arkadaşlar bakü ye puansız gidile biliyormu.Gidile biliyorsa bunu nasıl yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim

Degerli arkadaslar son zamanlarda Türkiye'de de son derece popüler hale gelen Facebookta yurtdisinda okuyan tüm Türk ögrencileri tek cati altinda toplanmak,yardimlasma ve dayanisma icerisinde olmalarini saglamak amaciyla "TURKISH STUDENTS in all over the world." grubu kurulmustur. Facebookta üyeligi olan arkadaslari grubumuza bekliyoruz.grup üyelerimiz yurtdisinda egitim almak isteyen tüm arkadaslara istedikleri ülkeler ve o ülkelerin egitim sistemleri hakkinda ellerinden gelen yardimi esirgemeyecektir

:
arkadaşlar ben azerbaycanda paralı üniversite okumak istırum ama bu konuda hiç bi bilgim yok acaba bana yardımcı olurmusunuz..........................
uluslararası ilişkiler bide hukuk fakulttesı hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ne kadar puan almam gerekiyor ve ne kadar para vermem gerekiyor şimdiden teşekkürler.......................
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-17 15:32:55
zerdeş demiş ki:

:
arkadaşlar ben azerbaycanda paralı üniversite okumak istırum ama bu konuda hiç bi bilgim yok acaba bana yardımcı olurmusunuz..........................
uluslararası ilişkiler bide hukuk fakulttesı hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ne kadar puan almam gerekiyor ve ne kadar para vermem gerekiyor şimdiden teşekkürler.......................
Azerbaycanda hukuk okuyamıyosun bildiğim kadarıyla. Burda önemli olan denklik. Denklik için de ÖSS ce yerleştirilmiş olman lazım. ÖSSden barajın biraz üzerine çıkabilirsen uluslararası ilişkiler okuyabilirsin...
arkadaşlar bende aynı soruyu tekrarlamıyım hatta buna eklemeler yapıyım..öncelikle sınavsız olarak nasıl giriş yapabiliriz?
birde ben cbü billgisayar prog. öğrencisyim zaten 2 yıllık ve son yılım
fakat benim asıl ilgi alanım grafik tasarım ve azerbaycan da bunun üzerine okumak isyiyorum Türkiye'de öss ye hazırlanmak yada dershanelerde tekrar öss ye girmek için zaman kaybetmek istemiyorum..
yardımcı olursanız çok sevinirimm...
bölge bilim bölümü hakkında bilgi verir misiniz?
slm arkadaşlar azerbaycanda lisansüstü eğitim hakkında bilgisi olan varmı
1-) lisanüstü eğitim veriliyormu
2-) masrafları ne kadar
3-) Azerbaycanda hayat pahalımı ucuz mu
yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bende bakü devlet üniversitesi psikolojiye gelcem büyük ihtimallle ösym tarafından yerleşirim denklik ve yıllık eğitim ücreti ile izin ve yol masraflarını açıklarsansız çok sevinirim kendinize çok iyi bakın...
azerbaycan da dil eğitimi almak istiyorum fakat yök ün oradaki okullara denklik vermediği soyleniyo ve nette bayagı araştırdım bişey bulamadım bu konu hakkında bana yardımcı olablirmisiniz???? azerbaycan devlet diller üniversitesi
merhaba baku devlet unıversıtesı psıkolojı bolumune oss sınavı olmadan kaytımı yapmak ıstıyorum turkıye tabıkı denklık vermıyor bılıyorum denklık sınava gırmeden vermıyormus pekı arkadaslar turkıye denklık vermıyorsa hangı ulkeler denklık verıyor mesela Rusya ve Avrupa ulkelerı denklık verıyormu sınavsız gıttıgımde...