Mesaj Panosu

Sabit Acil Yardim isteyenler Buraya lütfen!!!..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-04 (12:11)
araltolga
Bay
araltolga
Ukrayna, Kiev
National Taras Shevchenko University of Kiev
merhaba arkadaşlar..ukraynadaki üniverste öğrenimi almak için,davetiye gerekiyo bu konuda bana bir yol gösterici arkadaş olursa..çok sevinirm..
2008-05-08 (22:52)
hedehodo
Bay
hedehodo
Rusya Federasyonu
bezpokoj demiş ki:
arkadaslar azerbaycanda denklikli ogrenciyim birakip denkliksizde olsa rusyaya gelmek istiyorum tavsiye edyormusunuz?uni ye girebilmem icin tekrar oss ye girip baraji asmis olmam gereklimi yoksa gecen sene asmis olmam yeterlimi egitim sistemi nedir rusvet varmi?egitim cok **** mi?esit agirlik cikisliyim kazan voronej ve sorotov veya rostovda girebilecegim bolumler varmi?simdiden tesekkurler

-> Seni Rusya ya iten şeyin ne oldugunu bilmiyorum ama Azerbaycan da denkligin varsa bitir derim..Denklik herkes ne kadar da onemli deil ozel sektorde calısırsın desede inan hicbisey soylendigi gibi değil.İş bulma konusunda o okulu bırakıp da buraya gelmen seni yokuşa sürer..Gecen sene ki osym belgen tabiki gecerli değil ! Fikir Denklik için O SENENİN OSYM PUANI gecerlidir.! Egitim sistemi Konusunda Forumda cok detaylı bilgiler var arastır derim.
Belki Azerbaycan dan sıkılmıs olabilirsin ama sonucta seni en fazla okul bitene kadar tutar orası..Sonra İstedigin yerde iş bulur yaşarsın..Yinede Cok iyi Dusun derim..Son Karar senin!
2008-05-08 (22:58)
hedehodo
Bay
hedehodo
Rusya Federasyonu
araltolga demiş ki:
merhaba arkadaşlar..ukraynadaki üniverste öğrenimi almak için,davetiye gerekiyo bu konuda bana bir yol gösterici arkadaş olursa..çok sevinirm..

Hangi Okulu dusunuyorsan o okula mail at mutlaka cevap gelir.Davetiye iste yollarlar..yapman gereken o okulun internet sitesine girip gereken evrakları yollaman ve davetiyeni beklemen..baska kafana takılan sorular varsa detaylı olarak yaz lutfen.. Göz kırpıyor
2008-05-10 (12:34)
araltolga
Bay
araltolga
Ukrayna, Kiev
fakat istediğim okula mail atmak için türkçe değil rusça yazmam gerekmiyomu Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-10 (12:37)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
ingilizce de yazarsan olabilir illaki okulda birileri cikar ingilizce bilen.
2008-05-10 (13:11)
araltolga
Bay
araltolga
Ukrayna, Kiev
teşk. ederim.aslında ukrayna ünivestelerini seçme isteğim lise diploması ile direk geçiş yapmaktır.bulgaristan ünivestelerindeki sistem ukraynadan farkı nedir acaba?
PEZPOKOJ 2008-05-13 (19:34)
sahipsiz-sanma
Bay
sahipsiz-sanma
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
SELAM...

ABİCİM DELİ MİSİN SEN YA?

DENKLIKLI BİR BÖLÜM BIRAKILIR RUSYAYA GİDLİR Mİ BAŞLADIN BARİ HAKKINI VER BIRAKMA BİTİR..

BEN RUSYADA KALDIM BAŞLADIM HAKKINI VEREMEDEN GELDİM..

SEN BÖYLE YAPMA İLERİDE PİŞMAN OLURSUN BU GARANTİ TECRÜBEM VAR AZ ÇOK..

RUSYA'YA GİDERSİN DENKLIKTE ALIRSIN YOK DİE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEGİL YÖK'E DİLEKÇE YAZAR GİDECEGİN BÖLÜM HAKKINDA BİLGİ ALIRSIN ŞARTLARINIDA YERINE GETİRİRSEN DENKLIK ALIRSIN..

AYRICA RUSYAYI AZERBEYCANLA AYNI KEFEYE KOYMA DERİM..

EKONOMIK.SOSYAL.EGİTİM.VEYA DİGER FAKTÖRLER FARKLI ONU ÖNCELIKLE SÖYLEMEK İSTERİM..
BU DÜŞÜNCEYİ SİL KAFANDAN USLU USLU OKU BÖLÜMÜNÜ HERNEYSE..

KOLAY GELSİN SAGLIKCAKLA KALIN.. Göz kırpıyor
2008-06-21 (17:00)
askimsin01
Bay
askimsin01
Türkiye, Konya
Beyşehir Lisesi
Saint Petersburg üniversitesinde tıp okumak istiyorum ama daha sonra olur ya maddi durumum el vermezse Türkiye'deki herhangi bir üniversiteye geçmek mümkün olur mu acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
slm 2008-06-22 (21:02)
sahipsiz-sanma
Bay
sahipsiz-sanma
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
geçmen zor sen gene altından kalkabilecegin biryere git bence..

zor yani çok zor..tıp okumak birde çok kolay degil heleki tıp bölümünden tr ye geçmek imkansız gibi bişey..

ben rusyaya gittim boşver sen burda biryere girmeye bak

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol