GENÇLIK NEREYE DOGRU GIDIYOR..DEGERLERIMIZE SAHIP CIKILIYORMU??SUCLU ARAMAKMI???NEREYE KADAR
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

GENÇLIK NEREYE DOGRU GIDIYOR..DEGERLERIMIZE SAHIP CIKILIYORMU??SUCLU ARAMAKMI???NEREYE KADAR 2007-09-23 (19:15)
Salim Başyiğit (salimbasyigit)
MERHABA ARKADASLAR GENIS ICERIKLI BIR KONU OLDU AMA CEVREMDEKI ORNEKLERI GORUNCE VEDE OGRETMEN OLARAK KONUSMAK ISTEDIM ASLINDA...

DUYARSIZ BIR TOPLUM OLDUK BUNU KABUL EDIYORUM AMA NEDEN KENDIMIZDEN SONRAKILERIDE BU SEKILDE YETISTIYORUZ VEYA BIZ YAPMASAK ESKI KAFALI EGITICILERDE VAR..VEYA CEVRE..AMAN BANA DOKUNMYAN YILAN BIN YASASIN GIBI MANTIKLA NERELERE KADAR GELDIK ...NERELERE GIDECEGIMIZDE ORTADA..BUNUN SORUMLUUGUNU ALAMAYCAGIMIZA VE UZULMYE VAKTIMIZ OLMAYACAGINA EMINIM...

ATALARIMIZIN BU MILLET ICIN YAPTIGI FEDKARLIKLARI DUSUNURSEK..PEK BIRAKTIKLARI MIRASI NASIL HAR VURUP HARCIYORUZ HAKLARINI HELAL EDERERMI ACABA..

EVET BEN USTUME DUSEN GOREVLERI YAPMAYA CALSIYORUM CALISACAGIMDA...SANRIM MILLET OLARAK SILKINME ZAMANIMIZ GELDI

MUTLU KALIN

DOSTCA KLIN
2007-09-23 (19:20)
Atilla Koray (original insomnia)
Atilla Koray (original insomnia)
her sey 20. yüzyılda münafıklarla başladı öyle güzeldi ki osmanlı değerlerimizn üstte olduğu ümmetimizin bırlık olduğu yedi cihana ün salmış osmanlı sonra ulus devlet laik devlet sacmalığı cıktıda 2003 senesıne kadar devam etti artık duyarlılığımızla ALLAH sevgisiyle ümmet-i
MUHAMMEDİN calısmalarıyla bugün ne kadar müreffeh bır ortam yaratıyoruz ALLAHIN selameti üzerinizde olsun kardeşlerim...
2007-09-23 (21:13)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
sana kızıp salim arkadaşımın forumunu kirletmiycem,ve lütfen siyaseti karıştırma.
Neyse Salim arkadaşım sana katılıyorum.Tut en basitinden su kesintisinden kimyasal silahlara kadar günümüz insanı çevresini çoğu kez kirletmiştir.Özellikle ülkemizde dediğin gibi atalarımızdan emanet olan bu ülke nasıl olurda bu kadar çabuk bozuluyor.Gençlerde kendi kimliklerini unutmuş durumdalar.Televizyondanda örnekler verdim açtığım bir forumda.Özellikle gençlerimiz arasında silah taşıma birbirine girme yaralama öldürme gibi olaylar yaygınlaşmış durumda.Maalesef bunların hepsi aynı ülkenin insanı. ! Dediğin gibi eğer eski kafalı eğiticilerin olması gerçekten kötü bir durum.Biz örnek olması gereken,bize aydınlatması gereken eğiticilerin arasında eski kafalar varsa bu ülke bu durumda olur.Bu konuda dikkat etmeliyiz.
2007-09-23 (21:19)
benım anlatmaya calıstıgımda bunun gıbı seylerdı saol kardesım

artık teknolojınınde bunda etkısı var gencler herseylerı onlerınde hazır buluyorlar arastırmak yok dogrulunun emın omadıgı bılgılerle dolu kafalar...bırde yalan bılgılerın cahıl ınsanların kafasında olması...

