Mesaj Panosu

Duyuru Acil Yardim isteyenler buraya lütfen!!...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-10-13 (22:59)
hayrunnisa reyyan
Bayan
hayrunnisa reyyan
Türkiye, İzmir
aslımm kardeş sana yardım etmemişler ama sen bize yardım et bende bu sene(2007)de yerleştim bende celal-abada gelicem türk dünyası fakültesine inş eğer sende ordaysan beni aydınlatırsan sevinirim(orası hakkında okul,insanları,eğitimi...)TEŞEKKÜRLER
2007-10-15 (11:45)
dertbabası
Bay
dertbabası
Türkiye, İstanbul
aslımmm demiş ki:
dertbabası demiş ki:
selam
benim puanım yok acaba kayıt yaptırabilirmiyim mühendislik okumak istiyorum.
bana bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

mesela bulgaristan azerbaycan puansız alıyor. valla burdan sen bi sonuç alamazsın.şahsen ben alamadım. ben de kırgızistan hakkında sormuştum kimse tınlamadı.
ama şimdi kırgızistandayım. buralar çok güzel. herşey çok ucuz.cep telefonları % 50 daha ucuz. hatta bu sene geçen seneye oranla biraz daha pahalanmış.. o kadar ucuz yani... gelmek istersen kırgızistana gel ben osym ile yerleştim ama osym olmadan da olan üniv e alınabilirsin. tek sorun denklik vermezler sana o kadar.
ben uluslar arası ilişkiler okuyorum benim denkliğim var ama olmasada olurdu. çünkü ben devlette calışmam büyük bi ihtimalç özel sektör de de kimse denklik var mı demiyo....

aslımmm
teşekkürler yanıt verdiğin için ama okul a kayıt yaptımam için ne yapmam gerekiyor
kayıt yaptırabilirmiyim bu konuda yorum yaparsan çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
senden başkada cevap yazan olmadı ne olur yardımcı ol bana..
birileri beni de dinlesinnnnnnnnnn lütfennnnnnnnnnnn 2007-10-17 (21:08)
yarennn
Bayan
yarennn
Türkiye, Iğdır
Iğdır Lisesi (Y.D.A.)
:'(
bakü de yök göndermeden şuan da gidebileceğim bölümler var mı?
slm 2007-11-05 (19:14)
CaSSaNoo
Bay
CaSSaNoo
Türkiye, Amasya
slm arkadaslar icinizde Kirgizstan Manas Üniversite sinde okuyan biri varsa benimle acilen temasa gecebilirmi
2007-11-12 (22:36)
Cry4nothing
Bay
Cry4nothing
Azerbaycan, Bakü
Türk Dünyası İşletme Fakültesi
yeditepali demiş ki:
Arkadaşlar merhaba. Ben Yeditepe ü. işletme öğrencisiyim, bu ocakta bitiyor okulum. okul bittiktn sonra rusça ögrenmek istiyorum ki sağdan soldan duyduğum kadarıyla rusça ögrenebilmek için en ucuz ve en güvenli yer baküymüş. Arkadaşlar beni ara dönemde baslayıp baslayamıyacagım, bir yıllık kurs ucreti ve ortalama giderler hakkında bilgilendirebilirseniz cok svinirim..

Öncelikle merhaba. Bakü rusca öğrenmek için uygun bi yerdir,bu duyduğun doğru. Ama buraya gelip rusca öğrenmen için en az 1 sene burda kalman gerekir ki onla da ancak temel alırsın.Ayrıca baküde ev kiraları ve yaşam ucuz değildir.Tek başına kalmak istersen aylık 500 doları gözden çıkarman gerekir.Kurslar ise ucuzdur,doğru.Biraz tanıdığın olduktan sonra 100dolar gibi bi ücrete en kaliteli dersi alabilirsin.Pratik yapma imkanın geniş,biraz üstüne düştükten sonra öğrenebilirsin.

Eğer ben bunalım biri değilim,sıkıntıya da katlanırım diyosan yine biraz tanıdık vasıtasıyla bi rus ailenin evinde kalırsın.Sıkıntı çekersin,bunalırsın daralırsın ama 1 senede baya bi ilerlersin
2007-11-12 (22:43)
Cry4nothing
Bay
Cry4nothing
Azerbaycan, Bakü
Türk Dünyası İşletme Fakültesi
yarennn demiş ki:
:'(
bakü de yök göndermeden şuan da gidebileceğim bölümler var mı?

gelirsin okursun ama denklik alamazsın
acil 2007-11-15 (15:23)
zordağcı
Bay
zordağcı
Türkiye, Kastamonu
Kastamonu Üniversitesi
arkadaşlar ben çalışan biriyim öss de başarı sansın yok çünkü meslek çıkışlıyım ve myo mezunuyum branşım elektrik.mühendislik okumak istiyorum çalıştığım için devam zorunluluğu olan bir okulda okumam imkansız net üzerinden okuyabileceğim bir yer olup olmadığını araştırıyorum yardımcı olurdsanız sevinirim
cevap yazarsanız çok memnun olurumm (açil) 2007-12-01 (22:22)
tanturselcuk
Bay
tanturselcuk
Türkiye, Kırklareli
Lüleburgaz Lisesi
slm arkadaşlar ben selçuk lise son öğrençisiyimm.üniversiteyi kazakistanda eczacılık üzerine okumak istiyorum.(özel üniversitede)puanlamı alıyolar onu bilmiyorum.puanla alıyolarsa ortalama kaç puan, hangi bölümde yapmam gerekli.bilgisi olan arkadaşlar çevap yazarsa memnun olurum.türkiyede denklik veriyolarmı(diplomaya)
2007-12-06 (18:57)
yunusbjk
Bay
yunusbjk
Türkiye, İstanbul
Maltepe Kadir Has Anadolu Lisesi
manas unıversıtesınde okumak ıstıyorum ortam fln nasıl onerır mısınız?
2007-12-11 (21:34)
baskın
Bay
baskın
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Merhaba arkadaşlar.ben anadolu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi kamu yönetimi mezunuyum.kazakistan yada azerbaycanda yüksek lisans yapmak istiyorum.buralardan alınan yüksek lisans diplomalarının yök tarafından denkliği var mı? varsa hangi üniversitelerin türkiyeye denkliği var ve harçları ne kadar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol