lslm arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ben meslek lisesi tesviye bölümü çıkışlıyım ve 2 yılllık bi üniden kendi isteğimle ayrıldım ve şimdi dersaneye gidiyorum öss yi kazanmam nasıl olur bilmiyorum ama zor ama bir kaç kişiden azerbaycana gidebilirsin dediler puansız benim gidebileceğim bölüm varmı puansız yada düşük puanla biliosnuzki meslek lisesi oldum için alanım dışı bölümde yerleşemiom bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
slm lar herkese ben halil say 2 puanım 210 babam di yo ki öss yi kazanamasan şöför olursun ben de yurt dışın da okuyan arkadaşlara sesleniyorum ancak azerbeycanda okuyabilirim çünki dilimiz ayrı işte bu azerbeycanda yıllık kaç dolar gider lütfen cevap yazın beni şoför olmaktan kurtarın.vankedisi_993@hotmail.com adresine yollayınız msn den herkese tşekürler......
ii günler sayın site sakinleri şimdi ben azerbaycandan bir üniversiteye girsen türkiyede rahat iş bulabilirimiyim memurluk felan yapabilirmiyim türkiyede....ve benm diplomam türkiyedede geçerli olacak mı???
akil Türkiye, Erzincan Erzincan Milli Piyango Anadolu Lisesi
slm arkadaşlar ben azerbaycan uluslararası ilişkiler bolumune gitmek istiyorum ea 2 den 281 puan aldım ama yıllık ne kadar odendigini bilmiyorum bide orada okuyanların turkiyede ve yurt dışında diploması geçerlimi acil yardımcı olursanız sevinirim
ibrahm Türkiye, Kilis Kilis H.Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi
arkadaşlar ben bus ene azerbeycan üniversitesi inşat ve mimarlığı tercih etmeyi düşünüyom acaba tavsiye eerr misin ben tercih formundan baktığıma göre özleerin diğrelerine göre çok ucuz ingilzice eğitim alabilir miyim acaba bir de bakü nasıl bir yer onum merak ediyorum heralde yök de denklik veriyomuş bu üniversiteye acil cevap verirseniz tşk ederim .