Sabit Acil Yardim isteyenler buraya lütfen!!..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-28 (20:08)
Barış Ades (SSBMAN)
Barış Ades (SSBMAN)
Lisans programları 5000 dolar civarı biraz daha yğksek bölümler olabilir yada okullara göre değişebilir . Hemen hemen bütün ünilerin sitelerinde vardı fiyatlar ...
kitapçıga bak 2008-04-29 (10:47)
Sezer Çakmak (sezer çakmak)
arkadaşım sen de ünüversiteye geleceksen türkiyenin hali ortada demektir ucuz diyolarmış.kitapçıkta yazar hepsi.nasılsa bişey yapmayacaksın kıbrıs tam gezilecek yer demi.sen gel burayada gör dünyanın kaç bucak oldugunu.dersler öle kolaymı anlarsın
kitapçıkta yazar 2008-04-29 (10:50)
diraraa demiş ki:
slm:) kıbrısat okumak istiorum sitelerine falan baktım istediğim bilgilerin çoğuna ulaşabildim ama fiyatları merak ediyorum. ucuz diolar?????? bilgisi olan varsa ve paylaşırsaaa çoookkk memnun olcam genc bir kızın istikbali söz konusu:)GülümsüyorGülümsüyor

kıbrıs iyice kolay oldu.bu genç kızın kıbrısta ne işi oldugu belli.üniversiteli olacak degil ya.gezmek için eni yerin kıbrıs oldugunu sanıyor.sahipsiz işte
2008-05-18 (17:52)
Ertuğ Ekim (oerejo)
Ertuğ Ekim (oerejo)
ucuz dan kastın ne okul fiyatlarımı yok sa kıbrısta yaşam mı.doğu akdeniz uni si 9 milyar civarı dierleri ni tam bilmıorum ama en iiyisi doğu akdenizdir. sonra yakın doğu dierlerinini salla.ha bide odtu var ama orasını kıbrs uni lerinden ayırmak lazım orasıda çok iyi ama çokz zorlar.kıbrısta yaşam dersen tr yeye göre baya pahalı.bence tr de bi yere gitmeye çalış.kıbrıs düşünüldüğü gibi bi yer deil hayal kırıklığına uğrarsın.
2008-05-23 (12:30)
Bilal Pasa (newnamety)
Bilal Pasa (newnamety)
Bu site eskiden çok kaliteli bir site idi neden bu hale geldi anlayamadım sitey(afferdesinizi)imal insanlar sarmış biz burda nasıl üniversite hakkında bilgiler alırız veririz diye uğreşıyoruz adam kızlarla konuşamıyorum diye yardım istemiş bu tur site internette istemediğin kadar çok bide küstahça adama sitem eden kişiye cevap vermiş yazıkk yazıkk çok yazıkkkk : :
Kıbrısta okuyan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. 2008-05-26 (16:23)
Bahadır Gonul (blues16)
Bahadır Gonul (blues16)
Ben bursada ossye hazırlanan bir ogrenciyim.Puanımın kıbrısa burslu olarak yetecegini duşunuyorum.Ama gerek dershanemdeki rehber ogretmenim gerek çevremdeki arkadaşlarım kıbrısta okumamın çok zor oldugunu unıversite ortamının çok kotu oldugunu soyluyorlar.İleride iş hayatında kıbrıs diplomasının turkiye diplomasına oranla tercih edilmedigini soyluyorlar.İnsanların asimile oldugunu soyluyorlar.Benimde kafam inanın çok karışık.Çunku maddi ve manevi çok zor koşullarda bu sınava hazırlanıyorum.Puanımda ancak kıbrısa burslu yetiyor.Bu hayatımın donum noktası.Eger bu sene yerleşemezsem kotu hayatımı dahada batıracagım.Dershane paramı zor birleştirdik.Sizden bir kardeşiniz olarak yardımınızı istiyor,bilgi vermenizi istiyorum.Dinime baglı bir insanım,Kıbrısta okuyabilirmiyim ortam gerçekten çok mu kotu ayrıca iş hayatımda kıbrıstan mezun olunca kıbrıs diplomamla ikinci plana atılırmıyım.Bursumu bilerek keserlermi maddi olarak orada yaşarmıyım yardım alabilirmiyim
Lutfen orada okuyan ve deneyimi çok fazla olan arkadaşlar cevaplasın.Bunun benim için hayatımda çok onemli oldugunu bilmenizi isterim.
slm 2008-05-29 (14:35)
derhane paranı zor yettiştirsen kıbrısta paran bişeye yetmez.sürünürsün hayat çok pahalı burda
teşekkurler 2008-05-31 (15:30)
Bahadır Gonul (blues16)
Bahadır Gonul (blues16)
! sezer kardeş sorunuma yanıt verdigin için teşekkur ederim, ama diger arkadaşlardan da ayrıntılı bilgi almak istiyorum.Lutfen arkadaşlar tum bilgileri bana yollayın. !
slm 2008-06-02 (17:32)
senin yazdıkların doğru üniversite ortamı iyi degil iyi insanlar gelmiyor buraya.asimile falan da yok ayrıca biraz kültürleri farklı o kadar
denklik 2008-06-26 (11:39)
Deniz Deniz (drdiş)
Deniz Deniz (drdiş)
biliyorsunuz yurtdışı eğitim iyi güzel fakat birde geri dönüşte yök var denklik konusu bu konu çok önemli buna dikkat ediniz bunun için her türlü soru öneri bilği için www.mirliva.com adlı siteden eğitim denklik bölümlerinden bakın bilği alın denklik sorunu yaşayanlarda baksınlar www.mirliva.com
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa