fransaya eğitim dışında çalışmak için vb sebeplerden dolayı vise alımı
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
fransaya eğitim dışında çalışmak için vb sebeplerden dolayı vise alımı 2007-09-25 (01:03)
slm arkadslar ben önlisans programındayım.bu sene bitiyo üniv. insallah Göz kırpıyor konum ve sorunum su okul bitince biran önce fransya gitmek istiyorum ama yalnız basıma yani direkt olarak nasıl bi basvuruyla yolumu acacam bilmiyorum ancak ordan beni bekleyenler var bu vise problemi onların yardımıyla nasıl asılacak diyorum yardımcı olursanız tsk edrim saygılarımla..........
2007-09-26 (11:06)
Ayse Ozer (pembegul70)
Ayse Ozer (pembegul70)
merhaba,bence vize islemleri için once konsolosluga basvurman gerek onlar sana gereken bilgiyi verir.Peki fransizca biliyormusun??bu çok onemli çunki yeni çikan kanunlar var gerçi bu konuda pek bilgim yok ama yinede bildigim kadariyla sana bunlari diyebilirim;)kolay gelsin!
birde su tuhafima gitti Turkiye'deki ogrenciler buraya bizse oraya gitmek istiyoruz:))
salut ca va? ? ? 2007-10-01 (02:17)
merhaba pembegül
daha önce sana cevap gönderdim mi bilmiyorum ama Gözlerini yuvarlıyor fransızca bilmiyorum ve benim istediğim oraya gelmek fransızca öğrenip kendimi geliştirmek hmm ben oraya neden gelmek istiyorum TÜRKİYE ' de bu şartlar altında herşey zoraki koşullar altından değerlendiriliyor ... demek stediğim şu ki insanlar kendilerini eğitim vs gibi etnik dallarda geliştirmelidir amaç ne olursun...cvplarını bekliyorum ordaysan (fransada)bana yardımcı OLLLLLLLLLLLL(urmusun) Çok mutlu Üzgün