Degerli Arkadaslar ;
Acil yardim duyurularinizi lütfen bundan sonra bu baslik altinda yapiniz..son günlerde "acil yardim" diye acilan basliklarin sayisinda artis görülüyor..
bu acil yardim basliklari hem forumda bir kirlilige neden oluyor, hemde cogu zaman cevapsiz kaliyor..
hem kirliligi önlemek hem de acil yardim aradiginiz sorunun daha önce cevaplanip cevaplanmadigini kolayca ögrenebilmek icin bu tür konular bu baslik altinda toplanacaktir..
her türlü yardim cagrinizi bu baslik altinda yapabilirsiniz, bu baslik disinda acilan "acil yardim" konulari istisnasiz silinecektir...
anlayisiniz icin tesekkür eder, hepinize basarilar dilerim..
slm arkasaşlar yakın doğu üni. oralarda kiralık ev arıyoruz.. yadalefkoşada üniyeeuzak olabilir fiyatlar konusun da bilgi vere bilecek ler varmıııı????
ercandan girneye taksi dısında ulasım aracı yok mu,dolmus fln????????????????????????????????
Kardeşim ben 2005 yılında kıbrısta okuyordum bildiğim kadarıyla dolmuş fln yok . Ztn Kıbrısta genelde ulaşım ticari taxi lerle yapılıyor

PUBLICRELATIONS1987 demiş ki:
Kardeşim ben 2005 yılında kıbrısta okuyordum bildiğim kadarıyla dolmuş fln yok . Ztn Kıbrısta genelde ulaşım ticari taxi lerle yapılıyor

dolmus kalmadıda kombos versek

o ne dersen taksinin dolmusa metamorfoz olmus hali

ya ben bu sene geldım mugla unıversıtesıne ve ne kotu bır huydur kı kızlarakarsı konusamıyıorummm ve bu yuzden sınıfıjmdakı ıkı kızdan başka daha tek bı kızlan tek kelıme etmış deılım boyle oluncada unıversıte hayatım ıgrenc bı sekılde devam edıyoo konusupp bu sorunumumu aşmama yardım edebılecekk herhangı kımse varsa lutfen bana cevap yazınnn
muglalı demiş ki:
ya ben bu sene geldım mugla unıversıtesıne ve ne kotu bır huydur kı kızlarakarsı konusamıyıorummm ve bu yuzden sınıfıjmdakı ıkı kızdan başka daha tek bı kızlan tek kelıme etmış deılım boyle oluncada unıversıte hayatım ıgrenc bı sekılde devam edıyoo konusupp bu sorunumumu aşmama yardım edebılecekk herhangı kımse varsa lutfen bana cevap yazınnn
arkadaşım üniversiteye kız yüzünden mi geldin.boş insan bide sana üniversiletideyecekler ben ozaman kendimden utanırım üniversiteli oldgum için acil yardım deyince bişey sandım bende.siteyi meşgul etme dagdan inme kıro
orası benım sorunum unıversıteye ıstedıgım sekılde ve nedende geldımmm sana gıren ve çıkan bışley mıı varr yokk ne karısıyon o zaman benım acıl yardım ıstegım buu varmnı bı dıyecegınnnnn

soylesene varmıı lann bu benım ıstedıgım bvbı şeyy karışamazsın tamam mııı ve ınsanlara yapılarını bılme4demn lakap takmayı bırakta terbıyenı takılll yoksaa
muglalı demiş ki:
orası benım sorunum unıversıteye ıstedıgım sekılde ve nedende geldımmm sana gıren ve çıkan bışley mıı varr yokk ne karısıyon o zaman benım acıl yardım ıstegım buu varmnı bı dıyecegınnnnn

soylesene varmıı lann bu benım ıstedıgım bvbı şeyy karışamazsın tamam mııı ve ınsanlara yapılarını bılme4demn lakap takmayı bırakta terbıyenı takılll yoksaa
terbiyeni takın diyen adama bak giren çıkandan bahsediyo tehdit eder gibi konuşma bu site kaliteli bi site sana göre çok medeni anlayacagın
slm:) kıbrısat okumak istiorum sitelerine falan baktım istediğim bilgilerin çoğuna ulaşabildim ama fiyatları merak ediyorum. ucuz diolar?????? bilgisi olan varsa ve paylaşırsaaa çoookkk memnun olcam genc bir kızın istikbali söz konusu:)