vede en buyuk ayıpları sanıırm yanlıs batılılasma..neden ornek alırlarkı ne bılıyım dınımızle kıtabımızla herseyımızle kulturumuzle bunu ıcınde hersey var..bız gercekten buyuk bır mılletız...dıger mılletlerın hepsı bızı ornek alıyorlar hala fatıhı kanunıyı vs mımar sınanı ve ataturk gıbı lıderlerımızın ustunde duruyorlar onların felsefelerını anlamaya calısıyorlar ..ne olurdu kı bızde onları anlayabılsek

saygılar
2007-09-23 (21:25)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
haklısın kardeşim,gerçekten öyle.Dediğin gibi bunlar gerçekten büyük liderler.Sorunlardan birisi onların felsefelerinin yanlış anlaşılması ve yanlış anlatılması.Buda toplumun insanları arasında bölücülüğe sebep olur.Diğer bir sorunda yanlış anlaşıldığı gibi doğrusununda kabul edilmemesi ! Eğer bu söylediğim şey eğitici insanlarda varsa doğudaki aşiretlerde olması gayet normal.Yani eğer eğiticimiz,aydınımız dediğimiz kişi dahai böyle bağnazca yaklaşıyorsa diğerlerinden ne bekleyebiliriz??Bu toplumsal bir sorun ve günümüzde bunların üstünde gerektiği kadar durulmuyor !
2007-09-23 (21:36)
sanırım kendımızı de yetıstırmemız gerekıyor bılmek ogrenmek vede bunları baskalarına ogretebılmek ozgurlugumuzu yavas yavas kaybedıyoruz....afedersınız donumuza kadar borc ıcındeyız bu borcu kapatacak guclerımız var ama engellenıyoruz kaynaklarımızı yabancılara peskes cekıyorlar bızde bunları bılmıyoruz bıle cunku televızyonda gosterılmıyorkı ısraıllere satılan unlu golumuz gıbı..allah sonumuzu hayır etsın...
2007-09-23 (21:42)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
Amin kardeşim sana katılıyorum.Dediğin gibi burda bize düşen kendimizi kalkındırmak.Almanyayı örnek gösteririm.2.Dünya Savaşı bittiğinde çok fakirdiler.Ama çabuk biraraya gelip sistematik şekilde çalıştılar.Şu anda ekonomik açıdan dünyanın sayılı ülkeleri açısından.Şunuda unutmamak gerek İsrail sürekli üstlerinde borçlarını arttırıyor ! buna rağmen yılmış değiller.Bizde kendi aramızdaki sorunları çözerek birlik olabiliriz.Ondan sonra hiç kimse bağımsızlığımıza el uzatamaz Göz kırpıyor
2007-09-23 (21:46)
ınsallah kardesım bagımsızlıgımızı kaybedersek bunun bedelını hem bu dunyada hemde ahırette odeyemeyız atalarımız sorarlar...ınsallah yıkılmayacagız guclu vede ınanclkı bır mılletız cunku
2007-09-23 (21:52)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
AMİN,kardeşim dediğin gibi farzetki ahirette ne derizki onlara.Dediğin gibi güçlü ve inançlıyız.Ama bu gücümüz ve inancımızı boş işlere harcamamalıyız.Yararlı olması gereken yerde kullanmalıyız.Ama şu görünüyorki dışa bağımlılık,kendi benliğimizi unutmak,yavaş yavaş bizi kısmen uyuşturmuş ve dolayısıyla bu gücümüzü kısmen emmiş.Gerçekten ürkütücü değilmi?Bu gidişata bir dur demeliyiz...
2007-09-24 (00:14)
İrem Bengisu Şeker (sekerirem)
İrem Bengisu Şeker (sekerirem)
original insomnia demiş ki:
her sey 20. yüzyılda münafıklarla başladı öyle güzeldi ki osmanlı değerlerimizn üstte olduğu ümmetimizin bırlık olduğu yedi cihana ün salmış osmanlı sonra ulus devlet laik devlet sacmalığı cıktıda 2003 senesıne kadar devam etti artık duyarlılığımızla ALLAH sevgisiyle ümmet-i
MUHAMMEDİN calısmalarıyla bugün ne kadar müreffeh bır ortam yaratıyoruz ALLAHIN selameti üzerinizde olsun kardeşlerim...

sana dicek hiç bişey bulamıyorum!!!aslında buluyorum ama anlayamazsın
Sayfa / 5
12345 Sonraki SayfaSon Sayfa