selamun aleykum...arkadaşlar çorum guzel memlekettir...bende çorumluyum ama bende konyada okuyorum....ama konyanın insanları çorumlular kadar iyi değiller.hele ve hele konyanın esnafları Allah onların eline kimseyi düşürmesin...bakıyor şöyle sen öğrencimisin diyor evet diyorsun nerelisin diyor çorumluyum diyorum...bana mesela 30 ytl lik gömleği 60 diyor çıkıyor..yani ne kadar kazıklarsam o kadar iyi düşüncesi ile hareket ediyorlar..bizde mecburluktan alıyoruz..neyse çorumlulara slm....çorumda okuyan kardeşlerimize de slm Allah a emenat olunuz...
slm arkadaşlar bende çorumluyum muğladan yazıyorumm. insanlarımız çok misafir perverdir.. eğer evde yada apartmanda kalıyorsanız birde saygılıysanız çevrenize bedava bile yaşayabilirsiniz..çünkü çorumlular gerçekten çok misafirperver insanlardır. ben şimdi muğladayım insanlık adına bi şey bulamadım çorum size emanet.. herkese kolay gelsinn....
vay be corum guzel memeleket he demek kı sen bursayı gorsen ne dıyeceksın arkadasım bu arada bende aslen samsunluyum soyle bısıy var bende alıstım galıba coruma ornegın he yaaaaaaaaaa
tabi ya çorum gibisi varmı taşına toprağına kurban yaw mis gibi memlekettir çorumum benimburada okuyan arkadaşlar başka illlerde bu kadar cana yakınlığı biraz zor bulursunuz bunu bilesiniz heri
''Vasiyet Etmek İstedim Şarkılarımı Kızıma Hep Sonunda Kendimi Vurdum.''
Çorum Güzel Olmaz Mı?Güzel Ama Samsun'dan Gelen Arkadaşlara Kötü Gelebilir.Samsun'da 3 Sene Oturdum.Samsun Daha ßir Güzel..Samsun İstedim Olmadı Hayırlısı Buymuş..
sedat duran Türkiye, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi
sura suna karadas demiş ki:
vay be corum guzel memeleket he demek kı sen bursayı gorsen ne dıyeceksın arkadasım bu arada bende aslen samsunluyum soyle bısıy var bende alıstım galıba coruma ornegın he yaaaaaaaaaa
walla samsunmu desem çorummu desem çorum derim.en azından ucuz ve insanları ii.karadeniz gibi değil ama samsunun şöle bi yanı war.şehir olarak deniziyle yeşiliyle güzel bi yer