Degerli Arkadaslar ;
Acil yardim duyurularinizi lütfen bundan sonra bu baslik altinda yapiniz..son günlerde "acil yardim" diye acilan basliklarin sayisinda artis görülüyor..
bu acil yardim basliklari hem forumda bir kirlilige neden oluyor, hemde cogu zaman cevapsiz kaliyor..
hem kirliligi önlemek hem de acil yardim aradiginiz sorunun daha önce cevaplanip cevaplanmadigini kolayca ögrenebilmek icin bu tür konular bu baslik altinda toplanacaktir..
her türlü yardim cagrinizi bu baslik altinda yapabilirsiniz, bu baslik disinda acilan "acil yardim" konulari istisnasiz silinecektir...
anlayisiniz icin tesekkür eder, hepinize basarilar dilerim..
arkadaşlar 11.09.2007 tarihinde SOFYA TIP ÜNİVERSitene belgerim danışman şirket taradından verildi ve aynı gün bakanlıktan çıkmış??arkadaşlar ben neyi bekliyorum?ne zaman sonuçlanır?kesin kayıt oldumu acaba?bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar.ben mimarlık okumak istiyorum ondan sonrada yurtdışına çıkmayı planlıyorum.Bulgaristanda okulu bitirdikten sonra herhangi bi ab ülkesine gitmek için vize başvursu yaptığım zaman acaba bi kolaylık sağlar mı ? ( Ab ülkesi ya o bakımdan : ) bide denklik olayı var mı? çok merak ediyorum.bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim...!! şimdiden teşekkürler... he bide mimarlıkta okuyan arkadaşlar var mı? acaba dersler nasıl ? Çokmu ağır ?
Bölümle ilgili bilgi verebilirmisin biraz arkadaşım. Eğitim dili nedir, barınma imkanları var mı, eğitim ücreti ne kadar?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
ben sözleciyim ve ek yerleştirmede yerleşemedim kafamda bulgaristanda mühendislik okumayı düsümüyorum... Ama bulgarıstndaki üniversitelerde ortalama ne kadar harç parası alınıyor.. aylık geçinme miktarı ne kadar... dolar mı avro mu ? ankarada oturuyorum ve nasıl başvuru yapabilirim..
.Bölümle ilgili bilgi verebilirmisin biraz arkadaşım. Eğitim dili nedir, barınma imkanları var mı, eğitim ücreti ne kadar?
ben sözleciyim ve ek yerleştirmede yerleşemedim kafamda bulgaristanda mühendislik okumayı düsümüyorum... Ama bulgarıstndaki üniversitelerde ortalama ne kadar harç parası alınıyor.. aylık geçinme miktarı ne kadar... dolar mı avro mu ? ankarada oturuyorum ve nasıl başvuru yapabilirim..
.Bölümle ilgili bilgi verebilirmisin biraz arkadaşım. Eğitim dili nedir, barınma imkanları var mı, eğitim ücreti ne kadar?
slm bn siteye yeni üye oldum. 2007 össye girmedim sınava girmeden bulgaristanda tıp okuyabilir miyim? kayıt süresi bitmiş sanırım bulgaristandaki üniversitelerde ek kontenjan olayı warsa boşuna beklemek istemiyorum. 2008 össye gireceğim zatn not ortalamam 3.47 sayısal öğrencisiyim barajı geçersm rahtlıkla kayıt yaptırabilir miyim birde tıp fakültesi(ing.) olarak hangi üni. önerirsiniz ??
andromeda Bulgaristan, Sofia Technical University of Sofia
slmlar bulgaristanda inglice mimarlık war mı bi de warsa denklik war mı bu arada bi arkadaş tıp okumak istiyodu ben ilk nce tıpa kaydımı yaptırmıştım fakat aldım sonra ama sana sofya tıp tawsiye ederim bu sene ingilizce hazırlık ta war başarılar sana