sevildiğinizi zannettiğiniz oldu mu
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2007-11-13 (16:41)
Zelda Aslan (SuperZelda)
Zelda Aslan (SuperZelda)
evet bir kere sanmistim .. belkide sevilmistim kim bilir Mr. Green
2007-11-13 (20:10)
Merve Karayağlı (gazimerve)
Merve Karayağlı (gazimerve)
haklısın genellemem çok doğru değil ama sizn cinsin büyük çoğunluğu böyle napıyım
2007-11-13 (20:14)
Sevda Kama (ARNAVUTKIZ)
Sevda Kama (ARNAVUTKIZ)
oldu ama yanılmışım Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü
2007-11-13 (20:51)
Hande Özdemir (secret1903)
Hande Özdemir (secret1903)
sevildiğimi ve sevdiğimi zannetmiştim.gerçekten yanılmışım.her ikisininde de.başka birini seviyormuşum meğer... Gözlerini yuvarlıyor
2007-11-13 (23:07)
Cihan Cihan (EviLangeLboy)
Cihan Cihan (EviLangeLboy)
gazimerve demiş ki:
haklısın genellemem çok doğru değil ama sizn cinsin büyük çoğunluğu böyle napıyım

tamam insanların fikrini değiştirmek kişiliklerini değiştirmek kadar zordur umarım ilerde fikrini değiştirebilecek güzel şeyler yaşarsın Gülümsüyor
herseylerinizi okumaya calistim 2007-12-02 (19:13)
Emre Kısa (DeRebey)
Emre Kısa (DeRebey)
ewwet arkadslar.. once niye bu basligi yazip kactiimi acikliyim.. cunku beni gercekten sevdiini sanmistim..

yahu bu ne aymazliktir ki insan böleebi baslik caktiktan ve hic de beklemedii kadar cevapla karsilastiktan sonra hala inatla ve israrla "seviyo beni yok yoook garanti seviyo" deyip de pervanenin atese kosmasi misali yanmaya kanat cirpar.. atese atlar..

nasi inanir yalanci gözlere de mi arkadas..

nasi vurmaz ellerine prangayi.. nasil ilmek ilmek islemez hasretinin yumagiyla prangayi.. niye dört civi alip da ellerine ayaklarina cakmak yerine ,sevdigine gitmesin ona uzanmasin diye, verir sevdiginin eline.. "sapla bunlari su iki dirhem atıp duran yorgun yurege" deyiverir pesine..

gecenin ayini ve bahtinin yildizini nasil satar uc para etmicek bi samimiyetsizlige.. nasil kabul eder nefis sokak kopekligini saray beyliine.. evet bi insan nasil bu kadar saskin olabilir ki de mi..

veriyo iste.. verir de.. gonul sarayina kabul edilirim umidiyle insan taci tahti birakabiliyo.. hasretin nari alevin kizilini kül edebiliyo.. hasretten cok prangalar eskiyoo.. gozyasları kelepceleri paslandirabiliyo.. eller tutmuyo.. nefesin cikmiyo.. ruhunu teslim bile edemiyosun.. emanetci kapina gelip ayagindan cekisitirirken onu cikarmak için...

pamuk gibi yurege saplamnamıyo o mıhlar.. veya husumetle gerilip insani sirtindan vuruyorlar..

belki de dolmayi bekledim arkadaslar.. dolamadim mi.. belki de.. kirik bi testiyim ben her kimin yadina dustuysem hor kullandi beni.. yorulmadim ama cok kirildim.. su sizdirirsam bagislayin beni.. icimde kandan hileden irinden atesten deryalar kaynarken ben duru gozyasi sizdirmisim cok mudur.. cok mudur.. Allah rizasi için cok mudur..
2008-07-25 (17:39)
Yasemin Nurcan Aksu (direfşan)
Yasemin Nurcan Aksu (direfşan)
bayanlarda çoğunlukta olmak üzere 6.his fazla olduğundan karşıdaki insanın size ne hissettiğini anlamk biraz daha kolay.gerçi vücudda öyle bir organ varki onun verdiği mana dahada ele verir kendini.bilindiği gibi 'gözler' ... istisna durumlarda hariç kendini çok çabuk ele verebiliyor.bakışlar herşeyi anlatabilir. oda zannetmekten çıkar.direk ne demek istenildiği anlaşılır dimi? sevildiğini zannetmek yerine, gerçektende sevildiğini anlarsın.ama en önemli faktör eğer karşılıklıysadır...
2008-07-27 (22:26)
hani böyle bi an yaşarsın haa dersin ben bu anı daha önce yaşamıştım bundan sonra şöyle olması gerekiyo ama ki bu hiç bir zaman olmaz farklı seyler olur...sen oldumuydu olmadımıydı otobus duraga gelene kadar yadırgarsın işte sevidigini zannettmek te boyle bişi.....
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234