlerde yerini alır.
diğer bi konuysa tanınma veya tanınmama konusu sen MKÜde okuyorsan okuduğun yerin tarihini de bilmen gerekir.böyle kampüs olupta üniversite olsunda n olursa olsun şeklindede kurulu değil geçmişine bak ve MUSTAFA KEMAL adını taşıyan bir üniversiteyi tanımayana şüphe ederim zekasından

Gülümsüyor
bu laflara sadece gülerim 2008-01-03 (01:48)
justwait01
Bay
justwait01
Türkiye, Hatay
arkadaşlar nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle hatayda ve özellikle antakyada yaşamıyorsunuz.yaşıyorum diyorsanız bile buna ne yazık ki ben inanmıyorum.yafff antakya dediğin yer neredeyse tek bir cadde üzerine kurulmuş olan bir yer ve bu caddenin sonuda harbiyeye çıkıyor.hele üniversite tam dillere destan.15 yıllık bir okulda hala inşaatlar yapılıyor ve ne yazıkki bu inşaatların ne zaman biteceğini bir allahın kulu bilmiyor.ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ya siz antakyayı yıllardır gözünüzde büyütmüşsünüz yada başka şehir ve üniversite görmemişsiniz...şimdi bana küfredip o zaman burda ne işin var diyenler çıkacaktır ama bu da okulun adında gizli.M.K.Ü. yani Mecbur Kalanlar Üniversitesi... Üzgün
2008-01-03 (15:16)
creole
Bayan
creole
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
M.K.Ü mecbur kalanlar üniversitesi mi hah çok güldüm ya Çok mutlu
yalniz bi şey diycem dier üni forumlarını da okuyun kimse okuduğu şehirden memnun diil. Bence üni kavramını gözümüzde o kadar büyütmüşüz ki hiç bi şeyden memnun olmuoruz her şey yetersiz gelio.
Ev sahibi ,kira derdi ,sorunlu insanlar ,insan taklidi yapanlar her şehirde var ki bu insanlıkla alakalı bu sebepten antakyama laf etmeyin Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı
2008-02-01 (02:38)
ruzgar01
Bay
ruzgar01
Türkiye, Hatay
ılk geldığımde pısman olmadım dıyemem
okulu bırakmayı bıle dusundum
sımdı farkındayımkı
bole ınsanları bu doğayı bu tarıhı baska yerde bulamam
antakya ayrıcalıkkk

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa