arkadaslar degerlendirmeleriniz guzel de.biraz daha genis bakalim,her ilin ilceleri vardir.ve her ilde kotu mahalle yada ilce vardir.antakya yi genel guzellikleriyle ele alin derim.ele alacak arkadaslar da lutfen yeterince antakyali tanidiktan sonra yorumunu yapsin.bir olayi tum hataya mal etmek...okunacak en guzel illerinden biri.hersey cok ucuz.ben adanada okuyorum.ev sahibi olaylarini cok yasadim. 4.arkadas almaya karar verdik.ev sahibi "onu alacaksaniz 1250 ytl daha vereceksin dedi.bu para gozluk degi de nedir.yine de adana cok guzel bir sehir.oyle medya da oldugu kadar olaylar da yok.
zeynel31
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
kırıkhan ilçesi çok gelişmemiş bir yer ama iskenderun ve antakya çok gelişmiştir ben de hataylıyım tokatta okuyorum birde gelin burayı görün

spontan
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
antakyalı değilim öncelikle bunu belirtmek isterim evet antakyalılar öğrencileri dolar olarak görmekteler hangi şehir böyle değil ki fakat çok sıcak kanlılar ayrıca doğal güzellikleri türkiyede çoğu yerde yok ayrıca dünyanın ilk kiliseside orada hayatımda böylesine demokrat bir şehir görmedim her ırktan her dinden her düşünceden insan barışık bir şekilde yaşayabiliyor kozmo bi şehir ve idda ediyorum bu çeşitlilik istanbul harici hiç bir yerde yok çok saygılılar ve yemekler manyak güzel ve çok çeşitli hatayı seviyorum mümkün olursa orada yaşamayı düşüneceğim 2. şehir
man8ken
Türkiye, Hatay
Antakya Necmi Asfuroğlu Lisesi
yanlız sende hatayın en ucra köşelerine gıtmıssın kırıkhan reyhanlı oraları yazmayın tavsıye etmem ben hataylıyım am amerkez ıcın bunlar soylenmez tam bır ogrencı sehrıdır