üniye her giden değişio mu??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

üniye her giden değişio mu?? 2007-09-20 (13:07)
Gamze Çetinkaya (qamzeLi)
ya arkadaşlar merakımdan soruyorum her üniversiteye giden değişiyo mu?eski arkadaşlarını unutuyo mu?herkes baskı yapıyo sakın değişme bizi unutma vs... Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor
2007-09-20 (13:15)
Ali Çetinkaya (alicetka)
Ali Çetinkaya (alicetka)
üniversiteye her giden değişiyo mu bilmem ama herkes üniversiteye gidenin değişeceğini zannediyo
2007-09-20 (13:22)
Seyma Be (cekirgeeee)
Seyma Be (cekirgeeee)
evt aynen öyle,eskileri untuyorsun,kendini okumamis olan arkadaslarindan daha yüksek hissediyorsun Niyeti kötü , aileni begenmiyorsun,bi havalara giriyorsun,gözünü para pul bürüyo,özgürlük hayatina yeni bi renk katiyor:onun keyfini cikariyorsun Mr. Green
hahahahaha...saka yaptim ya:D Şaka yapıyor
insanin karekterine bagli ne demde degismesi,tabi herkes degisiyor,yeni bi ortam,hayatin yeni bi yön ciziyor...ben örnegin pozitf anlamda degistim, her önüme gelenle konusuyom Mr. Green ...yani kisada olsa herkesle muhabbet etme kapasitesine sahib oldum:D
eski arkadaslarini unutan unutur,unutmadiysanda,onlarla cok **** görüsmeyebilirsin,yeni arkadaslar edindiysen....
ama insana biraz öz güven geliyor,pisiriklarin cogu aciliyor,benim gibiler sayesinde Niyeti kötü Şaka yapıyor
kendinden eminsen,saglam karektere sahibsen,negatif yönde degismezsin Göz kırpıyor
2007-09-20 (13:23)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
Değişip değişmemek kişiye bağlı...sana bizi unutma diyen arkadaşların da seni arayıp sormayabilir ki genellikle öyle olur...bizi unutma derler seni hiç aramazlar... Gülümsüyor bu arkadaşlarınla şimdiye kadarki ilişkine bağlı...ve kişiliğinin değişmesi de biraz da üniversitede edineceğin arkadaşlarına bağlı...ben derim ki gözlem yap ilk önce sonra seç çünkü zaten ailenden uzaksın...kendini güvende hissedeceğin insanları arkadaşın olarak seç ki mutlu olasın:)ha yanlış anlama ben arayıp sormazlar diye genelleme yaptım başıma geldiği için tabe öyle de olmayabilir....arkadaşların arasındaki ilişkiye bağlı... Gülümsüyor şu var ki üniversitede olunca kendine daha bi güvenin geliyo ve sorumluluk almayı öğreniyorsun...
2007-09-20 (13:27)
haklısın genelde ölee oluyo sakın kopmayalım hep görüşelim diyolar kendileri hiç arayıp sormuyolar umarım hakkımızda hayırlı olur az kaldı bakıcaz bakalım nasıl arkadaşlıklar beklio bizi
kötü yönde deişmemek dileğiylee 2007-09-20 (13:38)
Tugce Can (worthseeing)
Tugce Can (worthseeing)
kendne güveninin gelmesi,insan ilşkilernde muhabbet edeblr olmak falan güsel şeyler ya..umarım öyle olur..ama bende şuna katılıyorum arkadşm,bu bizi unutma diyenlerde sonçta kendilerine bi yol çizcekler..kimi dersaneye gitck tekrar,kimi başka şehrde ünide olcak...o nedenle çok samimi ve değer verdiğin insanlar dışında diğerlerinin arayıp sorcağını sanmıyorum...çünkü bende yaşadm..lisede gırgır şamataydı..lise bitti kimseden tık yok..sora dersaneye başldm...dersne arkdşları oldu...şimdi üni başlıcam..dersanedeklerdn tık yok...bu hayat böle işte...ama önemlisi üniversitedeki arkdşlar...umarım herşeyin hayırlısı olurda güzel insanlarla arkdşlık kurarız...
2007-09-20 (13:38)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
umarım hayırlısı olur... Çok mutlu ben de lisedeki 2,3 arkadaşımla görüşüyorum o kadar.çok kişiyle görüşmeye gerek yok zaten...az olsun öz olsun Çok mutlu
2007-09-20 (13:46)
Kaan Okcesiz (kaanok)
Kaan Okcesiz (kaanok)
Suphesiz degisiyor zaten hayatin her safhasinda herkes degisiyor.. He dostluklara gelince liseden 20 kisi varsa 4 kalacak ama omur boyu seninle olacaklari goreceksin.. Kimisi iyi kimisi kotu cok degisiyor.. Simdiye kadar alismadigin bir mucadele sonucta ailen yok kendi idaren bilmedigin yer.. Ama iyide olsa kotude olsa en onemli tecrube.. Bilgiden ogrenmekten ziyade universite okumanin kulturu yasam tarzi diye birsey var
... 2007-09-20 (14:00)
Merve Mer (giyotinKIZ)
Merve Mer (giyotinKIZ)
kaanok senin amını bebeğini ****,senin o ananı memleket ****!Şu sacına başına sakalına bak utanmazlar sizi ya sizin babanız ****z yokmu sahipsizler..
2007-09-20 (14:14)
umarım herşeye rağmen ii bir 4 yıl geçiririz Allah kimseyi yanlış insanlarla karşılaştırmasın burada tanıştığım tüm arkadaşlarla yüzyüze de görüşmek istiyorum ayrıca Göz kırpıyor az kaldı şunun şurasında 3 gün soraa okuldayız inşş Gülümsüyor
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa