yeditepali demiş ki:
Arkadaşlar merhaba. Ben Yeditepe ü. işletme öğrencisiyim, bu ocakta bitiyor okulum. okul bittiktn sonra rusça ögrenmek istiyorum ki sağdan soldan duyduğum kadarıyla rusça ögrenebilmek için en ucuz ve en güvenli yer baküymüş. Arkadaşlar beni ara dönemde baslayıp baslayamıyacagım, bir yıllık kurs ucreti ve ortalama giderler hakkında bilgilendirebilirseniz cok svinirim..
Öncelikle merhaba. Bakü rusca öğrenmek için uygun bi yerdir,bu duyduğun doğru. Ama buraya gelip rusca öğrenmen için en az 1 sene burda kalman gerekir ki onla da ancak temel alırsın.Ayrıca baküde ev kiraları ve yaşam ucuz değildir.Tek başına kalmak istersen aylık 500 doları gözden çıkarman gerekir.Kurslar ise ucuzdur,doğru.Biraz tanıdığın olduktan sonra 100dolar gibi bi ücrete en kaliteli dersi alabilirsin.Pratik yapma imkanın geniş,biraz üstüne düştükten sonra öğrenebilirsin.
Eğer ben bunalım biri değilim,sıkıntıya da katlanırım diyosan yine biraz tanıdık vasıtasıyla bi rus ailenin evinde kalırsın.Sıkıntı çekersin,bunalırsın daralırsın ama 1 senede baya bi ilerlersin