Degerli Arkadaslar ;
Acil yardim duyurularinizi lütfen bundan sonra bu baslik altinda yapiniz..son günlerde "acil yardim" diye acilan basliklarin sayisinda artis görülüyor..
bu acil yardim basliklari hem forumda bir kirlilige neden oluyor, hemde cogu zaman cevapsiz kaliyor..
hem kirliligi önlemek hem de acil yardim aradiginiz sorunun daha önce cevaplanip cevaplanmadigini kolayca ögrenebilmek icin bu tür konular bu baslik altinda toplanacaktir..
her türlü yardim cagrinizi bu baslik altinda yapabilirsiniz, bu baslik disinda acilan "acil yardim" konulari istisnasiz silinecektir...
anlayisiniz icin tesekkür eder, hepinize basarilar dilerim..
hocam saygılar öncelikle bu uygulama için çok teşekkür edrim benim durumumdan az çok bahsetmiştim şuanda yapabiliceğim bişiy varmı tercihimde azerbaycan yok acaba bi istisnası varmı?? bu arada birinci bölüm puanım 185.34
kırgızistana daha gitmedim ek yerleştirmeleri bekliyorum. 12 kişi boşluk var (uluslar arası ilişkiler) en son 251 ile almış(celal abad) benim puanım 274 zannediyorum ki oraya gidebilicem. ama orası hakkında pek bi bilgim yok yardım etmek isteyen var mı?
baba acil yardım demişiniz bı hafa oldu nezaman cwp yazıcaksınız merak ettım
aslımmm
benim sana tavsiyem kız başına böylesine zor bi maceraya kalkışmamam
Puanın kötü değil bence cennet ülkemizde şansını dene
başarılar...
Arkadaşlar merhaba. Ben Yeditepe ü. işletme öğrencisiyim, bu ocakta bitiyor okulum. okul bittiktn sonra rusça ögrenmek istiyorum ki sağdan soldan duyduğum kadarıyla rusça ögrenebilmek için en ucuz ve en güvenli yer baküymüş. Arkadaşlar beni ara dönemde baslayıp baslayamıyacagım, bir yıllık kurs ucreti ve ortalama giderler hakkında bilgilendirebilirseniz cok svinirim..
uygurhan demiş ki:
aslımmm
benim sana tavsiyem kız başına böylesine zor bi maceraya kalkışmamam
Puanın kötü değil bence cennet ülkemizde şansını dene
başarılar...
ama artık çok genç ülkemde sansımı denemek için ben tercihimi yaptım.
inşallah hakkımda hayırlı olanı seçmişimdir
selam
benim puanım yok acaba kayıt yaptırabilirmiyim mühendislik okumak istiyorum.
bana bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
dertbabası demiş ki:
selam
benim puanım yok acaba kayıt yaptırabilirmiyim mühendislik okumak istiyorum.
bana bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
mesela bulgaristan azerbaycan puansız alıyor. valla burdan sen bi sonuç alamazsın.şahsen ben alamadım. ben de kırgızistan hakkında sormuştum kimse tınlamadı.
ama şimdi kırgızistandayım. buralar çok güzel. herşey çok ucuz.cep telefonları % 50 daha ucuz. hatta bu sene geçen seneye oranla biraz daha pahalanmış.. o kadar ucuz yani... gelmek istersen kırgızistana gel ben osym ile yerleştim ama osym olmadan da olan üniv e alınabilirsin. tek sorun denklik vermezler sana o kadar.
ben uluslar arası ilişkiler okuyorum benim denkliğim var ama olmasada olurdu. çünkü ben devlette calışmam büyük bi ihtimalç özel sektör de de kimse denklik var mı demiyo....
aslımm kardeş sana yardım etmemişler ama sen bize yardım et bende bu sene(2007)de yerleştim bende celal-abada gelicem türk dünyası fakültesine inş eğer sende ordaysan beni aydınlatırsan sevinirim(orası hakkında okul,insanları,eğitimi...)TEŞEKKÜRLER