ev arkadasi aranıyor lefke avrupa universitesinde okuyan ya da yeni kazanmıs. ev 3+1 genis bahceli ve gayet guzel. hastane ve askeri kantine 3 dakika yurume mesafesiyle uzakta.
Lefke Avrupada okuyasım geldi bir an

Merhaba arkadaşlar.. ben meslek lisesi çıkışlıyım fakat çok olmasada İngilizcem var. Bu sene YDS'na da girdim. 190 puan yaptım. 0.3'lü 212 yapıyor.
Birkaç gündür Kıbrıs'da ki üniversiteleri araştıyorum hem fiyat olarak hemde kalite ve sosyal etkinlik bakımından.. Şu an Odtu iyi gibi duruyor fakat fazla kontenjan yok DAU de ikinci sırada diyebilirim.. İki sorum olacak
Ben bu puanla Kıbrıs'ta İng Öğr. girebilirmiyim ?(sadece kontenjanlar yazıyor puanlar boş)
Tavsiye edebileceğiniz üni hangisi ? (eğlenmeye ve sosyal hayata çok önem veren birisiyim)
Şimdiden teşekkürler..
eğlenmeye ve sosyal hayata bayılan biriysen okul zor biter söyliyim.
odtünün kampüsü çok büyük ama nufüsü hakkında bilgim yok ve biraz sapa bi yerde bence.
kısaca birinci sorunun cevabından anlamam. ikinci soruna cevapta, oluyorsa odtü olmuyosa daü.
tuftik demiş ki:
yakin dogu uluslararasi iliskilerde bolumunun turkiyedeki denkligi nedir nasildir anlatirsaniz cok memnun olurum. ayrica bolume bu sene yogun bi talep olmus egitimi sizce nasil?
denklik konusunda hiçbir üninin sıkıntısı yoktur.