arkadaslarlar denklik konularinda yuksek ogretim kurumlarinin dilekceleri var bunlari yeni gelmek isteyen arkdaslara mail atin okusunlar yada bulgaristanda okumak isteyen arkadaslar yok e yazili olarak sorsunlar.
serdarkizildag@hotmail.com
ben ailemi bulgarisatana cok girisli vize almalarını saglamak ıstıyorum okuldan belge almam gerekliymiş,aldığım belgeyi direk konsolosluğa mı goturmelıyım yoksa kargoyla evemı postalamalıyım?faks olmaz herhalde ve baska belge gerekır mi?
arkadaşlar muhasebe bölümü hangi üniversitede var ya... çift vatandaşım napmam gerekiyo bg ye gelmek için ya öss şartmı napabilirim yardım ederseniz sevinirim
ben bulgaristanda eğitim almak ıstıyorum ama bana yardımcı olabılecek kımseler yok ve kafamda bınlerce soru war.... ve sunu sormak ıstıyorum ben eşit agırlık çıkıslıyım bulgarıstanda sayısal veya sozel bolumden okuyabılecegım hangı bolumler war soyleye bılırmısınız.. şimdiden cok tsş ederım
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-03-24 11:49:43
sor kardesim aklindakileri elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisayim bulgaristanda istedigin bolumu okuyabilirsin hangi liseden mezun olursan ol ama tek sart okuyacagin bolume gore alan derslerinin lisede en az 3 olmasi gerekmektedir.Bu konuda belki ufak tefek yardimim olabilir ama once ne okumak istedigine karar vermelisin..
arkadaslar mimarlık ve inşaat mühendisliği okuyan arkadaşlardan yardım almak ıstıyorum oncelıkle yurtlarda problem oldugnu yorumlardan okudum okadar kotumu kalacagımız yurtlar bırde bulgarıstanı en ıyı sehrı neresı sızce varnamı sofyasmı plodıvmı bu konudada bana yardımcı olurmusunuz ben sofya dıye dusunuyorum cunku başkent sonucta bır ıkıncısı duydugun seyı soyleyeyım hocalar sınıfta bırakmak ıcın elınden gelenı yapıyomus dogrumu rusvet yemek ıcın dersler nasıl okuyan arkdaslar bıraz yorum yapabılırmı kayıtlar nemzna baslıyo odemeler falan fılan bır cok bılgıye ıhtıyacım var aslında bazı arkadaslar danısmanlıklara para odemeyın dıyo pekı nasl gelcez oaraya elımızı koluuzu sallaya sallaya gelemıcez herhalde onu dıyenler madem yol gostersınler gelelım kardesım bırde bu yurtlarda kalmak problemse ev kıraları pahalımı 4 5 arkadas evede cıkabılrsın yardımcı olcak arkadaslar lutfen yorum yazsın msn de verebılırsın haaa bide genetik mühendisliği mi yoksa mimarlıkmı seçim yapamadım ????? ırtıbata gecelım herkese sımdıden cok tesekkurler hoşçakalın
bana nasıl yardımcı olablırsın bılmıyorum ama ben sana durumu ızah edeyım oncelıkle bulgarıstan sofya mımarlık fakultesınde okumak ıstıyorum bolum nasıl olur derslerı agırmıdır yurtlarda bos yer varmıdır kayıt ıslemlerınde neler yapmam gerekıyo bırde duydugu bısıyı soylıcem hocalar rusvet yemek ıcın derslerden bırakmak ıcın elınden gelen yapıyomus dogrumu msnını ekledım amaherhalde kabul etmedın bana soyleyecegın ekstra bısı varmı hazırlık okumadan 1 sınıftan baslyalım dıyorum ama okdar ınglızce yok kelıme hazne yuksek ama karsıdan konusulanları anlamıyorum mesela bana sorun yaratırmı bana bılgı verırsen sevınırımkardes her nekadar senı cekemeyenler olsada senın bu konuda uzman oldugunuzu dusunuyrum bılmem anlatabıldımmı birde genetik mi yoksa mimarlıkmı daha iyi
Genetik okuma fantazi yapma yurtdisinda calismayacaksan.mimarlik onu okuyan turk varmidir bulgaristanda bilmem.sana endustri muhendisligi verelim bulgaristanda okunup bitirilebilecek tek bolum,okul tavsiyem de sofya teknik tek gecerim.
benım gonlumde yatan aslında mımarlık oldugu ıcın onu daha cok ıstıyorum o yüzden o konuda yardımcı olurmusunuz bana danısmanlık sırketlerı cok para alıyolarmıs danısmanlık yapacak olan varmı gonlunde danısmanlık yatan

Eger cok istiyorsan illa mimarlik diyosan ben hic tavsiye etmem,danismanlik falan hikaye rant sahane,sen git okula direk yaninda bulgarca bilen birisiyle sofya teknikde yabancilar bolumu var.mesela ama her okulda farkli.sofya teknikde mimarlik yok.onun okulu ayri farkli biyerde. kayit islerine bi sor.yada telefonla ara.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-04-09 18:17:21